Jdi na obsah Jdi na menu
 

Náš tým

Tým DermaMax je složený z profesionálů v oboru kožního lékařství. Nejen odbornost, ale také pozitivní atmosféra a pěkné prostředí  má kladný vliv na léčbu.


dermamax-mudr-fojtkova.jpgMUDr. P. Fojtková

Pracovala na dermatovenerologických  odděleních a klinikách například ve FN Královské Vinohrady, FN na Bulovce a na Poliklinice Budějovická. Od roku 2005 má zkušenosti s lymfologií i se světelnými terapiemi. Působila v Asklepionu a v Ústavu lékařské kosmetiky. Má atestaci v oboru korektivní dermatologie. V rámci estetické dermatologie využívá škálu osvědčených i moderních metod.

 

dermamax-kozni-mudr-pasovska.jpgMUDr. Lýdia Paroulková

Její dlouhá kariéra zahrnuje působení ve velkých zdravotnických zařízeních v pražských nemocnicích v Nemocnici na Bulovce a také dětské dermatologické ambulanci FN v Motole, kde se specializovala na ekzémová kožní onemocnění a dermatochirurgické výkony. Také se zabývá léčbou lymfologie a flebologie. 
Lékařskou praxi prováděla jak pro dospělé, tak i pro dětské pacienty 

 

Obě lékařky berou své povolaní jako poslání. Na základě dlouholetých zkušeností a také institutu celoživotního vzdělávají  mají velký přehled o novinkách a postupech v oboru dermatologie.  

Zdravotní sestry jsou nedílnou součástí týmu a co nejplynulejšího chodu.  

 

D. Hájková
L. Tylšová
I. Mizera
J. Banszelová
 

Na dermatologii a lymfologii DermaMax ošetřujeme pacienty nejčastěji dle objednávek. Kontakty a mapa zde.