Jdi na obsah Jdi na menu

O nás

front-ok.pngVAV servis, s.r.o. je prostějovská společnost zabývající se servisem a opravou domácích spotřebičů a elektroniky.  

Opravujeme pračky, sušičky, myčky, vysavače, elektrické a mikrovlnné trouby, digestoře, kávovary, sporáky i varné desky, roboty a další domácí spotřebiče. Součástí naší nabídky jsou i opravy televizorů, rádií a jiné audio-video techniky. Zabýváme se také servisem počítačů, včetně softwarových řešení. Nabízíme i servis mobilních telefonů a tabletů. 

Dovolujeme si Vás informovat, že i přes ztíženou situaci s koronavirem jsme dokázali v roce 2020 úspěšně vyřešit 93% Vašich zakázek a v roce 2021 to bylo 94%. 

Opravy provádíme u zákazníka nebo v naší dílně, záleží na posouzení technikem a náročnosti opravy. Po předchozí domluvě jsme Vám k dispozici i ve večerních či ranních hodinách. Ceny oprav od 400 Kč/30 min výše. Cena za diagnostiku závady je stanovena na 300 Kč. 

Po dobu opravy Vaší pračky nabízíme zdarma zapůjčení pračky náhradní!

 product_782354--1-.jpg

Dle zákona č. 634/1992 Sb., o ochraně spotřebitele, v platném znění (dále jen „zákon o ochraně spotřebitele“) jsme povinni informovat, že tento zákon zakotvuje systém tzv. mimosoudního řešení spotřebitelských sporů (také ADR – alternative dispute resolution skupina ADR email: adr@coi.cz a www.adr.coi.cz). Jedná se o metodu řešení sporů bez zapojení soudů. Spotřebitel má podle zákona o ochraně spotřebitele právo na mimosoudní řešení spotřebitelského sporu z kupní smlouvy nebo ze smlouvy o poskytování služeb. Mimosoudní řešení sporů je bezplatné  a návrh na mimosoudní řešení lze podat nejpozději do 1 roku ode dne, kdy spotřebitel poprvé u prodávajícího uplatnil nárok, který je předmětem sporu.  Zahájením mimosoudního řešení sporu není dotčeno právo stran sporu domáhat se ochrany práv a oprávněných zájmů soudní cestou.

Pověřené subjekty mimosoudního řešení spotřebitelských sporů jsou vedeny na seznamu subjektů ADR Evropské komise: https://ec.europa.eu/consumers/odr/main/?event=main.adr.show2