Jdi na obsah Jdi na menu

Kde je pravda o covidu ??

Facebook začne mazat nepravdy okolo covidu, to je správné, ale kdo pozná pravdu od nepravdy? Vždyť i u soudu vám řeknou právníci a dokonce i soudce že právo nemusí být na straně pravdy, ale proč? Protože najít pravdu je dosti těžké a nakonec tedy nezbyde nic jiného než se obrátit na zákony a řešit věci pravda nepravda. 

Nynější pan ministr zdravotnictví se zatím oproti panu plukovníkovi , kterého zastihli v hospodě bez roušky liší alespoň tím, že se zdá, že se opravdu snaží pro lidi, což dokazuje i to, že chtěl lidem vysvětlit některé fámy tak, že to nejsou fámy. Bohužel v situaci, která vládne ve světě, je to velice těžké přesvědčovat lidi o něčem, o čem zatím nikdo nic neví a jenom papouškuje to, co mu někdo někde řekl, nebo se domnívá, že co dle jeho rozumu by bylo správné v dnešní době dělat. Pan ministr se snaží lidi uklidnit tím, že vědci ví, co dělají, ale bohužel v dnešní době internetu je mnohem těžší oblbnout lidi tak, jak na to byli zvyklí politici před rokem 1989. Dnes si každý může udělat obrázek o vědění vědců. Bohužel ten obrázek je něco jako známý obraz od Edvarda Muncha. Je to vlastně opravdové zděšení, když člověk najednou rozpozná, že vědecká obec je tak nejednotná a všichni ale mají pravdu. Pak si říkáme, jestli to není s pravdou stejné jako s tou šedí a jejími odstíny. 

Stačí se porozhlédnout po Evropě a jejích vědcích a přečíst si, co tvrdí. Nakonec člověk neví, zda je rouška správná ochrana a jistota, že její nošení zachrání svět od viru. Já nejsem o tom přesvědčen, že rouška je naším spasitelem a bohužel nejsem ani zastáncem masového očkování látkou, která je vlastně neprozkoumaná a nevyzkoušená. Pan ministr sice tvrdí, že koronavirus je již vědcům dlouho znám a že tedy již dávno na nějaké látce pracují a že proto to mohlo přijít tak rychle. Ale co když tomu tak není a jenom to nyní vědci tvrdí. Proč některý vědec, a je jich dostatek, hovoří o Sputníku - očkovací látka v Rusku - a tvrdí, že to není bezpečné a že by se Sputníkem nenechal očkovat. Proč ale vyzdvihuje americkou očkovací látku, která stojí velké peníze, je min. 6x dražší než ta, co vyvinuli společně v Oxfordu za přispění dotací. Přitom Qxfordská očkovací látka má prý vysoký účinek proti Covidu. Zde se tedy musíme již ptát, jestli za tím nejsou prachy. Je hezké, že zdravotní pojišťovny to nemusí platit a proto se nezdráhají, ale pochopí lid, že nic není zadarmo? Ano zaplatí to stát, ale může mi někdo prozradit, jak stát bez lidí vydělává? Stát není výdělečně činný, má sice stále ještě nějaké vlastní státní firmy, ale ty zdaleka nestačí na nákupy očkovacích látek, které ještě ani neexistují.  Kde tedy bere  stát peníze, aby mohl nakupovat a někdy až zbytečně draho, jak nám jeden z ministrů dokázal?

