Jdi na obsah Jdi na menu
 


Memoriál Vládi Křapky 2020, Semily

5. 8. 2020

Memoriál Vládi Křapky, Semily, 1. 8. 2020

Tým mužů, doplněný dorostenci, se zúčastnil 2. ročníku turnaje v Semilech. V konkurenci týmů z krajských soutěží převážně Libereckého kraje, se naši hráči umístili na 5. místě ze 6 soutěžících týmů.

Složení:

Němec, Tošner, Brauner, Macháček, Fronc st., Fronc ml., Vácha, Kašpar, Valenta, Jurák, Čížek, Raška, Nýdrle, Vacek, Hůlka

Průběh:

1. utkání – Semily 2:0 Vesec (0:0)

Komentář trenéra: 

Do tohoto zápasu jsme vstoupili velice dobře a soupeře jsme nepustili během první půle ani k našemu pokutovému území a předváděli jsme dobrý fotbal. Kdyby se nám podařilo vstřelit branku, tak si myslím, že bychom zvítězili. To se nám však nepovedlo. V druhém poločasu jsme pokračovali v dobré hře až do rohového kopu, který soupeř zahrál "na krátko" a po nedůrazu jsme dostali první gól. Od této chvíle, i přes snahu zvrátit vývoj utkání a vyrovnat, jsme polevili v bránění a po další chybě dostali druhou branku. Nicméně dojem v tomto zápasu jsme zanechali dobrý, ale také nám to naznačilo náš největší nedostatek a to je finální fáze hry a vstřelení branky. 

2. utkání – Košťálov 3:3 Vesec (2:1)

branky: Vácha, Brauner, Macháček

Komentář trenéra:

Do druhého zápasu jsme vstupovali s vědomím, že musíme zvítězit a začali jsme velice dobře. Byli jsme velmi aktivní, ale neproměnili jsme své šance. Poté nás ale přibrzdila zbytečná chyba, šťastný odraz pro soupeře, a prohrávali jsme 2:0. Vzápětí se Váchovi hned po rozehrání, zhruba z 50 metrů, podařilo překvapit gólmana soupeře a bylo zase o co hrát. Celý druhý poločas jsme se snažili a byli opět lepším týmem, ale ne a ne vstřelit branku. Nakonec se z dálky prosadil Brauner a bylo vyrovnáno. Soupeř odpověděl o chvíli později, kdy jsme po hrubce dostali 3. branku a opět jsme museli dohánět gólové manko. Zadařilo se v poslední minutě z penalty, kterou proměnil Macháček. Výsledek 3:3 nás poslal do souboje o 5. místo proti týmu z Plavů. ale ukázali jsme 100% nasazení po celé utkání.

3. utkání – Plavy 1:2 Vesec (0:2)

branky: Jurák,Macháček

Komentář trenéra:

Do zápasu o 5 místo jsme vstoupili o něco ospaleji než soupeř, jež měl častěji míč na kopačkách, nic vážného si ale nevypracoval. Postupem času už jsme se probudili a po dvou krásných akcích středem hřiště jsme do poločasové přestávky vedli 2:0. Druhý poločas už poznamenala únava obou týmů po náročném a teplém dni, a soupeř po našem nedůrazu snížil na 1:2. Hned po é si soupeř vypracoval několik rohových kopů, ale nic z toho nebylo a zápas jsme v klidu dohráli a obsadili 5 místo. Závěrem bych řekl, že to pro nás byla dobrá příprava a naše hra nebyla vůbec špatná. Opět jsme si potvrdili, že s papírově silnějšími soupeři můžeme hrát vyrovnané zápasy i s tak mladým týmem, který v současnosti máme.

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář