Jdi na obsah Jdi na menu

Vesmír se zlobí

Mor vyhubil většinu obyvatel, protože nebyl Pfizer, Moderna atd. nebyly finanční skupiny, které za všemi těmito zachránci lidských životů stojí a které na prodeji a hlavně na růstu akcií nehorázně vydělávají. Mor nakonec své úsilí vzdal a odešel. Stejně jako to dělá covid, který v létě odejde a na podzim se vrátí ještě silnější z dovolené. Není to teplem, protože např. v Austrálii je nyní horko a covid si tam libuje. Je to proto, aby nám Evropanům nechal dopřát si dovolenou a abychom neprotestovali proti opatřením, která jsou nelogická a nesmyslná. Nyní italský prezident podepsal zákon, že všichni i ti kteří jsou ještě zdraví ale dosáhli věku 50, tak se musí nechat povinně naočkovat látkou, která není ještě probádána a je jedno, jestli máš dostatek protilátek, protože zákon ti nařizuje, aby ses nechal naočkovat hlavně proto, abys měl protilátky. Náš soused se nechal naočkovat, měl dvě dávky Pfizer a nechal si udělat test na protilátky - světe div se - on neměl žádné ani po druhé dávce !!!!! 

Ptám se, kdo za tím podvodem stojí, jak je možné, že tolik politiků je schopno odsouhlasit nesmysly  a veřejně se k nim přiznat. Ptám se již od prvopočátku, kdy ještě nebyla pandemie, ale WHO už vědělo, že pandemie je a že bude dobré nás všechny zavřít na nějakou dobu. Ano stalo se. Planetě to ale pomohlo. Byly nám předkládány satelitní obrázky, jak si planeta oddychla, když nelétala letadla atd. Evropská komise to ale nezaregistrovala a dle různých pravidel ohledně práv na různá letiště musela vypravit Lufthansa minulý rok přes 18 000 zbytečných letů, jenom aby si zajistila EU-kvóty. Mnozí, kteří mají super green pas již létají všude možně, chodí do diska, do restaurací a protože mají green pas přestávají se chovat rozumně. Vůbec nechtějí připustit, že i oni jsou stále přenašeči a to, že leží i třikrát očkovaní na JIP, svádějí na neočkované. 

Zamysleli jste se již lidé nad tím, proč se toto děje? Proč politici vydávají nesmyslná nařízení, proč podepisují zákony, které nemají hlavu ani patu, proč se rozšiřuje strach, který je mnohem nebezpečnější než covid, protože zasáhne většinu obyvatel planety a jak víme, strach snižuje sílu našeho imunitního systému a stáváme se lehčí kořistí různých virů a bakterií, které nás dennodenně bombardují a chtějí nás lapit. Kolik lidí umírá na rakovinu, na zápal plic, na embolii atd. Bude jich bohužel ještě více. 

Já jsem se nad tím zamýšlel a nejprve jsem si myslel, že zatím může stát nějaká tajná organizace, která operuje s biliony dolarů a může mít po světě tisíce agentů, ale dnes se mi zdá, že již nejde o peníze některých bohatých skupin, ale že se jedná o hypnózu planety. Když se zamyslíme nad tím, že miliony řidičů ve stejný okamžik zapne navigaci a během málo vteřin se dozví údaje. Když tohle zvládne navigace s miliony, proč by to nemohl zvládnout vesmír - nějaká vesmírná moc - s miliardy mozků, které by dovedla hypnotizovat a přenášet myšlenky do jednotlivých mozků? Když věříme na osud, odkud nám přichází? Když řekneme dostal jsem nápad - odkud přišel? Jestliže věříme v boha, kde sídlí? 

Co když existuje nějaká síla, která chce zachránit planetu? Která nám dávala již tisíce znamení o své moci a říkala, ty ty ty - nedělejte tohle s tou krásnou planetou, je to přeci ráj o kterém sníte. Když bylo tsunami zemřelo během jednoho dne 250 000 lidí, ani to s námi nehnulo. Ale to bylo již silné znamení pro lidstvo o síle přírody. 

Jsem pomalu přesvědčen o tom, že covid musel být vyroben. Myšlenka k přípravě této "pandemie" je již mnoho let stará. Dle mého již to, že se někdo vydá hledat vir "španělské chřipky" a nejprve se mu to nepodaří až na konci minulého století se mu podařilo vir v hrobech mrtvých vojáků najít a v laboratoři pak zrekonstruovat. To už byla pandemie připravena, ale vesmír stále otálel s útokem a doufal, že se lidstvo změní. Přišel nejprve Sars, pak Ebola a další jako varování světu, ale nic to s námi neudělalo.  Na scénu se dostala i Gréta, ale ani ona nedokázala zastavit ničení planety. 

Nechci tímto kritizovat ty, co se nechali očkovat, ani ty, co se nenechali očkovat, nechci tímto nikoho kritizovat. Můj záměr je pouze ten, aby se člověk zamyslel, nad svým životem. Aby si řekl, jsem šťasten? Je pro můj život důležitý blahobyt, pohodlí nebo jsem ochoten se přizpůsobit pro dobro planety? Stačí, když se každý z nás zamyslí u sebe a poděkuje za každý prožitý den, i kdyby nebyl takový, jaký si představujeme. Kdybychom totiž ten den neprožili, tak bychom již byli mrtví a to asi nechceme a proto proč nepoděkovat za to, že jsme žili celý den, i když byl velice náročný a třeba hodně smutný. Vesmír přijímá náš dík a když je náš dík upřímný, vesmír nám pošle pozitivní odpověď. Lidé by měli vnímat znamení, která nám vesmír stále dává a podle nich se pak řídit. Vesmíru jde hlavně o záchranu planety a protože s námi nedovede jinak komunikovat než přes různá znamení, tak nám je posílá. 

Já děkuji i když třeba v zahradě zakopnu a nespadnu. Děkuji za to, že jsem dostal znamení, že se dobře nekoncentruji a děkuji, že se mi nic nestalo a když spadnu, děkuji, že mohu vstát a kdybych nemohl vstát, poděkoval bych za to, že jsem schopen vůbec poděkovat... Pochopme, že příroda je silnější, než jsme mi lidé, přestože i my jsme příroda. Vraťme srdci vůdčí roli a nechme mozku roli poradce. Vždyť jsme všichni děti vesmíru a vlastně všichni jsme příbuzní, buďme na sebe milí. Jak říká jeden citát : Lidé jsou zlí, ale člověk je dobrý. A je to tak, když jde protestovat jeden většinou nehází dělobuchy, když těch samých je ale na demonstraci více, začnou být zlými. Zadívejte se do duše a zamyslete se nad tím, co vám život až do dneška dal. Věřte mi, že láska dělá opravdu divy a že víra opravdu hory přenáší. Věřme v dobro, věřme v lásku a věřme v přírodu a buďme pokorní před sílou vesmíru.