Jdi na obsah Jdi na menu

PR články

PR články Také byste neměli zapomínat na sociální sítě. Dnes už se vyhledávače řídí při zobrazování výsledků i tím, jak se vaší stránce daří například na Facebooku. A nestačí si jen založit účet a doufat, že to bude Googlu stačit. I zde platí že je dobré pokud pravidelně přidáváte příspěvky, nebo komunikujete s komunitou.

PR články Psát PR a SEO články se vyplatí. Proč?

SEO články

Uvažujete, že si objednáte služby copywritera nebo PR agentury? Pokud se v této oblasti příliš nevyznáte, možná Vám není zcela jasné, co takový článek vlastně přináší. Jsou to zejména následující benefity.

PR články PR článek sdělí lidem kdo jste, co děláte, případně co jim nabízíte. Do reklamy se toho skutečně mnoho nevejde a stojí pořádný balík peněz. Proto je PR článek perfektní formou prezentace firmy, kde můžete nenásilně seznámit čtenáře se svou nabídkou. Samozřejmě, PR článek musí být napsán poutavě a kvalitně. Pokud si s tvorbou takového článku nevíte rady, obraťte se na info@press-media.cz.

 

Příspěvky

Dobrá sada vrtáků se hodí i pro profi truhláře

V každé dobře vybavené truhlářské dílně, je jedno, jestli v té profesionální, či v kutilské, by neměla chybět dobrá sada vrtáků. Tyto sady bývají nejen praktické, ale především multifunkční, a umožňují truhlářům s vysokou přesností zpracovávat různé typy materiálů. Pojďme se podívat na to, co by měla dobrá sada vrtáků... The post Dobrá sada vrtáků se hodí i pro profi truhláře first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
21. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Jsou P2B investice lepší než investování do zlata?

V poslední době se hodně mluví o tom, že by každý měl vložit aspoň část svých peněz do zlata. Zlato se ukazuje jako stabilní komodita obzvlášť v době krizí. Jak na tom ale je ve srovnání s dalšími variantami? Platforma pro P2B investice s názvem Bondster na svém webu zveřejnila... The post Jsou P2B investice lepší než investování do zlata? first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
21. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Ochutnejte guatemalskou kávu, kterou koupíte v Pražírně kávy MONRO

Spousta lidí si ani neuvědomuje, jak zásadní roli hraje Guatemala v kávovém průmyslu, a to jak v historii, tak i v současnosti. Pokud vás šálek kávy po ránu netěší jako dříve, potom je na čase hledat nové možnosti. Zajímavou volbou je právě guatemalská káva, kterou nabízí i Pražírna kávy MONRO. Základní... The post Ochutnejte guatemalskou kávu, kterou koupíte v Pražírně kávy MONRO first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
21. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Na co brát ohled při výběru protipožárních dveří do bytu?

Při výběru protipožárních dveří do bytu je zásadní brát v úvahu několik důležitých faktorů. Prvním aspektem je samozřejmě bezpečnost. Protipožární dveře musí splňovat přísné bezpečnostní normy a mít certifikaci, která garantuje jejich schopnost odolat vysokým teplotám a zabránit šíření ohně a kouře. Normy a klasifikace Dveře od naší firmy splňují... The post Na co brát ohled při výběru protipožárních dveří do bytu? first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
19. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Vyzkoušejte tohle léto něco trochu adrenalinového

Máte rádi vodu. Pak jistě oceníte, že je svět vodních sportů velmi rozmanitý. Které typy adrenalinových zábav patří aktuálně k těm vůbec nejoblíbenějším v Česku? Wakeboarding Wakeboarding je sport, jehož podstata spočívá v jízdě na wakeboardu taženém lodí nebo lanovým vlekem po vodní hladině. Specifický, a hlavně profesionály užívaný způsob je tažení navijákem, který se […] Příspěvek Vyzkoušejte tohle léto něco trochu adrenalinového pochází z AktualityCZ
 
19. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Znáte pojem – virtuální sídlo? 

Jednou z podmínek pro zahájení podnikatelské činnosti je existence sídla subjektu, ať už se jedná o osobu fyzickou nebo právnickou, tedy živnostníka, malý podnik či nadnárodní korporát. Sídlo podnikatelského subjektu je specifikováno příslušnou legislativou a zapsáno v daném rejstříku jako kontaktní adresa, na které by měl být podnikatelský subjekt určitým způsobem k zastižení.... The post Znáte pojem – virtuální sídlo?  first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
18. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Elektronická úřední deska DigiDay opravdu není jen nějaká “telka” a navíc má nejnižší spotřebu na trhu

Před nedávnem telefonoval kolega z obchodního oddělení společnosti DigiDay starostovi jedné tuzemské obce. Při rutinní otázce, zda v místě uvažují o pořízení elektronické úřední desky, z úst starosty zaznělo: “Vždyť je to jen taková telka, kterou umí nainstalovat na zeď každý šikovný ajťák.” Pojďme si říct, jak je to doopravdy Elektronická... The post Elektronická úřední deska DigiDay opravdu není jen nějaká “telka” a navíc má nejnižší spotřebu na trhu first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
16. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Láká vás rodinná dovolená v Česku? Víme, kam se musíte podívat!

Přesně v tuto chvíli začínají lidé pomalu přemýšlet nad vysněnou letní dovolenou. Máte v plánu užít si opravdu spoustu zábavy a poznání, ale neutratit desetitisíce korun jen za letenky? V takovém případě poznejte krásy své rodné země. Kam se musíte podívat? Navštivte nádhernou Moravu Zajímají vás výlety v přírodě, poznávání... The post Láká vás rodinná dovolená v Česku? Víme, kam se musíte podívat! first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
16. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Chcete lépe zapadnout do české společnosti? S našimi kurzy to půjde snadno.

Ukončil/a jsi střední školu a chceš studovat v Česku? Chceš se naučit česky a získat spoustu nových kamarádů a nezapomenutelných zážitků? Chceš studovat na vysoké škole v Česku zdarma? Už tě nebaví stereotyp a chceš zažít něco nového? Jazyková škola PELICAN je to pravé místo pro Tebe! Kurzy češtiny pro... The post Chcete lépe zapadnout do české společnosti? S našimi kurzy to půjde snadno. first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
16. 4. 2024 | | Rubrika: PR články

Reklamní předměty s potiskem: Efektivní propagace vaší značky

Reklamní předměty s potiskem jsou osvědčeným a stále populárním nástrojem propagace. Nabízí širokou škálu možností, jak zviditelnit vaši značku a oslovit potenciální i stávající zákazníky. Díky široké nabídce produktů a technologií potisku si můžete vybrat předměty, které dokonale odpovídají vašim potřebám a rozpočtu. Reklamní flash disk: Praktický a užitečný dárek... The post Reklamní předměty s potiskem: Efektivní propagace vaší značky first appeared on Aktuality 24 - přehled aktuálního zpravodajství .
 
15. 4. 2024 | | Rubrika: PR články