Jdi na obsah Jdi na menu
 


Nové politické hnutí Senioři 21

28. 11. 2020
Vážení přátelé, zasílám Vám informaci o založení nového politického hnutí Senioři 21. V případě, že máte zájem o bližší informace o tomto hnutí, napište na emailovou adresu v závěru tohoto prohlášení. Aktivity a zaměření hnutí je rozvedeno v textu.
 Přeji Vám krásné dny, pevné zdraví a pohodu. Novotná, Senioři ČR, z.s., ZO Nový Bor
 
                                                              Prohlášení   
S potěšením oznamujeme všem důchodcům a seniorům, že jsme úspěšně zaregistrovali nové politické hnutí – Senioři 21. S vaší podporou se budeme snažit napravit politické chyby, které byly příčinou rozkradení majetku ČR, to jest majetku nás všech. My všichni, kteří jsme žili třicet let v socialismu a třicet let v kapitalismu máme nezpochybnitelné právo posoudit a vybrat z obou režimů to nejlepší pro spokojený život nejen seniorů, ale všech občanů České republiky. Prosíme všechny, kteří by nám mohli a chtěli pomoci v rámci ČR, přímou účastí v našem hnutí, nechť tak učiní pro dobro svoje a všech občanů ČR. Voláme do svých řad všechny, kterým není lhostejno jaké budou důchody, zdravotní péče, inflace a další náležitosti, které ovlivňují životy našich seniorů důchodců. Připravujeme celorepublikový sněm a na něm rádi uvítáme zástupce všech regionů, s kterýma se poradíme o dalším postupu v přípravě na parlamentní volby 2021. Dále vás prosíme, o šíření tohoto prohlášení (přeposílat svým známým, umístit na nástěnky).                              

                                     mail:   seniori.21@seznam.cz       

                           
Za Seniory 21, zmocněnec   Jaromír Fojtík    OSTRAVA 
   
 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Dovím se něco víc?

Jaromír Chytil,18. 2. 2021 13:16

Zdravím- jsem seniorem na Valašsku a pokud to není nějaká legrace, chtěl bych se o hnutí dovědět něco více- takže díky za odpověď na jarynch52@gmail.com