Jdi na obsah Jdi na menu
 


Skrytá propagace

25. 1. 2020

Mikuláš Minář skrytě propaguje NSDAP a Hitlerjugend? Proč ten mladík nosí hnědé kalhoty a košili jako Führer? Čtenářka Aeronetu v úctyhodném věku možná odkryla něco, co mělo zůstat tajemstvím. Nacistickými symboly se to na pódiu na Letné minulou neděli jenom hemžilo, až nás z toho mrazí! Už zdaleka nejde jenom o propagaci Sudet, na scénu nastupují podprahové symboly a vzkazy, kterých si všimnou jenom zasvěcení! Prolomené Benešovy dekrety, jáhen ze Sudet na pódiu, nacistické oblečky a šílející davy jako v dobách Konráda Henleina v Chebu! Redakce Aeronetu dnes zažila jedno milé překvapení. Kontaktovala nás pravděpodobně nejstarší čtenářka Aeronetu, které je 93 let a s pomocí pravnuka nám napsala děkovný email za naši práci. Paní Miluška z Jižních Čech je ráda, že se tak usilovně v redakci a v článcích stavíme za ochranu českého národa před revizionismem politického vývoje po roce 1945, protože ona sama zažila nástup nacistů k moci a v milém dopisu nás však překvapila jednou poznámkou.

Onou poznámkou nám vyrazila dech a začali jsme pátrat po souvislostech. Paní Miluše totiž v emailu vyjádřila údiv a otázku, proč se Mikuláš Minář obléká jako Adolf Hitler a jeho zfanatizovaná mládež Hitlerjugend? Nejprve jsme nechápali souvislosti, ale potom to najednou začalo do sebe zapadat. Když se nyní díváme na souvislosti, doslova nám spadla čelist. Celé to přitom vypadá naprosto nenápadně. Mikuláš Minář totiž v poslední době se na demonstracích objevuje ve světle hnědé (tzv. pískové) košili a v kalhotách, které mají jen o něco tmavší odstín. Vše doplňuje tmavě hnědý pásek a košile má rovněž hnědé knoflíky. Když jsme se podívali do archivů NSDAP a Hitlerjugend, zůstali jsme jako opaření.

Ta shoda je naprosto dokonalá. Mikuláš Minář se totiž v neděli na Letné ukázal v kompletním oblečení nacistické NSDAP a ve stejných hnědých barvách, které používala nacistická strana nejen pro své uniformy, ale stejnou barvu používala i Hitlerjugend. Klasická nacistická světle hnědá písková barva Minářova oblečení, jako kdyby tím chtěl něco sdělit a vyslat signál. Mikuláš Minář v oblečení a barvách NSDAP a HitlerjugendJ Jenže, to zdaleka není všechno. Již před dvěma týdny na Václavském náměstí vystoupil Mikuláš Minář opět v téže barvě, tentokrát v podobě trička. Když si zadáte jméno Mikuláše Mináře do Google Image vyhledávání obrázků, spatříte z poslední doby obrovskou záplavu “hnědých” fotek předsedy spolku Milion chvilek, což znepokojuje především starší spoluobčany.

Mladický vzhled jednatele neziskovky a jeho hnědé oblečení doslova evokuje Hitlerjugend. Co je však zajímavé, že v případě Minářovy hnědé košile jde o stejný střih límce, kterou používala na košilích NSDAP koncem 20. let minulého století. Aniž si to zmanipulovaní občané na Letné uvědomili, u mikrofonu na pódiu stál muž oblečený v hnědém outfitu předválečné NSDAP a Hitlerjugend. Najednou vám s hrůzou začnou docvakávat jednotlivosti a souvislosti, které jste předtím přehlíželi. Všimněte si dobře, že druhý jednatel Milionu chvilek Benjamin Roll vítal katolického jáhna “ze Sudet” čtením z papíru v ruce. Nejednalo se o floskuli nebo vtípek, ale Benjamin Roll to přímo takto četl z papíru. Video najdete zde. Mnoha lidem to hned nedocvakne a nedojde, ale když si uvědomíte, že Mikuláš Minář vystupuje na Letné před více jak čtvrt milionem lidí v hnědé košili a v hnědých kalhotách s hnědým páskem, tak to musí nakonec každému dojít. Petr Pithart stál v čele sudetoněmecké nadace Bernarda Bolzana Není ani náhodou, že Petr Pithart ve svém dopise uváděl, že liberální demokracie je i rovněž bojující demokracií a menšina, která prohrála volby má mít přesto svá práva. Video je zde. No, tohle přece říkal Konrád Henlein, že německý lid v Československu jako menšina musí mít svá práva a český stát je nesmí nijak omezovat. Když si najednou uvědomíte procesy, které probíhají proti Andreji Babišovi, najednou si uvědomíte, že se nám tu opakují 30. léta ze západních Čech, když Konrád Henlein v sudetském Egeru (Chebu) na náměstí provolával teze, že útlak ze strany české většiny vzešlé z demokratických voleb, musí jednou provždy skončit.

 

Když se zamyslíte nad dopisem Petra Pitharta, ten člověk je v podstatě smýšlením nacista. Kdykoliv menšina nepřijme výsledek demokratických voleb a začne z ulice volat po svržení vlády, postupuje přesně a stejně jako Konrád Henlein ve 30. letech v Československu. Henleinova Sudetoněmecká strana neuznávala výsledek demokratických voleb v Československu, protože německá menšina se nehodlala smířit s tím, že vůle voličů a většiny národa je směřována jinak a jinam.Zmanipulovaný dav na Letné tleskal mluvčímu v hnědé košili a v hnědých kalhotách, který z pódia jako Konrád Henlein burcoval ke svržení premiéra, toho prašivého psa Edwarda Beneše, resp. Andreje Babiše. Předseda Senátu se setkával se Sudeťáky už před 20 lety Pokud pořád nevěříte, že za demonstracemi proti Babišovi stojí jako jeden z hlavních architektů právě Sudetoněmecký landsmančaft, tak vás asi překvapí, že právě výše zmíněný Petr Pithart se účastnil v Jihlavě a také v Brně tzv. českoněmeckých setkání, které spolupořádá jak lidovecká divize Sudetoněmeckého landsmančaftu, tzn. sdružení Ackermann-Gemeinde, tak i nadace Bernarda Bolzana (Vyšehradská 320/49, Praha 2). V dubnu 2001 v Jihlavě vystoupil tehdejší předseda senátu Petr Pithart, který se rovněž účastnil sjezdů Sudetoněmeckého landsmančaftu. Bodejť by ne, když Petr Pithart byl sám předsedou této nadace Bernarda Bolzana, konkrétně od 4. února 2000. To je překvapení, že? Největší prý demokrat, ale se Sudeťáky se nejen paktoval už před 20 lety, ale dokonce vedl jednu z lobbistických sudetoněmeckých neziskovek působících v Česku. Takže, hnědé košile, kalhoty, opasky, nože, Blut und Ehre výkřiky na pódiu a zaplněná náměstí v Chebu, v Praze, na Letné, to je úplně jedno, výsledek je stejný. Zákon času a proces zapomínání vlastní historie a vlastních hrozeb Zákon času je krutý v tom, že staré generace umírají, aby mohly vyprávět, co zažily. Potomci potom zapomínají vyprávění rodičů, až nakonec vnuci neví o historii prarodičů a o tehdejších událostech světových dějin vůbec nic. Neznají pravdivou stránku historie, ne tu, která se postupně upravuje a přepisuje ve školních osnovách. Sami to vidíte na reakci paní Milušky, pamatuje si z dětství barvy hnědých košil a kalhot dětí v Hitlerjugend, stejně tak předáků NSDAP.

 A když vidí v televizi a v médiích zrzavého hocha v nacistickém oblečení, je pomalu v šoku a bez sebe. Mladí lidé nereagují na tyto symboly na pódiu, protože nevědí, jak vypadaly uniformy NSDAP a Hitlerjugend, nevědí, že barva nacistů nebyla hnědá ve smyslu tmavé hnědé, jak vnímáme dnes, ale byla to světle písková barva v několika různých odstínech. Zákon času vymazává z paměti lidí tyto detaily. Symboly tak vnímají jen lidé, kteří buď pamatují staré doby, anebo jsou zasvěcení o těchto dobách. Prolomení Benešových dekretů, vítání katolického jáhna “ze Sudet” na Letné, nacistický outfit Mikuláš Mináře, dopis demonstrantům od bývalého předsedy Senátu, který vedl sudetoněmeckou nadaci v ČR Museli byste být naivní, kdybyste si mysleli, že Benjamin Roll na pódiu na Letné předčítal z papíru “jáhna ze Sudet” na základě nějakého omylu. Byli byste naivní, pokud byste si mysleli, že jednatel Milionů chvilek se ukazuje v posledních týdnech na Václaváku a potom i na Letné v nacistickém hnědém outfitu jenom kvůli tomu, že zrovna v šatníku nenašel jiný kus oblečení v jiné barvě. Ne, tohle všechno je součást konceptu řízení, součást signalizace řídícím elitám. Není náhodou, že Martin Myšička předčítal na Letné dopis od Petra Pitharta, který od roku 2000 byl předsedou sudetoněmecké nadace Bernarda Bolzana v ČR. 

Kohorty zrádců hrají vysokou hru a vysílají signalizaci na svých demonstracích, aby dali najevo, že procesy jsou nachystány a připraveny. Zákon času je neúprosný a český národ už znovu začal zapomínat na svoji krutou historii, už znovu upadá do vlivu Německa a západních zrádcovských spojenců. Národ, který se nepoučí z vlastní historie, bude odsouzen si historii zopakovat. Na Letné už vřískají hnědé košile a národ stále nic nechápe. Snad pochopí alespoň ti, kteří si přečetli tento článek. Není totiž moc času, procesy se rozjely tak rychle, že to ani nejde sledovat.

Pakáž! Karel Kryl prorocky ve videu o pražské havlérce! Dříve se s nesmyslnými požadavky chodilo na lampárnu, dnes s nimi chce Mikuláš Minář spolu se svými Chvilkaři vyrazit na Hlavní nádraží v Praze a tlačit cestujícím do hlav požadavky na odvolání ... - bit.ly/35a6N0s

 

 

To už není náhoda! Hnědé kalhoty, hnědá košile, přes to roláček a česká Greta je na světě! Babiš pořád neodstoupil? How dare you! Do Evropy se vrací nacistické postoje, figury, projevy, názory a především požadavky! Údajně 300,000 účastníků demonstra ... - bit.ly/2KuydGe

 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář