Jdi na obsah Jdi na menu

Covid, vesmír a lidstvo

Dlouho jsem sem nic nenapsal, ale nyní jsem dostal zprávu, že se musím přihlásit, jinak mé stránky budou smazány. No a když jsem se již přihlásil do adminu, dostal jsem chuť něco ke covidu napsat. 

Nikdo si asi nedovedl představit, když to začalo, co to s námi a naší svobodou udělá. Nikdo si nedovedl představit, že celý svět propadne tomu strachu, který byl na počátku pandemie záměrně vytvořen. Viděli jsme videa, kde lidé padali mrví na ulici, kde ležely mrtvoly a chodila komanda ve skafandrech a stříkala ulice dezinfekcí, přestože bylo vidět na záběrech i "normální" lidi, kteří na to koukali, jako kdyby se jednalo o nějakou scénu z nějakého fantastického filmu. Světu bylo nalháváno, kde všude lidé umírají, kolik atd. To stačilo k tomu, že vznikla panika a nebylo nic těžkého vyhlásit světovou pandemii. Nakupovali se roušky za nekřesťanské peníze a pak testy, nikdo dnes ale politikům, kteří se nechali "napáíit" a zaplatili za jednu roušku třeba 30 Euro z peněz daňových poplatníků, nebo zaplatili o 40 000 000 Kč více než museli, protože je někdo přesvědčil, že to mají udělat, nic nevyčítá, nejdou ani do vězení, přestože každý ví, že okradli daňové poplatníky.  Pak se vydávaly miliardy za testování, které vůbec nic nepřineslo a ještě rok před tím nebylo na důchody, nebylo na sociální dávky, prostě nebyly peníze na pomoc těm, kteří by ji opravdu potřebovali. V nemocnicích se přestalo operovat a kdo neměl covid, měl smůlu, protože ho nepřijali, byli přeplněni covidovými pacienty. To vše bylo podporováno masovými prostředky vymyšlenými zprávami, které někdo rozesílal do redakcí nebo se "naboural" do systému, z kterého redaktoři brali zprávy. Například v ČR byla zpráva jak ve Španělsku lidé dokonce na plážích musí nosit roušky i když se jdou vykoupat. Volal jsem do Španělska a ptal se na to, ale nikdo o tom ve Španělsku nevěděl. Lidé dokonce chodili bez roušky i do posiloven atd. Pak zase jinde nebezpečná varianta kosila a kosila. Ale pak se zjistilo, že to nebylo až zas tak, jak se psalo jinde ve světě o této zemi. 

Když se nad tím zamyslíme, je jasné, že mnoho lidí má strach z očkování, protože náhle byly k mání očkovací látky, které nikdo nestačil podrobit nějakým klinickým testům a dnes víme, že i očkovaní onemocní umírají na covid stejně jako neočkovaní. Dokonce můj soused se nechal jako starý pán v sedmdesáti očkovat dvěma dávkami a pak si nechal udělat test na protilátky a neměl vůbec žádné protilátky. 

Dnes již bez greenpasu nemůžete ani do restaurace, ani do práce ani si dát kafe u baru. Mnozí se tedy nechávají očkovat proto, aby mohli pracovat a vydělávat peníze a nemuseli zůstat bez peněz a jakékoli podpory. Lepší varianta pak pro tyto lidi je očkování a doufat, že nezemřou na očkovací látku, jako někteří, než aby zemřeli hlady nebo museli jít vybírat popelnice. 

Bohužel je to nyní tak, že očkovaní jsou privilegovaní, mohou chodit do restaurací, mohou chodit kam chtějí, cestovat, pracovat a přitom nikdo nezaručí, že mají protilátky a že nemohou roznášet covid. Naproti tomu neočkovaný, kterému bylo zjištěno, že má mnoho protilátek a mohl dávat plazmu pro nemocné covidem, ten nesmí do restaurace ani do práce, protože jsou taková nařízení, že přirozené protilátky nejsou vědecky uznané a uznané je pouze očkování bez toho, jestli má očkovaný protilátky nebo ne. 