Stát si bere peníze od nás od daňových poplatníků. A když peníze dojdou, kde je vezme? Zvýší daně. No a co když se stát zadluží tak, že lid už nestačí makat na ty, co nic nevytváří a nebude tedy možnost splatit dluh, úroky porostou a co bude pak? Co když přijde další virus, kde se budou brát miliardy na nové očkování? Tím se nikdo nezabývá, nikdo nemyslí na naše děti a jejich děti atd. Zrovna tak, jako s jadernou energií. Zatím nikdo neví, co s radioaktivním odpadem, který je někdo zahrabán a stále se produkuje nový. Pak máme věřit vědcům? Když tedy ne vědcům tak pak komu politikům?  Bohužel jediné co nás zatím nikdy nezklamalo a to již nějakou tu miliardu let je Vesmír. Stále existujeme i když jsme pro něj jenom nějakou velice malou modrou tečkou na obrovské černé ploše. Zkuste si to někdy. Vezměte si černou čtvrtku a udělejte na ni pár malinkých modrých bodů. Jeden z těch bodů je naše Země a tak jak ji vidíte vy, tak tak nějak, ale ještě mnohem menší vypadá pro Vesmír. A když si představíte, jakou šílenou rychlostí se naše planete miliardy let řítí prostorem a přitom rotuje, tak pak si možná uvědomíte, že na Vesmír je pořád větší spolehnutí než na naše vědce a politiky. Pak možná uvěříte, že jestli máte zemřít zítra, tak zemřete a nemusí to být na covid. Když uvěříte, že budete žít v klidu a štěstí, dokážete to. Věřte, že vesmír vám dá rád, když uvidí, že jste dobrý člověk. Možná řeknete, že i dobří lidé umírají někdy moc brzo. Máte pravdu, ale kdo Vám řekl, že to bylo brzo? Podle čeho soudíte? Víte, proč zde na Zemi byli a co měli za poselství? Třeba zemřeli kvůli vám, aby vám otevřeli dveře, aby vám rozšířili obzor. Jejich smrt určitě nebyla zbytečná. Kdyby Vesmír dělal zbytečnosti, asi bychom se již s nějakým tělesem srazili a nebyli bychom. Život na planetě by tak mohl zaniknout během jedné vteřiny i bez covidu. Nebojte se smrti. Vaše duše je nesmrtelná, je to pouze energie, která se neztrácí. Ano všichni jsme nesmrtelní z pohledu Vesmíru. Věřte svému tělu, že ví, co má dělat. Milujte všechny ty miliardy vašich buněk, z kterých je vaše tělo zkonstruováno, jenom díky jim můžete vidět, cítit, chodit a žít jako člověk. Opatrujte si je a milujte je. jsou to živé organismy a každý živý organismus potřebuje určitou špetku lásky, opravdové lásky. 

Pan ministr uklidňuje lid, což je opravdu dobře, protože panika a strach je to nejhorší pro imunní systém člověka, který ho chrání před nemocemi a různými viry, i koronaviry. Sám pan ministr řekl, že nemusí mít lidé strach nechat se očkovat, protože v té očkovací látce není nic jiného, než něco, co posílí imunitní systém očkovaného. Pan ministr by měl jasně světu říct, že je nesmysl hovořit o povinnosti nechat očkovat všechny lidi tak, jak se o tom začíná někde mluvit. Bylo by to fatální pro ty, kteří mají svůj imunitní systém zdravý a vyvážený. Ti by mohli nakonec onemocnět autoimunitním onemocněním. Jejich silný imunitní systém by mohl začít přídavkem dalšího roztoku, který by měl 100% imunitu navýšit o další procenta, bláznit a začít zabíjet vlastní zdravé buňky, které by najednou uviděl jako nežádoucí vetřelce. Ono je vždy problém léčit zdravého člověka. Nejprve mu musíme něco vsugerovat a pak ho můžeme na nějakou nemoc, kterou jsme mu našli, léčit. Je to v dnešní době úplně normální a zdá se, že i akceptovatelný jev. Dříve měl doktor malou taštičku a vědomosti. Dnes máme stovky přístrojů a méně vědomostí o nemocech, protože nejprve se lékař musí naučit zacházet s tím, co si koupil, aby mohl léčit a často mu nezbyde čas na sebevzdělávání v oboru léčitelství. Je proto dnes legitimní, když lékaři hovoří o tom, že potřebují pacienty. Mají pravdu, protože jak by uživili rodinu, kdyby všechny pacienty uzdravili. Zařízení lékařské praxe stojí peníze a ty často student, který opustí vysokou školu jako MUDr., nemá. Musí si půjčit a pak se třeba i ožení a má rodinu a ten existenční tlak začíná být tak silný, že by se mohlo stát, že když k němu přijde pacient s bolením břicha, které by normálně před sto lety lékař označil jako přežrání se a dal by třeba něco projímavého, tak dnes by se mohlo stát, že takový doktor, který nemá ještě moc pacientů by tohoto člověka nechal důkladně proklepnout. Poslal by ho do nemocnice na vyšetření - rentgen, EKG atd. atd. třeba i sondu do žaludku a nahnal by tomu člověku takový strach, že by nakonec opravdu mohly vzniknout žaludeční vředy a doktor by měl vyhráno. Navíc v dnešní době, kdyby takový člověk přišel na pohotovost a byl přijat do nemocnice a díkybohu měl i známky koronaviru v krvi, tak by nemocnice dostala mnohem více za pobyt takového člověka, než kdyby tam ležel bez viru i když by byl se stejnou diagnozou. 

