Jdi na obsah Jdi na menu

Kingdom Come: Deliverance

22. 3. 2019

Kingdom Come: Deliverence je nádherné historické RPG z dílen českého studia Warhorse. Kouzelné je zejména tím, že se odehrává v roce 1403 v Zemích koruny české a snaží se historické reálie ztvárnit co nejlépe.

Ve hře si zahrajete na Jindru, syna kováře, který v průběhu příběhu vstoupí do služeb šlechtice Kobyly a prožívá mnohá dobrodružství. I když nás příběh Kingdom Come moc neoslovil, svět je plný zajímavých vedlejších úkolů a jiných aktivit, u kterých s radostí strávíte desítky hodin času.

Zároveň má hra unikátní a zábavný herní systém, zejména mechanika boje zabaví. Nicméně nutno upozornit, že touha být historicky věrohodnou hrou se projevila tak, že Kingdom Come není pro každého. Pokud máte rádi spíše arkádové hry, asi vás hra přes svůj krásný svět a zábavné úkoly moc nenadchne.

Bohužel má hra i hodně záporů. Tím hlavním je horší technický stav, ostatně bugy jsou pomalu legendární. Nechytlo nás navíc ani jedno placené DLC. Přesto vám atmosféru Kingdom Come žádná jiná hra nenabídne.Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/nejlepsi-hry-pro-pc#part=1

Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/nejlepsi-hry-pro-pc#part=1

Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/nejlepsi-hry-pro-pc#part=1Více na: https://doupe.zive.cz/clanek/nejlepsi-hry-pro-pc#part=1