Jdi na obsah Jdi na menu

Dresscode

23. 7. 2019

Milí hosté,

naše svatba bude zahrnovat obřad v kapli a následovat bude raut na paloučku u lesa. Proto je to s tím oděvem trochu složitější.

Slavnostní obřad bude probíhat v kapli a bude trvat přibližně hodinu. Je zde očekáváno slavnostní oděv vhodný na tuto příležitost. V kapli může být i v letních měsících chladněji. Ženy tedy mohou mít slavnostní šaty nebo kostýmek. Muži společenské kalhoty a košili. Sako není vyžadováno.

Odpolední raut bude na paloučku u lesa. Místo je to krásné, čisté, upravené, travnaté. Dostanete se tam asi po 500 metrech chůze po polní cestě. Ta je nezpevněná a po dešti může zůstat blátivá. Zdatní řidiči mohou dojet až přímo k paloučku. Posezení bude připravené klasicky u stolů. Bude kryté party stanem. U paloučku je také hospůdka s terasou, ohniště a rybníček. Tedy oděv doporučujeme na posezení venku. Na večer mít s sebou něco teplejšího.

Myslím, že ale nehrozí riziko zašpinění nebo zničení větší než na jakékoliv svatbě. Proto ženich s nevěstou budou i zde ve slavnostním, co měli v kostele.