Jdi na obsah Jdi na menu

Provinil jsem se tím, že neuklízím po svém psovi. Mým soudcem je Facebook a žalobcem Donald Trump

 

Provinil jsem se tím, že neuklízím po svém psovi. Mým soudcem je Facebook a žalobcem Donald Trump.

 

Již delší dobu jsem členem jedné facebookové skupiny, jež má za úkol sbližovat ostatní občany a předávat si mezi sebou důležité informace. Účel to šlechetný, jenže jako u každého nápadu se to zvrtlo. Místo abychom si sdělovali informace, káráme každého, kdo má psa a udáváme policii toho blbečka, který parkuje jako kre..n a ještě vám poškrábal auto.

Pokaždé, když si tuto skupinu otevřu, vidím, jak si nějaký nedomrlý, říkejme mu třeba Dan, tak tedy, jak si nějaký nedomrlý Dan zkrátil cestu přes trávník a šlápl do psího exkrementu. Poté přijde domu, vykouří několik cigaret, vypije jedno pivo a vylije si srdce na Facebooku, jak jsou pejskaři nezodpovědní a ihned požaduje masovou genocidu. Když se toto stane, přečtu si pár komentářů a víte, co vám řeknu? Všichni tam jsou, s prominutím, naprosto vymaštení. Za celou dobu si tam žádný vegan nestěžoval, že když šel bos pro pampelišku do svého salátu, že si rozřízl své veganské chodidlo o střep, který tam leží od doby, co byl Havel prezidentem. Nikdy nikdo nenapsal o tom, jak ho nebaví obcházet haldy odpadků, jež se na trávníku válí. Já chodím po chodníku a když se rozhodnu zkrátit si cestu přes trávník, jdu přes něj s tím, že očekávám, že něco jako šlápnutí do psího bobku se mi může stát.

Něco vám řeknu, radši bych měl před domem trávník s psími výkaly, než trávník na kterém se povaluje plechovka od Red Bullu nebo láhev od Gambrinusu.

Psí lejno se rozkládá asi několik dní a až se rozloží, zbyde po něm úrodné místo, ale taková skleněná láhev se nerozloží vůbec.

Teď si zkuste něco takového napsat jako příspěvek. Všichni vás odsoudí a označí za blbečka, který nic neumí a ničemu nerozumí a prý jste Hitler nebo tak něco. Všichni tito lidé jsou zahořklé existence, osamocení a o životním prostředí toho ví asi tolik, jako prezident Donald Trump, který si myslí, že globální oteplování je hoax.

Všichni tito lidé by měli být odvlečeni do kongresového centra, kde by jim vědci z celého světa udělali přednášku o tom, jak se mýlí. A to všechno bez občerstvení. Přeci nechceme, aby se Dan přejedl a pak během přednášky odbíhal na toaletu.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář