Jdi na obsah Jdi na menu
 


Andreji, proč tě hoši nechtějí?

Andreji, proč tě hoši nechtějí?


 

Tak se nám zase jednou soudruzi poslanci rozhýbali a odsouhlasili „vydání“ Andreje Babiše čackým elitním policejním vyšetřovatelům, by promptně vyřešili kauzu, která vznikla před deseti lety, aniž by si jí za celou dobu do dneška kdokoliv z dnešních anti-Babišovských puristů povšimnul.

Nemá smysl lamentovat nad nějakou spravedlností či nespravedlností, kapitalismus je jen jeden a v něm nemá nějaká spravedlnost místo, protože tam kde jde o prachy, vyhrává jen ten, kdo je větší svině. Tato aférka dokazuje, že český kocourkov je od samého počátku typickou banánovou republikou, kde o moc a peníze bojují znepřátelené mafiánské klany a k nim přisáté politické vyžírky.

Je zvláštní, kolik existuje teorií na příčinu lovu na Andreje. Tato, kterou dávám k úvaze, má ovšem také hodně reálný základ:

Tak především, co by nemělo zapadnout : celá honička na něj začala ve chvíli, když (izraelitsko)česká „národní“ banka ohlásila konec intervencí české koruny vůči euru. To byl takový prvotní signál, že jde o peníze, ostatně jak jinak. Kdo si někdy pročítal moje nejstarší články o podvodu bankéřů, který se nazývá státní dluh, tak mu je jasné, že každý ministr financí, který se pokusí tento jejich švindl zhatit, musí být odstřelen.

Stručně řečeno: Podvod bankéřů spočívá v tom, že vyvolení z vyvolených, tedy ti na vrcholu pyramidy, nechají vytisknout barevné papírky, kterým se říká peníze. Protože tyto papírky nejsou kryté žádným cenným kovem, tak jsou naprosto bezcenné (to už věděli i severoameričtí Indiáni, než byli vyhlazeni). Svoji hodnotu barevné papírky nabudou pouze tehdy, když se někomu půjčí a dotyčný dlužník pak jejich navrácení musí nějak odpracovat. Takže tu máme kolosální podvod ve stylu: já ti půjčuji papírky a ty mi je vracíš nějakou formou svého majetku. Aby tento podvod dobře fungoval, musí se každým rokem natisknout více a více papírků, protože se půjčují na úrok a za ně se pak tzv. „nakupují“ státní dluhopisy. Tomu se dnes říká moderní bankovnictví.

No a Andrej Babiš vyvoleným iluminátům ( osvícencům ) v tom tištění papírků zabránil ! Udržel totiž vyrovnaný státní rozpočet !!! Jestli si někdo dá trošinku práce, tak si spočítá, že do chvíle, než Babiš vystřídal žvanivého opilce Kalouska, tak státní dluh rostl v průměru každým rokem o více jak 15 procent. Takže jestli dobře počítám, tak na konci tohoto roku měl dosáhnout státní dluh ČR hodnoty bezmála tři tisíce miliard korun! Tak to mělo být, ale není, protože vyrovnaným rozpočtem nevznikl žádný schodek a Andrej Babiš tak centrální bankéře připravil o možnost vytisknout skoro jeden tisíc čtyři sta miliard korun! To je nepředstavitelná suma. A když si z ní spočítáme úrok, tak už můžeme tušit, o kolik Babiš tuto zlodějskou bankovní kastu vlastně obral! A to, že je skutečně obral, je vidět na jejich zběsilé snaze, zabránit mu v kandidatuře jako lídra hnutí ANO do dalšího volebního období.

Vlastně už teď jsou vidět (pro nás) pozitivní „následky“ Babišova „řádění“: v loňském roce se téměř vůbec neemitovaly jednoroční státní dluhopisy !!! Za tři roky Kalouskova ministrování se jich vydalo a následně s úrokem odkoupilo za cca 460 miliard Kč, za Babiše necelých 100 miliard Kč.

Takže se už během pouhých tří let ukázal blahodárný účinek žití bez rostoucího státního dluhu.

A navíc, je tu levná ropa, Andrej Babiš také vychytal výběr daní, to jsou další faktory, které vylepšily příjmy kocourkovských domácností i státu.

A ještě se najednou stalo, že lidičky, v domnění, že jsou bohatší, si začali pořizovat bydlení na hypotéky, čímž bankéře přivedli do další prekérní situace, tentokrát s dlouhodobými státními dluhopisy.

A pak tu máme tu zatrolenou situaci, kterou jsem už zmínil. Je docela s podivem, že nikdo z politiků a ani ekonomů se nepozastavil nad faktem, že ČNB v intervencích ve prospěch eura „utratila“ skoro dva tisíce miliard korun.

To je víc jak o 25 procent víc, než je současná hodnota státního dluhu !!! Jak je vůbec možné, že centrální bankéři, místo toho, aby těmi dvěma tisíci miliard oddlužili vlastní stát a učinili život jeho obyvatelstva mnohem snesitelnějším, vytvořili další dluh!!!?

Ten „nákup“ eur za dva biliony korun českých vlastně jen dokázal, že centrální bankovní systém v jeho současné podobě je kolosální podvod. ČNB tzv. intervencemi žádná eura za skutečné peníze nekupovala. Jak jsem zmínil výš, vyvolení hoši si natiskli svoje dluhopisy a ty vyměnili za stejně bezcenné papírové dluhopisy nějakých řeckých, italských, německých nebo vím já jakých bankovních institucí. Akorát je měnili v jakémsi domluveném kursu koruny k euru. Jejich snaha byla jasná: udržet zadlužení českého státu na úrovni, na jakou bylo nastaveno, aby vynášelo řádný úrokový vejvar. Jenže problém vznikl v tom, že ten dluh si vytvořili sami bankéři bez jeho obvyklého zajištění prostřednictvím státních dluhopisů.

Uvidíme co se začne dít, až se ty dva biliony dluhu začnou vracet zpět do republiky a ten bude splatný i s úrokem. Jedno už víme jistě: Pokud dopustíme nyní ve volbách likvidaci Babiše, aby se dal ten dluh splatit, bude se muset v republice platit eurem. V opačném případě se budou muset najít další podvodné mechanismy namířené proti střadatelům. Nejspíše z toho vyleze obrovská inflační bublina.

Mimochodem, všimli jste si, že máslo nějak zdražilo? Asi obživlo a řeklo si samo o cenu.


 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář