Jdi na obsah Jdi na menu

Nabídka a cena masáže

 

 

Na masáž se můžete dívat z čistě zdravotního hlediska, nebo můžeme vytvořit smyslný rituál či objevovat nové rozměry vaší intimity. Všechny druhy masáží, které zde nabízím mají  společný záměr ... nastartovat v těle ozdravné procesy.

 

 

istockphoto-1438071907-612x612.jpg

Preventivní zdravotní masáž     40min/ 1000 Kč

Přínos masáže: Masáž prostaty pomáhá vyprazdňovat tekutinu z prostaty a tím předcházet případnému zánětu. Oddaluje nástup zvětšení prostaty. Prokrvuje prostatu a orgány malé pánve. Pomáhá při probíhající farmakoterapii, kdy masáž zlepšuje pronikání antibiotik do tkáně.

Masáž zahrnuje : Uvolnění svalů v oblasti beder a pánevního dna. Pro zlepšení krevního oběhu - prohřátí teplými obklady v oblasti pánve, hráze a varlat. Vnější a vnitřní masáž prostaty. Závěrečnou relaxaci a doznění. Masáž nezahrnuje : Intimní masáž lingamu.

 

Zdravotní Relaxační masáž   1 hod/ 1600 Kč

Kombinace zdravotní masáže s příjemnou relaxací těla.

Masáž zahrnuje: Uvolnění svalů v oblasti beder a pánevního dna. Prohřátí teplými obklady v oblasti břicha, pánve a varlat. Olejovou masáž zad a hýždí. Masáž prostaty s jemnou stimulaci lingamu. Závěrečnou relaxaci. Masáž nezahrnuje : Závěrečnou intimní masáž lingamu.

 

Meditační masáž prostaty    1,5 hod/ 2300 Kč

Meditační masáž je vhodná pro muže, kteří s masáží prostaty teprve začínají. Masáž je velmi jemná a povede vás do hlubokého propojení. Masáž bude časově dostačují pro asimilaci vaší první zkušenosti.

Masáž zvolte i v případě, když se budete chtít na chvíli zastavit a uvolnit nahromaděné stresové napětí v těle.

Masáž zahrnuje : Relaxaci a olejovou masáž celého těla. Masáž prostaty. Intimní masáž lingamu. Závérečnou meditaci a doznění.

 

Prožitková masáž prostaty    1,5 hod/ 2600 Kč

Prožitkovou masáž si vychutnají muži, kteří již zkušenost s masáží prostaty mají a prožívají během ní velmi příjemné pocity. Jaké techniky více zařadím do masáže, vždy domlouvám společně s klientem při setkání. Pokud si dovolíte a dáte prostor nové zkušenosti, můžete při masáži zažívat opravdu zajímavé stavy vzrušení, které vás dovedou až k velmi intenzivnímu procítění celého těla. Kdo se rozhodl, že by rád hlouběji prozkoumával nové rozměry své sexuality, tomu tuto masáž vřele doporučuji.

Masáž zahrnuje : Relaxaci a olejovou masáž těla. Masážní techniky a předměty k umocnění prožitku. Masáž prostaty. Intimní masáž lingamu. Závěrečnou relaxaci a doznění.

 

Anální mapování   1hod/ 1600 Kč

 

Máte stále bolesti a vyšetření prostaty je bez nálezu? Myalgie patří k abakteriálním chronickým zánětům. Způsobuje bolestivá zatuhnutí svalů pánevního dna nebo chronické bolesti v oblasti beder. Potíže se často zmírní uvolněním spazmatu v oblasti beder, pánevního dna a relaxačním cvičením. Anální mapování využívám k identifikaci a nalezení místa odkud bolest přichází. Jemnou technikou masáže dochází k uvolnění tenze, prokrvení orgánů a tím pak i k  postupnému odeznění bolesti.

Masáž zahrnuje : Relaxaci, protažení a uvolnění svalů v oblasti beder. Prohřátí a aktivaci pánevního dna. Anální mapování. Závěrečnou relaxaci a posdílení. Masáž nezahrnuje : Intimní masáž lingamu.