Jdi na obsah Jdi na menu
article preview

Léčení Fialovým plamenem

Mysterium Fialového plamene Saint Germaina..

Každý z nás má čtyři těla, která tvoří obaly naší duše: (1) fyzické tělo, které vidíme a kterého se můžeme dotýkat; (2) astrální tělo, neboli tělo našich přání a tužeb, které obsahuje naše emoce; (3) mentální tělo, což je naše vědomá mysl; a (4) éterické neboli tělo paměti, které obsahuje vzpomínky ze všech našich minulých životů. Fialový plamen pracuje s těmito čtyřmi nižšími těly tak, že mění stupeň jejich vibrací.


 

"JÁ JSEM bytost fialového plamene!
  JÁ JSEM čisté Světlo.."

Když vyřknete toto nebo jiné prohlášení fialového plamene, proniká fialový plamen každou buňkou a atomem vašeho těla, vaší myslí, vašimi emocemi, vaším podvědomím i vašimi vzpomínkami.

Andělé nám říkají, že jsou-li naše fyzické a naše spirituální těla zahlcena negativní energií a karmou, zpomaluje to vibrace elektronů v našich čtyřech nižších tělech. My pak začínáme rezonovat více s negativitou a méně s čistou kosmickou energií, která přichází z naší Božské a následně  můžeme onemocnět. čím více je této substance v našich čtyřech nižších tělech, tím nižší jsou naše vibrace a tím více jsme zatížení. Ze spirituálního hlediska je toto důvod, proč lidé umírají. Jestliže karmické substance krystalizují, je to jako kornatění cév našich spirituálních těl.


 

Fialový plamen přeměňuje všechno negativní co je uloženo kdekoli ve vašem spirituálním nebo fyzickém bytí. To zahrnuje vše od jadérek nenávisti k sobě samému až po energetické viry. Když fialový plamen začne pracovat, prochází ucpanými prostory mezi elektrony a atomovými jádry. Vytěsňuje tyto částečky husté substance vašeho těla a rozpouští je. Tento proces přeměňuje negativní energii na pozitivní a obnovuje její přirozenou čistotu.


 

Vizualizace fialového plamene


 

Já Jsem bytost fialového plamene
 
Toto  prohlášení se může stát prvním prohlášením fialového plamene, které začnete používat a které se může stát základním kamenem vašeho rituálu s fialovým plamenem.

Když si přeříkáváte toto prohlášení, vizualizujte fialový plamen, který omývá a čistí vaší auru. Pozorujte plameny jak rozpouštějí usazeniny uvnitř i okolo vaší aury. Říkáte, "Já Jsem čisté Světlo" protože chcete očistit vaší auru od všeho co není ze Světla. Když si přeříkáváte toto prohlášení, vizualizujte jak jsou všechny negativní energie, které přijdou do kontaktu s fialovým plamenem natrvalo přeměněny na božské světlo.


 

Vizualizujte si sloup fialového ohně, které pohltí vaše tělo a postupně spálí vše nepotřebné a tížící.

 

Poslední fotografie

Archiv

Kalendář
duben / 2024

Statistiky

Online: 1
Celkem: 56681
Měsíc: 1045
Den: 40