Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vítáme Vás na stránkách Rychlého občerstvení s jídelnou.

 
Hledáme posilu do našeho  týmu

Firma Kalasová stravování s.r.o. přijme do pracovního poměru kuchaře a kuchařky.

Místo výkonu práce:  Letovice, Brněnská 20/3a

Nabízíme práci v Letovicích, dobré finanční ohodnocení a zaměstnanecké výhody.

Nabízíme dobré finanční ohodnocení, zaměstnanecké výhody a práci v Letovicích. Možno přijmout i absolventy. Začátek pracovní doby 2:00. Pro více informací nás kontaktujte na telefonu 603 349 622.

Jestli Vás zaujala naše nabídka zavolejte na  tel: 603 540 336 a domluvte si pracovní schůzku. Možný kontakt i na email: kalasovainfo@seznam.cz

Dovolujeme si Vám nabídnout naše služby po celý pracovní týden od 6:00-14:00 hod.
Hned od rána si u nás můžete zakoupit nejen čerstvé bagety a obložené housky, ale i snídaňovou polévku s pečivem a poslední pracovní den v týdnu oblíbenou dršťkovou polévku. Po desáté hodině se pak podává obědové menu (za 120 Kč), obědové saláty (90 Kč) a nebo Vám rádi připravíme minutku. 
Z našeho denně vyráběného sortimentu si Vám dovolujeme nabídnout na svačinu náš báječný výběr baget a jiných dobrot. S sebou domů si můžete koupit houskový knedlík za 32 Kč. Oblíbené jsou bagety s kuřecími řízečky, sýrové, tuňákové a salámové, bílé nebo cereální. Cena bagety je 73 Kč a obložený chlebíček u nás zakoupíte za 34 Kč. 
Rádi Vám také u nás připravíme snídani, třeba míchaná vejce na cibulce za 50 Kč, hemenex za 65 Kč, vaječnou omeletu za 43 Kč.
Dále nabízíme řízky, chlebíčky, hranolky a krokety.
V nápojové nabídce máme točenou kofolu a malinovku, chlazené nápoje a plechovkové pivo. Uvaříme Vám u nás také kávu, nebo čaj s sebou a nabídneme dezert dle denní nabídky. 
Rádi vám také připravíme obložené chlebíčky na Vaši  oslavu, nebo večírek. Více jak 10  kusů doporučujeme vždy objednat předem.


Firma Kalasová stravování s. r. o. zabezpečuje závodní stravování pro firmy i jednotlivce, i dovoz do domácností: http://www.kalasova-stravovani.cz/ 
Nabízíme tedy stravování nejen v naší provozovně, ale zavážíme obědy do firem a domácností pro seniory, maminky na mateřské dovolené, pro zaměstnance na home office a studenty na distanční výuce. Více podrobností najdete v části: rozvoz obědů do domácností.