Jdi na obsah Jdi na menu

Džíny přímo pro Vaší postavu

18. 3. 2020

Džíny jsou kouzelné slovo, které vám může snadno poskytnout odpověď na otázku, co nosit. Nejdůležitější je, aby se dobře hodily, zakryly nedostatky vašeho těla a zdůraznily vaše přednosti. Proto vám přináším toto krátké shrnutí, které vám pomůže vybrat nejvhodnější a nejvíce lichotivé džíny. Džíny jsou nadčasový módní kousek ve vašem šatníku. Jsou neformální, pohodlné a mohou být bezchybně začleněny do obrovského množství oblečení. Džíny však mohou být často také jedním z nejobtížnějších kusů oblečení. Najít nejpohodlnější džíny, které dokonale zapadají do vašeho jedinečného tvaru těla a umožní vám cítit se sebevědomě, může být obtížné a skličující.Naštěstí existuje několik způsobů, jak usnadnit proces nakupování riflí. Pokračujte ve čtení a zjistěte, jak vybrat správné dámské džíny pro vás, abyste se mohla cítit skvěle ve svých džínách.

Nespoléhejte se na trendy

Retro džíny s vysokým pasem mohou být největším módním trendem právě teď, pokud jde o džíny, ale to nutně neznamená, že to jsou džíny, které byste si měli koupit. Jen proto, že styl džíny v současné době trendy, neznamená, že to lichotí vaší postavě. Některé ženy vypadají skvěle v moderních džínách, zatímco jiné prostě ne. Nespoléhejte na současný prchavý módní trend a určete, které jeans byste si měla koupit. Místo toho ignorujte trendy a vyberte si džíny, které na vás vypadají dobře, nikoli ty, které vidíte na modelech v časopisech.

Džínovina je pružná látka

Rifle jsou vyrobeny z džínoviny a džínovina je velmi pružná látka. Když poprvé vyzkoušíte na džínách, mohou vám připadat trochu pevné a nepohodlné, což vás přirozeně může lákat ke koupi větší velikosti. Nákup větší velikosti v tomto případě však nemusí být vždy tou nejlepší volbou. Jakmile džíny dostanete domů a nosíte je po celý den, natáhnou se. Rozhodněte se pro mírně těsnější rifle a věřte, že se natáhnou, aby se vešly na vaše tělo. Ideální je proto možnost džíny vyzkoušet nejenom minutu v obchoďáku, ale například v nich strávit celý večer doma v obýváku. Mít možnost se v nich volně procházet, sednout si i poležet. Kvůli této možnosti je obrovským přínosem nákup džín v on-line obchodech. Nikdo Vás pak nesleduje jak dlouho si svoje nové džíny zkoušíte. 

Najděte ty pravé

Existuje jednoduchý trik, jak najít džíny s pasem, který vám dokonale padne a nebude vás obtěžovat tím, že po zakoupení džíny budou příliš volné nebo příliš těsné. Nikdy byste neměli být schopni zasunout celou ruku do zad pasu vašich džín. Pokud je to možné, znamená to, že pas je příliš volný a může vypadat neskutečně nebo může váš pas vypadat širší. Měli byste však být schopni zasunout jeden nebo dva prsty do zad pasu bez nějaké námahy. Pokud to nemůžete, pás je příliš těsný a pravděpodobně bude nepohodlný.

Vyberte správný střih v rozkroku

Džiny se budou v rozkroku natahovat stejně jako zbytek džínové tkaniny. Když poprvé kupujete džíny, nikdy byste neměli být schopni snadno chytit volnou látku v oblasti rozkroku. Džíny by měly být při prvním nákupu v rozkroku pevné a těsně se dotýkat vaší pokožky. Po chvíli nošení se džíny se natáhnou a budou pohodlné. Pokud je látka v této oblasti vytahaná a visí mezi nohama, není to pro vás vhodný střih. Teda pokud nehledáte trendové baggy jeans.

Vyberte vysoký pas pokud máte silnější postavu

Pokud máte silnější postavu, rozhodněte se pro džíny s vysokým pasem. Vyšší pas může pomoci vytvořit iluzi menších boků a delších nohou. 

Nikdy byste však neměli kombinovat boot-cut s vysokým pasem. Tento styl je zastaralý a budete pak vypadat jako vaše starší matka, což je vzhled, kterému byste se měli vždy vyhnout, ať už máte děti nebo ne.

Přidejte džínám tvar

Velký problém, který má mnoho žen při nákupu džín, je pocit, že jejich tělo vypadá beztvaré a ploché. Pokud máte postavu, která nemá tolik křivek, aby se vaše džíny přizpůsobily, zkuste si koupit džíny se zvláštním střihem, abyste vytvořili iluzi tvarovanější postavy, která vaše džíny lépe vyplní.

Hledejte džíny, které obsahují další zipy, knoflíky, prošívání, vzory na kapsách nebo jakékoli jiné nadbytečné doplňky. I když tyto doplňky nepřispívají k přiléhavosti nebo funkci džíny, přidávají do džín strukturu a mohou vám pomoci vypadat elegantněji.

Chcete eliminovat potíže a frustrace z nakupování nových jeansů? Pamatujte na tyto tipy, až budete příště vybírat džíny.

#džíny #dziny #jeans #rifle #kalhoty #fashion #moda

dziny-s-nizkym-pasem.jpgdziny-damske.jpgrifle-s-vysokym-pasem.jpgbile-dziny.jpg