Jdi na obsah Jdi na menu
 


Černé Vánoce (2019) Sleduj CZ Filmy Online Videa 1080p HD a Zadarmo

Černé Vánoce 2019 ke shlédnutí CZ Filmy Online Videa, Černé Vánoce (2019) Sledujte CZ Filmy Online a zdarma. Pro sledování filmu Černé Vánoce je treba, kliknout na obrázek prehrávace. mužete zhlédnout Černé Vánoce filmy online. Film Černé Vánoce máme v HD kvalite.

Černé Vánoce (2019) Online Filmy ke shlédnutí
Horor, Mysteriozní, Thriller

cerne-vanoce.jpg

OBSAH:
Studentka Reily (Imogen Poots) má po lehce traumatickém zážitku ze střetu s opačným pohlavím pifku na všechny chlapy a její spolubydlící na koleji ji v tom mohutně podporují, protože od čeho jiného jsou kámošky, že? Všechny se těší, jak si užijí vánoční svátky ve vyprázdněném  univerzitním kampusu, z něhož většina studentů odjela strávit prodloužené volno s rodinami. I proto, že kvůli nevraživosti vůči opačnému pohlaví začalo být tohle sesterstvo dost nepopulární. Dokonalou idylu plnou sněhu a blikajících světel naruší série znepokojivých textových zpráv, která jim začne chodit na mobily. Následně jedna z nich zmizí a další zavraždí maskovaný útočník. Než si Reily a ostatní dívky uvědomí, že jim všem jde o život, ztratí jakoukoliv naději na únik. Mají jen dvě možnosti – pasivně čekat, než si smrt přijde i pro ně, nebo se postavit na odpor. Klíčová otázka zní, kdo proti nim vlastně stojí, a jestli můžou věřit některému z kluků, kteří jim přišli na pomoc.

ŠTITKY:
Černé Vánoce cz dabing, Černé Vánoce online film cz dabing, Černé Vánoce online cz titulky, Černé Vánoce online cz, Černé Vánoce cz online, Černé Vánoce download free, Černé Vánoce sleduj filmy, Černé Vánoce online filmy, Černé Vánoce sleduj filmy online, Černé Vánoce najnovšie filmy online, Černé Vánoce online filmy bez limitu, Černé Vánoce online filmy zdarma Černé Vánoce online film, Černé Vánoce film online, sleduj Černé Vánoce online zdarma, Černé Vánoce cz dabing, pozeraj Černé Vánoce.
Černé Vánoce filmy online,
Černé Vánoce online bombuj,
Černé Vánoce online cely film,
Černé Vánoce online ke shlednuti,
Černé Vánoce cz dabing online ke shlednuti,
Černé Vánoce online,
Černé Vánoce online film cz,
Černé Vánoce Bombuj,
Černé Vánoce bombuj cz,
Černé Vánoce online ke shlédnutí,
Černé Vánoce celý film cesky,
Černé Vánoce celý film zdarma ke shlédnutí,
Černé Vánoce celý film cz dabing,
Černé Vánoce zkouknito,
Černé Vánoce sleduj filČerné Vánoce,
Černé Vánoce online cz titulky.


FILMY PODLE ŽÁNRU:
Akcní, Animovaný, Dobrodružný, Drama, Erotický, Fantasy, Historický, Horor, Hudební, Katastrofický, Komedie, Krimi, Muzikál, Mysteriózní, Pohádka, Psychologický, Road movie, Rodinný, Romantický, Sci-Fi, Sportovní, Thriller, Válecný, Western, Životopisný.

 

Komentáře

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář