Jdi na obsah Jdi na menu
 


Co mě vedlo k založení těchto stránek?

17. 8. 2019

Sám nevím ;-) Ale vím, ale je to moje věc :-)

Předem upozorňuji, že toto je můj první pokus o prezentaci na webu.

V tuto chvíli jsou stránky ve výstavbě.

 

A teď o mě. Prozatím si přeji zůstat v anonymitě. Prožil jsem bouřlivé mládí plné magie, styků s tajemnem, setkání s různými Bytostmi a nejednu nebezpečnou příhodu, v době největšího rozpuku svobody vnější i vnitřní duchovní, v těch opravdu zlatých - devadesátých letech. Svobodu si stále užívám, přes všechna negativa, považuji dobu ve které žiji, za to nejlepší období v tisícileté historii mé vlasti. Později jsem se musel věnovat i světským starostem a napravováním hříchů mládí, magie se stala pro mne již ne vzrušujícím dobrodružstvím, ale denní rutinou. 

A dnes, když si již pomalu mohu říct, že jsem hmotně "za vodou", jsem se rozhodl, že se podělím o své zážitky z mládí, možná i o své svérázné názory a třeba i zkusím znovu začít aktivněji navazovat na dřívější dobrodružné časy. Uvidíme, co si Bohové pro mne přichystali.

 

Pokud se Vám na mých stránkách bude líbit, budu rád za Vaše postřehy, budu rád i za negativní komentáře. Ale musím varovat, mám ostrý jazyk a nevybíravý slovník, proto si nebudu brát servítky s odpovědmi na komentáře, které se mi nebudou líbit.

 

Přeji příjemné čtení a kdo ví, třeba se má stezka střetne se stezkou někoho z Vás, návštěvníků.