Jdi na obsah Jdi na menu

Aktuálně dnes - informace

 

Aktuálně dnes 

 

 

PRACOVNICE PŘÍMÉ PÉČE -PEČOVATELKA
Ústav péče o seniory Třemošná,z.ú.
PŘIJMEME PRACOVNÍKA/CI PŘÍMÉ PÉČE - PEČOVATELKU
Hledáme kolegu či kolegyni na pozici pečovatele/pečovatelky do kolektivu 40-ti zaměstnanců. Rádi bychom mezi sebe přijali člověka empatického, spolehlivého, upřímného, pozitivního.
Nabízíme práci v nepřetržitém provozu, ve 12hodinových směnách, 7-19hod. Noční směny nejsou podmínkou.
Požadavek na vzdělání dle zákona: min. ukončené základní vzdělání
Možný denní svoz služebním autem do zaměstnání z konečné tram. č. 1 Bolevec, či Třemošná sídliště a Horní Bříza, dále dotované stravování, pěkné pracovní zázemí, fajn partu lidí.
Mzda za 14-15 směn v měsíci při plném úvazku, průměrně 27,000,- až 29,000,-Kč čistého
V případě zájmu kontaktujte Lindu Freiovou na tel. čísle 731 08 72 89 nebo freiova@ustav-tremosna.cz ,v době 8hod-15hod

2.12.2022

Prosba na všechny návštěvníky našich klientů...

Žádám Vás o ohleduplnost. V případě, že by jste pociťovali známky nachlazení a mohli by jste nakazit a ohrozit naše klienty, prosím zvažte návštěvu. Aktuálně po době "Covidové a respirátorové" máme všichni oslabenou imunitu a mnohdy i malý resp.infekt dokáže nadělat velké trápení. V našem blízkém okolí je poměrně velká nemocnost. Ostatní zařízení již přistupují k uzavření a zákazu návštěv. My prozatím situaci zvládáme a doufám, že to i takto zůstane...Proto Vás žádám o spolupráci a ohled....

  Jde o bezpečnost našich klientů, Vašich nejbližších a samozřejmě pečujícího personálu.

 

3.8.2022

Prosím Vás všechny , příbuzní, kamarádi našich klientů

 Vy,  kteří navštívíte náš ústav o ohleduplnost a obezřetnost. V případě, že pociťujete známky resp.onemocnění či jste byli v kontaktu s pozitivně testovaným na Covid-19 či po návratu z dovolené se necítíte zcela v pořádku, odložte návštěvu na bezpečnou dobu.

 Jde o bezpečnost našich klientů, Vašich nejbližších a samozřejmě pečujícího personálu.

 

Děkuji Kubíková Linda

ředitelka ústavu

 

 

5.5.2022

Na základě rozhodnutí poslanecké sněmovny došlo ke zrušení stavu pandemické pohotovosti, vyhlášeného 27. února 2021 (usnesení PS č. 222). Tím se tedy ruší povinnost nosit ochranné prostředky dýchacích cest ve vnitřních prostorech zdravotnických a sociálních zařízení.

Prosím Vás všechny , kteří navštívíte náš ústav o ohleduplnost a v případě, že pociťujete známky resp.onemocnění či jste byli v kontaktu s pozitivně testovaným na Covid-19, odložte návštěvu na bezpečnou dobu, v zájmu je bezpečnost našich klientů, Vašich nejbližších.

 

14.3.2022

 

 

Vzhledem k rozvolňování omezení spojených s Covidem jsem se rozhodla plně opustit od omezeného režimu návštěv.

(Není nutno se objednávat, omezený počet návštěvníků, vymezená místa návštěvy)

Dnešním dnem 14.3.2022 se vracíme k neomezeným návštěvám, zůstává pouze jediné vyplívající z  mimořádného nařízení vlády ze dne 10. března 2022 MZDR 8789/2022-1/MIN/KAN -ze kterého vyplývá že: Všem osobám se s účinností ode dne 14. března 2022 od 00:00 hod. do odvolání tohoto mimořádného opatření zakazuje pohyb a pobyt bez ochranných prostředků dýchacích cest (nos, ústa), kterými jsou respirátor nebo obdobný prostředek (vždy bez výdechového ventilu) naplňující minimálně všechny technické podmínky a požadavky (pro výrobek), včetně filtrační účinnosti alespoň 94 % dle příslušných norem, které brání šíření kapének (dále jen „respirátor“), a to: a) ve vnitřních prostorech staveb, které slouží jako i) zdravotnické zařízení, nebo ii) zařízení sociálních služeb, kterými jsou týdenní stacionáře, domovy pro osoby se zdravotním postižením, domovy pro seniory a domovy se zvláštním režimem, a zařízení poskytující odlehčovací sociální služby v pobytové formě…

