Jdi na obsah Jdi na menu
 


SUMMER

 

Krásné letní večery provoněné vlahým teplem, protkané hřejivým polosvětlem od svíček, příjemná hudba a k tomu něco dobrého k pití, malý zákusek, či slané zobání...

Každý z nás si dovede představit letní večery jinak. Každá ta představa má ale něco společného...

     ...a tím je pocit pohody, uvolnění, jinými slovy relax, který nás příjemně hýčká :)

Jak by takové prostředí mohlo vypadat?

 

Mrkněte na tipy a detaily nejen pro příjemné večery :)

 

f5aa121f41b3ceb9a1a9f1570db41827.jpg Kdo by nechtěl balkón plný pohody?

Doplňky v podobě polštářků, prostírání, lamp, koberečku   i sezení z kusu kmene působí velmi přívětivě.

 Zkrášlit se dá jakýkoli prostor. Většina lidí dává přednost přírodním materiálům.

 Osvětlení je tvořeno od svíček, po závěsné lampy a řetěz s   kulatými světly i obyčejnými vánočními světýlky zlaté, či žluté   barvy. 

 

Celý prostor pak nádherně dokreslují popínavé rostliny, které   se dají sehnat i umělé, nemluvě o hortenzii a macešce.

Pokud mohu doporučit, máte-li na ně čas, pořizujte rostliny raději živé. Působí velmi pozitivně na psychiku :) 

Je na čase se rozmazlovat! 

K vymazlení vašeho prostoru použijte cokoli, co ve vás navodí pocit odpočinku. Zvláště pokud máte jistotu, že nebudete celé léto u moře, nebo na výletech :D

 

outdoor.jpgPodíváme se zde také na venkovní hrátky :D

Máte-li chuť na letní kino, neváhejte si uspořádat vlastní promítání! Jediné, co potřebujete je promítací přístroj, plátno (prostěradlo), které zavěsíte pevně na jakoukoli konstrukci, nebo strom. Pak už jen matrace, deky a polštáře, popcorn, či pálivá křidélka a zábava může začít!

Nezapomeňte také dodržovat pitný režim, doporučuji se na promítání vybavit dostatkem moku na drsné suché chvíle. K tomu poslouží přenosná lednička kdekoli poblíž. A nebo rovnou piknik a máte Theatre DeLuxe :D

Opět jako osvětlení postačí světlo od domu, nebo řetěz malých světýlek zlaté barvy. Jsou nejpřirozenější pro naše oči a lépe se vám bude vnímat film. Svíčky při sledování filmu nedoporučuji, snadno je ztratíte z mysli, mohla by se stát nehoda.

 

540fab6a175fdaab6b027c61d87b3145.jpg  Zde je trochu větší prostor hodící se na večery s rodinou i   přáteli. Místa k sezení jsou vyrobena z palet, na nichž jsou   vkusně upravené matrace s potahy z pevných látek, barev   takových, aby doplňovaly celý ráz prostoru. Barvy si   předem zvolte a naplánujte, aby se vám lépe pořizovaly   doplňky.

 Opět se hýčkáme, polštářků dle libosti :)

 Jako dekorace výborně poslouží nádoby s barevně hodícími   se květinami, palmami, mísy se svíčkami, nebo zajímavě   tvarované lucerny. Zde se můžete rozlétnout ve tvarech a provedeních toho, čím se chcete obklopit. Trh takových doplňků nabízí celé moře.

Pokud máte malé děti, svíčky se dají pořídit i s umělým ohněm a vypadají vcelku uspokojivě. Dokonce i imitují plápolání plamínku.

Nechte si záležet na tom, aby váš prostor opravdu rezonoval s tím, co chcete zažívat, což je pohoda a klid. Jakmile vstoupíte do tohoto místa, mělo by vás obklopit blaho stejné, jakoby vás někdo příjemně masíroval :D

 
 


Poslední fotografie


Fotoalbum


Facebook

Mail list


Archiv

Kalendář
<< duben / 2024 >>


Statistiky

Online: 1
Celkem: 9787
Měsíc: 475
Den: 13