Jdi na obsah Jdi na menu
 


Pozdrav a první informace

Milí rodiče,

vítám vás na našich stránkách. Doufám, že i tato komunikace bude pro vás přínosem a že nám spolu bude dobře. 

Srdečně vás zdravím na konci předposledního prázdninového týdne a posílám první informace. 

1. Již jsem zaktualizovala naše třídní webové stránky (www.trida1cpastviny.estranky.cz) a už vám budu psát informace a příspěvky.

2. Přístupové údaje do edookitu byste již měli mít všichni a můžete se přihlašovat. Zatím je možné, že nedošlo ke spárování účtů, pokud máte ve škole více dětí. Prosím vyčkejte, edookit na tom zapracuje.

3. Také bylo spuštěno přihlašování a objednávání obědů a svačinek. Jde o nový systém (odkaz je na webu školy), tak se ještě vše ladí (např. u některých dnů chybí nabídka svačinek). Doporučuji informace v sekci Školní jídelna. Je tam vše napsané a nezapomeňte dětem koupit čip. Lze i příští týden.

4. Třídní fond se postupně plní. Děkuji panu Klepáčkovi za vedení třídního fondu a vám všem, kteří jste penízky už poslali. Prosím rodiče, kteří ještě peníze neposlali, aby tak učinili. Moc děkuji.

5. Dětem jsem již objednala pomůcky do 1.třídy a připravila spoustu dalších věcí. :-)

6. Dále posílám informace, které jsem vám předávala na konci školního roku při naší třídní schůzce.

  • Aktovka s vyztuženými zády, pouzdro (2 trojhranné tužky č. 1,2, guma, ořezávátko, pastelky, NE fixy), velké desky na sešity

  • Kufřík do VV (podepsaný na vnitřní straně víka), volné tričko, plastový kelímek, hadřík, houbička na nádobí, fixy, kulatá krabička od sýrů, krabička od sirek, tyčinkové lepidlo

  • Pytlík na TV, tepláková souprava, tričko, šortky, cvičky, tenisky (na ven)

  • Papuče (světlá podrážka, pevná pata) 

7.  Prosím, kdo mi ještě nepřinesl šedou obálku, tak mi ji prosím nechte na vrátnici. Je to opravdu důležité! A někteří mi neposlali kopii zdravotní průkazky dítěte. Tak to mi také můžete přinést v obálce a předat paní vrátné. Moc děkuji. 

8. Paní ředitelka vám dnes edookitem poslala informace o prvním školním týdnu. Podrobnější informace vám příští týden napíši i já. Prosím tedy o sledování edookitu a našich webových stránek. Děkuji.

A ještě jedna prosba. Prázdniny se kvapem blíží ke konci a 1.třída je "za dveřmi". :-) Bylo by tedy dobré, kdyby si děti pomalu začaly zvykat na školní rytmus. Dřívější spánek, časnější vstávání, pravidelné činnosti, příprava věcí, ... :-) 

Přeji krásné poslední prázdninové dny, hodně odpočinku a pohody.

Děti převelice zdravím a přeji jim veselé poslední prázdninové chvíle! 

Moc se na vás a děťulky těším!

p.uč. Renata Hriadelová

 

 

 

 

 

 
 

Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>

Statistiky

Online: 1
Celkem: 131127
Měsíc: 2649
Den: 71