Tzn. Prosím všechny návštěvníky našeho zařízení o dodržení povinnosti nosit respirátor v případě, že jste nachlazeni či po kontaktu s pozitivním jedincem, návštěvu odložte. Nadále mějte na paměti křehkost našich klientů a fatálnost Covidu, ale i obyčejného nachlazení. Nadále se řiďte návštěvním řádem, který je zde na stránkách a případného aktuálního provozního požadavku ze strany personálu.

Kávu si je možno zakoupit v recepci ústavu. Pokud donese svým blízkým něco dobrého, co byste chtěli uchovat na „později“ předejte potraviny prosím oš. personálu, ten potraviny označí a uloží do chladničky. Dále jsem Vás chtěla požádat o šetrnost ohledně informací, diskuzí na aktuální téma válečného stavu-naši klienti jsou těmito událostmi velmi rozčarováni, vystrašeni, snažíme se na toto téma odpovídat při dotazech, ale není nutno ještě více stresovat a toto téma více detailně otevírat.

Děkuji za spolupráci a zodpovědný přístup ……

 

V Třemošné 14.3.2022                                                                                                 Kubíková Linda

 

 

 

8.3.2022

Přátelé, nejbližší našich klientů, návštěvníci,

prosím  - Vás - návštěvníky o dodržování návštěvních pravidel a to hlavně v nošení  nasazených respirátorů. Nikdo z našich zaměstnanců nechce být, díky nedodržování jednoho zásadního pravidla, stavěn do role dozorce. Prosím za všechny naše zaměstnance a hlavně za klienty, buďte zodpovědní...neriskujte, špatně se pak jedno opomenutí vrací zpět a všichni víme, že i přes to, že jsou klienti očkování,  není  to 100% ochranou....

Děkuji , že respektujete křehkost našich klientů                                                                     Kubíková Linda

 

28.2.2022

Přátelé, nejbližší našich klientů,

ráda bych reagovala na postupné rozvolňování situace kolem skoro již zapomenutého Covidu. Opatrnost vzhledem ke křehkosti naší cílové skupiny stále zůstává, ale postupně bych chtěla umožnit setkávání při návštěvách a vrátit se k normálnímu životu jehož součástí jsou, tak prosté pohlazení a možnost obejmutí se, zasmání se….

Tedy od 1.3.2022 měníme návštěvní režim:

Prioritně, prosím, vždy noste nasazený respirátor, používejte dezinfekci, nepřicházejte nachlazení či po kontaktu s pozitivním, prosím, buďte zodpovědní a mějte na mysli, že i chřipka je velkou zdr.zátěží pro naše klienty!!!!

Návštěvy budou nadále umožněny pouze po objednání na tel. čísle 725 885 441, kde Vás budou zdr.sestry instruovat.

 

Návštěvní pravidla jsou:

  • maximálně 5 návštěv za den-o počtu max. 3 návštěvníků
  • děti mohou na návštěvu, pokud budou zdravé, neomezeně věkem-ale, vždy do počtu celé návštěvy max.3 návštěvníci, starší děti, prosím, alespoň roušky
  • návštěvní místa jsou z bezpečnostních důvodů předem vymezená a bude je korigovat personál – jedná se o možnost návštěvy na pokoji, v návštěvní místnosti, na recepci ústavu, a dvě návštěvy v prostorách horní budovy/restaurace/, samozřejmě je možnost využití zahrady dle aktuálního počasí
  • návštěvní čas nebude omezován, pokud nebude narušovat provozní podmínky, prosím o ohleduplnost a případné respektování instrukcí od personálu
  • parkování je možné v prostorách areálu

 

 

PROSÍM PLNĚ RESPEKTUJTE INSTRUKCE PERSONÁLU, musejí zohlednit potřeby všech klientů, jejich bezpečnost a postupovat tak, aby nedošlo k provoznímu omezení.

 

Myslím, že to společně se vší zodpovědností a používáním selského rozumu zvládneme a dokážeme se vrátit k normálu, aniž bychom Vaše nejbližší ohrozili – je to jen na nás všech!!!!!!!!

 

Veškeré případné dotazy jsou možné emailem: kubikova@ustav-tremosna.cz případně na tel. čísle 731 087 289 v době od 8-14 hod

 

V Třemošné 28.2.2022                                                                                                                                                                 Kubíková Linda

                                                                                                                                                                                                          Ředitelka ústavu

 

 

15.2.2022

Vzhledem k šíření se nemoci Covid  po  proběhlých jarních prázdninách v Plz.kraji s rozvolněním návštěvního režimu stále vyčkávám a neměníme aktuální bezkontaktní návštěvní režim. Děkuji za pochopení Kubíková Linda

 

1.1.2022

Dne 20.1.2022 proběhlo očkování většiny klientů a zaměstnanců třetí dávkou očkování proti Covid-19.Všichni klienti jsou v pořádku, bez komplikací a v dobré náladě.

Nadále platí zákaz návštěv, mimo návštěvy, které je nutno plánovat  a jsou "bezkontaktní", tzn. přes sklo v návštěvní místnosti.  Důvodem je aktuální Omikronová situace.

Děkuji za pochopení Kubíková Linda, ředitelka ústavu

 

Pravidla pro bezkontaktní návštěvy

K návštěvě je nutné se předem telefonicky objednat na telefonním čísle 725 885 441. Návštěvy jsou umožněny vždy v časech 13hod,14hod,15hod,16hod, a to pouze na 30 min.

Návštěva je možná pouze v návštěvní místnosti s bariérou (sklem), návštěvy budou takto probíhat do odvolání.

Do areálu bude umožněn vstup hlavní brankou po zazvonění, vjezd vozidel nebude umožněn (pouze v případě pohybového omezení, a to po domluvě s recepčním či zdr. sestrou). Na hlavní brance se pomocí komunikátoru spojíte s recepčním a nahlásíte příchod a ke komu na návštěvu jdete. Vyčkáte příchodu zaměstnance, který Vás venkovní cestou uvede do návštěvní místnosti. Po celou dobu kontaktu se zaměstnanci je nutné mít nasazený respirátor. V době návštěv není možné využít WC.

Vyhýbejte se fyzickému kontaktu s personálem a ostatními klienty, mějte vždy nasazený respirátor. Návštěva bude umožněna vždy pouze na 30 min, poté musí dojít k dezinfekci prostor a připravení místnosti pro další návštěvníky-vyvíječ ozónu se spouští automaticky v předem nastaveném čase. V průběhu návštěvy (pobytu v části izolované od kontaktu s klientem či zaměstnancem) je nutnost nasazeného respirátoru pouze na Vašem uvážení.

Při odchodu vždy telefonicky kontaktujte zdr.sestru -725 885 441- není možné odejít bez ohlášení a samostatně-bez doprovodu personálu!!!

Po celou dobu návštěvy je možné pro lepší komunikaci využít elektronický komunikátor umístěný v zástěně-viz. přiložený manuál.

Co se týká donášení balíčku, nejsou žádná opatření, pokud něco svým blízkým zanesete předejte při příchodu zaměstnanci, který balíček předá. Pokud balíček chcete zanechat v prostoru pro návštěvu je nutné jej adresovat pro koho je určen.

Pokud chcete návštěvu zkrátit, je nutné telefonicky kontaktovat zdr. sestru a vyčkat jejího příchodu-tel. čísle 725 885 441.

 

Nadcházející adventní a Vánoční čas a s tím spojenou potřebu kontaktu chápeme, ale samozřejmě považujeme za nutné ochránit klienty a zaměstnance-což je prioritou a bohužel i přes dvě dávky očkování u klientů i zaměstnanců se nákaza projevila opět. Naštěstí se jednalo pouze o tři klienty a povedlo se nám dalšímu šíření zabránit. Všichni máme ještě v paměti události z přelomu roku a těch bychom se rádi vyvarovali. Snažíme se býti co nejvíce opatrní.

 Děkuji Vám za pochopení, za toleranci a podporu. Věřte, že všichni vnímáme složitost situace.

Dále sledujte Fb či web v případě změn, vždy budou informace umístěny právě na těchto místech…

 

 

V Třemošné 1.1.2022          Kubíková Linda, ředitelka ústavu

 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 

DNES MÁME VOLNÁ MÍSTA !!!

 

received_1342744072595747.jpeg

Zájemci o bližší informace ohledně možného přijetí se prosím obracejte na sociální pracovnici Hanu Šneidrovou na tel: 725 885 340, email: s.pracovnik@ustav-tremosna.cz .  Víme, že při současné virové situaci je nový nástup do našeho zařízení problematický, přesto se na nás obracejte, vysvětlíme detaily možného přijetí.  V současnosti je možné okamžité přijetí.  Těšíme se na Vás. 

heart

 

 183168774_322716709286896_7124504942675852963_n.jpg received_551617045482442.jpeg snih-4.jpg  194757109_227036222565211_1292422751327290488_n.jpg195813912_185599083478114_4526570220414941801_n.jpg  img_20200410_143858_dro.jpg 117903626_303222200989415_1273045572125673107_n.jpg  190801634_430714221426935_7383220449090399460_n.jpg

118004212_304535467280916_1611262179904568571_n.jpg 164219770_748379529370793_3108950165075143500_n.jpg120780993_614392625921614_6352614315384896952_n.jpg

 

Chcete-li pomoci využijte transparentní účet NADACE DIANA, pošli pomoc dál   123-1064920257/0100 . Kliknutím na uvedené číslo účtu alespoň zjistíte jak na tom jsme. Zároveň uvidíte  jak lidé pomáhají. Nadace podporuje zejména nemajetné klienty našeho ústavu s nedostatečnou výší důchodu. I stovka dvě pomůže.

V případě dalšího zájmu, či zájmu o umístění přejděte do sekce:    "Pro žadatele"

V případě, že chcete aby Vás kontaktovala naše sociální pracovnice zadejte požadavek do komentáře níže:

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Vlasta Franzova - Žádost o upřesnění o informaci

Dobrý den,chci se informovat, jaké jsou u vás podmínky k přijetí seniorů. Mám maminku ve věku 86 let a uvažujeme s rodinou ji umístit co možná nejblíže k Plzni.Dekuji
Franzova Vlasta
ciriana@seznam.cz, tel.601082445

Renáta Hlobíková - Žádost o bližší informace

Dobrý den .Zvažuji ubytování svého příbuzného ve Vašem sociálním zařízení. Chtěla bych touto formou požádat o bližší informace včetně celkových nákladů za ubytování. Předem děkuji za odpověď. Hlobíková( hlobicer@seznam.cz),723075749.

Daniela Jakubcová - Žádost o rozhovor, nebo schůzku

Dobrý den paní Šneidrová,
chtěla bych s Vámi mluvit o podmínkách přijetí mého tatínka, buď telefonicky, nebo ještě raději pokud byste mě mohla přijmou k osobnímu pohovoru. Děkuji D. Jakubcová
Tel. 607950534
mail: dankajakubcova@seznam.cz

Kubíková - Re: Žádost o rozhovor, nebo schůzku

Vyřízeno email. komunikací se sociální pracovnicí

loveawake.ru - Are you 18? Come in and don't be shy!

Welcome to the world of adult Dating loveawake.ru

Václav Böhm - Poděkování

Chtěl bych Vám touto cestou všem poděkovat za příkladnou péči o všechny Vaše klienty a hlavně za mojí maminku paní Olgu Böhmovou, která byla ve Vašem Ústavu pro seniory v Třemošné více jak jeden rok. Zvláště v této nelehké době ať epidemiologické, tak i ekonomické zvládáte chod Vašeho Ústavu a péči o klienty na vysoké úrovni. Ještě jednou velké poděkování i za mojí maminku, která bohužel již není mezi námi.
S úctou Václav Böhm

Kubíková Linda - Re: Poděkování

Vážený pane Böhme,
jménem všech zaměstnanců Vám velice děkuji za milá slova.