Kde nás najdete

Němčice 46
Němčice, 561 18

+420 770 600 664
 penzionnanebesich@gmail.com

Otvírací doba

Otevřeno máme v pátek a sobotu od 16h-22h, v neděli od 14h do 21h.

Není bohužel v našich silách v zimním období udržet denní provoz, ovšem vaše oslavy, večírky či svatby rádi uspořádáme, stačí nás kontaktovat.

Penzion Na Nebesích

Od 14.4.2019 jsme otevřeli bar, kde Vás čeká pivo Bernard, výborná čerstvá káva Asim z pákového kávovaru, karibské rumy a také plná vinárna. Bar bude prozatím doplněný o nějaké sladké maličkosti z dílny La Caffé z Lanškrouna a něco slaného k pivu (nakládané sýry, uzené maso a klobásky, korbačiky, mandle či olivy). Od prosince 2019 nabízíme také pizzu Giovanni. Po dohodě jsme schopni připravit raut či občerstvení na oslavy či svatby. 

Catering a jídelní lístek

V roce 2021 už nabízíme i catering a stálou nabídku z jídelního lístku. Snídaně probíhají formou bufetového stolu kontinentálního typu, káva a čaj v ceně. Areál ojedinělého domu (zvaného NA NEBESÍCH) ve velkorysém měšťanském stylu od stavitele domů na litomyšlském náměstí a rozsáhlých upravených zahrad vč. stoletých stromů, s vysvěcenou kapličkou, vzdálené 3 km od zámku v Litomyšli, v obci Němčice. 

Ubytování v penzionu

Penzion nabídne třílůžkový, pětilůžkový, čtyřlůžkový a dvojlůžkový pokoj. V pokojích je sprchový kout s toaletou. Pokud by bylo potřeba míst více, je možná přistýlka. K dispozici máme i dětskou přistýlku a s sebou na pokoj si můžete vzít po domluvě i svého zvířecího miláčka. Samozřejmostí je dostupnost Wifi a můžete platit kartou.

Velmi dobrá dostupnost – BUS každou chvíli, Litomyšl zámek zapsaný v UNESCO se spoustou turisticky lákavých akcí 3km, Česká Třebová s hlavní železniční tratí ve vzdálenosti 9km (do Prahy za cca 1 a 1/2 hod., Brno za 1 a Ostrava za 1 a 3/4 hod.). Po citlivé rekonstrukci – historické prvky a genius loci zachovány, ale upraveno k modernímu obývání a užívání.

Jsme manželé Monika a Michael Pavlíkovi, budujeme místo, kde můžete relaxovat a my dělat to, co nás baví.