Jdi na obsah Jdi na menu
 


herní mody

Konkurenční
Toto je klasický herní režim, který umístí Counter-Strike na mapu. Dva týmy po pěti soutěží v nejlepším z 30 zápasů pomocí standardních soutěžních pravidel Counter-Strike.

Hráči musí zakoupit zbroj, zbraně, zneškodnit nebo zachránit soupravy a spravovat svou herní ekonomiku, aby maximalizovali svou šanci na úspěch. První tým, který vyhrál 16 kol v režimech Bomb Defusal nebo Hostage Rescue, vyhrává zápas.

Konkurenční nabízí jedinečné skupiny dovedností, které mohou hráči vydělávat a zobrazovat, počínaje stříbrnou 1 a postupující až po globální elitu. Připojte se k zápasu sami nebo vytvořte tým a frontu na zápas dohromady!

 

Parťák
Srovnejte si frontu sami nebo uchopte přítele v tomto herním režimu 2v2 best-of-16 na mapách jednotlivých bomb. Hráči získávají skupinu Skill exkluzivně pro Wingman a hrají pomocí sady pravidel konkurenčního bombardování. Kupujte zbraně, brnění a zneškodňujte soupravy ve snaze zasadit bombu nebo bránit bombu!

 

Neformální
Jste připraveni hrát Counter-Strike, ale nechcete se zavázat k celému 30-ti kulatému zápasu? Najděte si příležitostný zápas a hrajte svým vlastním tempem v tomto drop-in, drop-out herním režimu.

V režimu pro volný čas hráči automaticky přijímají zbroje a sady pro vyřazení, hrají se zjednodušenou ekonomikou a poškození týmu bylo vypnuto. Připojte se ke hře a začněte ovládat CS: GO's základy!

 

Zápas na život a na smrt
Tento rychle se měnící herní režim pro příležitostné hráče umožňuje okamžité respawnování a podporuje rychlé zapojení. Po tření mají hráči omezené množství času na to, aby si koupili zbraně podle vlastního výběru a zapojili nepřítele.

Zabití s ​​různými zbraněmi stojí za různé bodové částky a během zápasu dostanou hráči bonusové body za dosažení zabití s ​​vybranými zbraněmi. Okamžitě obnovit a vrátit se do boje!

 

Závody ve zbrojení
Zbraně závod je zbraň-progresivní režim představovat okamžité respawning určený pro rychlý boj zblízka.

Hráči získávají nové zbraně okamžitě po registraci zabití, když se propracovávají každou zbraní ve hře. Získejte zabití poslední zbraní, zlatým nožem a vyhrajte zápas!

 

Demolice
V Demolici hráči střídají útočící a obhajující jeden bombový server v řadě map určených pro rychlou hru.

Hráčům je automaticky udělena počáteční zbraň a postupují prostřednictvím řady střelných zbraní, když zaregistrují zabití. Čím více zabití získáte, tím více budete postupovat k silnějším zbraním, které vašemu týmu poskytnou výhodu, jako jsou silné odstřelovací pušky!

 

Létající skaut
Tento herní režim Casual 8v8 se vyznačuje sníženou gravitací, penalizuje hráče za střílení při pohybu a umožňuje pouze dvě zbraně - odstřelovací pušky a nože SSG 08. Vezměte do nebe a eliminujte své nepřátele; vyhraje první tým do 9 kol!

 

Dějiny
V roce 1999 byl Counter-Strike uveden jako mod pro Half-Life. Jak hra postupovala od verze beta k úplnému vydání, vylepšila klasickou hru, která přišla definovat konkurenční střelce, a vytvořila vyhrazenou komunitu, která sledovala hru od prvního vydání.

V každé ze svých iterací - 1.6, Source a Global Offensive - byl Counter-Strike de facto měřítkem dovednosti střílečky první osoby hráče. Týmy z celého světa demonstrují své schopnosti a strategie v místních, regionálních a mezinárodních turnajích vysílaných milionům diváků po celém světě.

Pro všechny věci CS: GO sledujte naše oficiální kanály sociálních médií na Twitteru a Instagramu.