Vidíme, že je to dnes velice složité uvěřit tomu, co nám politici a někteří vědci říkají. Vzpomeňme si na to, když bylo vydáno nařízení, že manžel smí jet v autě sám bez roušky a když vezme manželku, s kterou se právě vášnivě pomiloval, tak si oba musí nasadit roušku. Zamyslete se nad tím. Má to nějakou logiku? Může to pomoci vyhubit virus na světě? Jestli ne, tak proč takové nařízení? No a takových nesmyslných nařízení již bylo v Evropě tolik, že obyčejný človíček se selským rozumem začíná mít obavy, jestli z něho nechce někdo udělat ovci. Není divu, když si pustíte zprávy ze všech evropských států, jak v každém měří jiným metrem a jak si vědci protiřečí. 

Zatím nikdo neví, zda vědecké studie, o kterých se píše, dělali opravdu vědci, nebo je někteří inteligentní hakeři poslali přímo jako zprávu do éteru, z které si uždibují novináři pro své články. My nejsme schopni ani kontrolovat čísla, která jsou nám každý večer sdělována. My slyšíme pouze kolik tisíc nebo stovek je zase mrtvých nebo nemocných, ale nevíme jestli je to pravda. Ale dělá nám to strach a to je dobře. Náš strach přináší mnohým ovoce. No a když někdo napíše, že virus i u těch, kteří měli lehký průběh, mohl napadnout mozek a že budou mít úzkosti, deprese a nakonec demenci, tak to je opravdu super, protože mnohý se zalekne a nakonec tím, jak na to bude myslet, tak opravdu ucítí úzkost - kdo by jí v této době zákazů a pokut necítil - nebo snad i deprese. No a kdo na tom všem vydělá? Zdravotní průmysl, potravinářský průmysl a samozřejmě i výrobci cigaret, dealeři a jiní. Depresivní člověk začne brát prášky, jí často sladkosti v nadměrném množství, nebo pije alkohol, kouří, nebo bere drogy a dost často umírá ještě dříve než stačí mít nárok na důchod a to je také z ekonomického hlediska pozitivní. 

Zamyslete se lidé nad tím, proč tu virus máme a co nám Vesmír chce říct. Myslím si, že nás určitě nechce přeměnit v ovce, ale určitě v nás nechce mít revolucionáře se zbraní v ruce. Myslím, že Vesmír se snaží o jinou zbraň, kterou chce svým dětem, kterými jsme my všichni, nějak implantovat. Já si myslím, že to má být pozitivní myšlení a posílení takových pozitivních láskyplných myšlenek, které by bezbolestně zasahovaly ty, kteří pozitivní myšlení ještě neznají, nebo je u nich tak slabé, že se ani centimetr z těla nedostane, aby mohlo zasáhnout pozitivně okolí. Nemějte strach z viru, je tu, je nebezpečný, ale to je i jízda po dálnici, dokonce i procházka po pěší zóně vás může stát život a nemusí to být vir, který vás skolí. Na světě je tolik nebezpečí, že jestliže by se jim člověk chtěl všem ubránit, bylo by lepší se ani nenarodit. Ale pak bychom přišli o to nádherné poznání, které zde v tomto pozemském ráji můžeme každým dnem obdivovat. Buďte rádi, že jste se dostali na chvilku na tuto krásnou planetu a nebojte se odchodu. Vaše duše neumírá a smrt není to, čeho se musíte bát. Kdybychom nelpěli na věcech a všem nám blízkém, tak bychom jistě strach ze smrti neměli. Naučme se nelpět na ničem a naučme se žít v přítomnosti tak, že budeme cítit vděk za holý život. Děkujme za tu možnost bytí. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář