Jdi na obsah Jdi na menu
 


[1080i] Cintorín zvieratiek (2019) Filmy HD Kvalite Dabing Titulky Online Zdrama

Cintorín zvieratiek (2019) Film Online CZ-SK HD Kvalite Doktor Louis Creed (Jason Clarke) sa so svojou manželkou a dvoma deťmi presťahoval z veľkomesta na vidiek, do veľkého domu na okraji lesa, v ktorom sa ukrýva cintorín domácich zvierat. Na ten miestne deti už od nepamäti pochovávajú svoje domáce zvieratká, ktoré zomreli buď prirodzenou smrťou alebo sa stali obeťami rušne cesty, ktorá pretína mestečko. Zatiaľ čo otec a lekár Louis sa k smrti stavia pragmaticky ako k definitívnemu koncu života, jeho žena Rachel (Amy Seimetz) má po hrôzostrašných zážitkoch z detstva s témou smrti obrovské problémy a je pre ňu veľmi dôležité pred „vedomým konečnosti“ ochrániť svoje dve deti. Keď sused, Jud Crandall (John Lithgow), nájde ležať pri ceste mŕtvu mačku ich dcéry Ellie, rodičia zrazu nevedia, ako to dcére vysvetliť. Je to práve Jud, kto Louisovi poradí, že keď mačku čo najskôr pochovajú na zvieracom cintoríne, nebudú jej musieť povedať vôbec nič. Mačka sa však jedného dňa vráti, trochu viac divokejšia, trochu nebezpečnejšia, trochu iná.

Cintorín zvieratiek 2019

Cintorín zvieratiek (2019)

Title : Cintorín zvieratiek
Uvolnění : 2019-04-04
Hodnocení : 5.8/10 by 1013 users
Runtime : 101 min.
Společnosti : Di Bonaventura Pictures
Země : United States of America
Jazyk : English
Žánr : Thriller, Mysteriózny, Horror
Hrají : Jason Clarke, Amy Seimetz, John Lithgow, Jeté Laurence, Lucas Lavoie, Hugo Lavoie
Obsah : Doktor Louis Creed (Jason Clarke) sa so svojou manželkou a dvoma deťmi presťahoval z veľkomesta na vidiek, do veľkého domu na okraji lesa, v ktorom sa ukrýva cintorín domácich zvierat. Na ten miestne deti už od nepamäti pochovávajú svoje domáce zvieratká, ktoré zomreli buď prirodzenou smrťou alebo sa stali obeťami rušne cesty, ktorá pretína mestečko. Zatiaľ čo otec a lekár Louis sa k smrti stavia pragmaticky ako k definitívnemu koncu života, jeho žena Rachel (Amy Seimetz) má po hrôzostrašných zážitkoch z detstva s témou smrti obrovské problémy a je pre ňu veľmi dôležité pred „vedomým konečnosti“ ochrániť svoje dve deti. Keď sused, Jud Crandall (John Lithgow), nájde ležať pri ceste mŕtvu mačku ich dcéry Ellie, rodičia zrazu nevedia, ako to dcére vysvetliť. Je to práve Jud, kto Louisovi poradí, že keď mačku čo najskôr pochovajú na zvieracom cintoríne, nebudú jej musieť povedať vôbec nič. Mačka sa však jedného dňa vráti, trochu viac divokejšia, trochu nebezpečnejšia, trochu iná.

 

Sleduj Online

 

 

Stažení HD

 

 

 

 

 

Cintorín zvieratiek Official Teaser Trailer #1 2019

 

 

Sleduj Online

 

 

 

Stažení HD


Tag : Cintorín zvieratiek, Pet Sematary, Sleduj Cintorín zvieratiek 2019 Filmy CZ Online, Cintorín zvieratiek 2019 Online Filmy CZ HD-720p Videa Kvalite, Cintorín zvieratiek 2019 Online Filmy, Kde stáhnout Cintorín zvieratiek 2019 Filmy CZ ? ?, Sleduj Cintorín zvieratiek Filmy CZ Online, Sleduj Cintorín zvieratiek Uplný Filmy Online, Sleduj Cintorín zvieratiek Filmy Online HD 1080p, Cintorín zvieratiek 2019 Film Online, Stažení Cintorín zvieratiek 2019, Cintorín zvieratiek 2019, based on novel or book, cat, remake, zombie animals, undead, zombie, pet cemetery, indian burial ground, wendigo, demonic

 

 

 

Cintorín zvieratiek 2019 HD Filmy Online CZ

Cintorín zvieratiek 2019 Celý Filmy CZ | Zadarma HD

Cintorín zvieratiek 2019 Film Online CZ

Cintorín zvieratiek 2019 Filmy Online HD Kvalite

Cintorín zvieratiek 2019 Online Zdarma | Filmy CZ Dabing

Cintorín zvieratiek 2019 Film Online Zdrama

Cintorín zvieratiek 2019 Filmy CZ-SK Dabing