Jak je možné, že tak něco debilního někdo mohl podepsat a vůbec vymyslet. Kdo nám to ve světě vládne? Je možné, že by celý svět ovládali lidé, kteří to nemají v hlavě v pořádku a vymýšlí nesmyslná nařízení jenom proto, aby něco dělali? Myslím, že tomu tak není. Myslím si, že i ten, co vymyslel takovou hovadinu ví, že to je hovadina, ale nechápe, proč ji vůbec zveřejnil a proč se pod ní podepsal. 

Není přeci možné, aby ti samí lidé, kteří před volbami dokázali mnohokrát zblbnou mnoho lidí by najednou po volbách zblbli. Já si myslím, že covid nám připravila ta síla, která opravdu nad námi vládne a připravila ho proto, abychom konečně procitli. Mrkněte zpět na posledních 200 let, co se za tu krátkou dobu z pohledu vesmíru událo. Naše duše nezvládly toto tempo a jsou dnes nemocné již skoro od narození. Již jako kojence nás očkují chemií, abychom se dožili vysokého věku a nemuseli se bát zákeřných nemocí. Bohužel ještě nikdo nevymyslel očkování proti umírání na silnicích, proti přejídání se a umírání na rakovinu konečníku, střev, žaludku atd. Dokonce nikdo nevymyslel ještě očkování proti HIV, přestože umírá tolik lidí ne tento virus a to již přes 40 let. Jak je to možné? Kde zůstala věda, která dnes dokáže očkováním proti covidu "zachránit" miliony lidí, jak nám tvrdí vědci a politici. 

Já si myslím, že covid a to vše kolem muselo přijít, aby naše planeta nemusela měnit své obyvatele jako tomu bylo u dinosaurů. Lidstvo se dostalo do situace, kdy přestalo vnímat krásy přírody, kdy se nezamýšlí nad tím, jak je možné, že existují ovocné stromy, které nám každý rok dávají ovoce a stromy se nespletou a jabloň má stále jablka a meruňka meruňky a nikdo to těm stromům dříve neřekl, co mají plodit. Dnes nakoupíme vše v supermarketu a nezamyslíme se ani nad tím, že je přeci zázrak obyčejný vlašský ořech. Jak ho ten strom mohl vůbec zplodit. Z ničeho vyroste něco, co je tak tvrdé. Nikdo se nezamyslí nad tím, jak se do třešně dostala tvrdá pecka a že v meruňce je také pecka a ta když se rozbije, tak tam zase něco najdeme a to každý rok. Kdybychom se nad tím zamysleli a pochopili, že je to zázračné, co ta příroda sama bez nás dokáže, tak možná bychom se chovali k naší planetě jinak. 

No a protože se chováme nehezky, muselo se to s covidem stát. Když byl první lockdown a bylo jasné, jak rychle se začalo čistit ovzduší, když přestanou letadla létat a auta jezdit často nesmyslně sem a tam, tak to bylo znamení k zamyšlení. Bohužel toto znamení se zase nedočkalo toho účinku, který mělo navodit. Zase létáme, vozíme máslo z Německa do Itálie a italské zase do Německa a vozíme jablka z ČR do ciziny, abychom mohli dovézt ty z ciziny atd. 

Stále se mluví o tom, jak musí ekonomika růst - kam až? Lidé probuďte se! Nemyslím tím, že byste měli odmítat očkování nebo protestovat - to sice může trochu pomoci dočasně, ale dlouhodobě ne. Myslím tím jiné probuzení. Vesmír od nás očekává změnu v myšlení, vesmír od nás chce, abychom se naučili opět milovat a abychom se naučili poslouchat srdce a ne pouze mozek, který nám sice někdy dobře radí, ale většinou jenom posiluje naše ego, které brání často srdci, aby se prosadilo. Ruku na srdce, jak často jednáte hlavou jak často se necháte unést tím, co byste opravdu chtěli a co by vám udělalo opravdu radost, ale rozum vám radí, ne nedělej to, nebudeš mít peníze, nebuš šťastný(á), řítíš se do propasti atd. Bohužel vznikla velká disharmonie mezi našim srdcem a rozumem. Tuto disharmonii se snaží nyní vesmír "opravit" protože vesmír potřebuje udržovat rovnováhu. Bez jasného pořádku by vesmír nemohl při tak vysokých rychlostech, kterých dosahuje i naše planeta, tak dlouho existovat. Přečtěte si, jak rychle se pohybujeme, když sedíme v křesle a myslíme si, že jsme v klidu. Není to zázrak? 

Až většina lidstva pochopí, že to, co se děje nyní na planetě, ať jsou to války, migrace, rostoucí nenávist a nespokojenost se životem, není správné, pak se nebudou muset politici divit, proč podepsali nějaké nesmyslné nařízení, které se příčí jakémukoli logickému myšlení. Nebude jim vnuknuto takové myšlení. Víme, že myšlenka je velice silná zbraň a dovede ničit, ale je to také silná mírová zbraň, která dovede tvořit dobro. 

Lidé, chcete-li zase "normálně" zdravě a v míru žít, musíte probudit vaše srdce. Jestli je správně probuzené můžete zjistit ve vašem rodinném kruhu. Milujete všechny své příbuzné? Jestli ne, pak máte ještě kus cesty před sebou, protože srdce nezná nenávist nebo nelásku. Srdce jediné co umí je milovat nebo bolet. Když miluje, je pánem nad rozumem, když bolí, je pod nadvládou rozumu. Srdce je takové malé zpravodajské centrum vesmíru, která v nás sídlí a ví, že láska je jediná síla, která nám může zaručit krásný život. Myslím tím něco podobného jako když žil ještě Adam bez Evy. On miloval vše kolem sebe, on byl šťasten a nikdy by ho nenapadlo přemýšlet o tom, že potřebuje něco negativního prožít, aby poznal jak je šťasten. Dnes vám psychologové řeknou, že kdybychom nevěděli, že existuje zlo, nedovedli bychom cenit dobro. To Adama nikdy nenapadlo, protože on žil pouze v dobru a nepotřeboval se v tom ubezpečovat, že je šťasten. Až když mu Eva ukázala touhy, pak i on musel z ráje, v kterém žil, odejít. Ten ráj ale zůstal, pouze on byl z něho s Evou vyhnán. Ten ráj je stále zde, ale my jsme z něho již vyhnáni hnedka po narození a jsme vhozeni do formičky, která nám již nedovolí vidět ten ráj tak, jak ho poznal Adam. 

Zamyslete se nyní nad tím, jestli byste dokázali odpustit tomu, kdo vám ublížil, nebo milovat opět toho, koho jste třeba dříve milovali nebo měli rádi a dnes ho nemusíte. Zamyslete se nad tím, co se stalo a jestli to není jenom o vašem egu, které vám brání opět milovat tak jako jste třeba dříve milovat dovedli.  Jestli nemáte nikoho na světě, koho byste nemuseli, pak jste na velice dobré cestě k poznání. Jestli dokážete svou lásku dávat i svým miliardám buněk, z kterých jste sestaveni a jenom díky jim můžete tyto řádky číst a nad nimi se zamyslet, tak jste opravdu již na cestě k opravdovému poznání a takových jako jste vy bychom potřebovali pár miliard a všichni na této planetě bychom se měli rádi. Výrobce zbraní, zámků a dokonce i medicíny by asi ukončili výrobu nebo ji nutně omezili, protože by nebylo potřeba zbraní, nebylo by potřeba ani zámků, nikdo by nic druhému nekradl a dokonce i výrobci psychofarmak by asi skončili s výrobou, protože by skoro žádné psychické nemoci neexistovaly. 

Zamyslete se nad svým životem, již to je pozitivní krůček k tomu, aby brzy pandemie skončila. Čím více lidí pochopí, co to vlastně je ten život zde na planetě, tím rychleji se bude tato pozitivní myšlenka šířit a již brzy se stane naše planeta opět tím rájem, kterým nikdy nepřestala být. Když si uvědomíte, že váš život může skončit každou vteřinou, že visí na opravdu tenkém vlásku a budete vděčni za život a budete děkovat za každý prožitý den a těšit se na nový, zjistíte, že mnoho věcí, které děláte nejsou tak důležité, jak se zdají a že vám často zapříčiňují to, že váš život vám protéká mezi prsty a že vlastně to, co vaše srdce chce, nikdy nedostane, když se nepřestanete upínat na věci, které vás potkávají právě proto, aby vám otevřely oči. Když ale oči neotevřete a tyto věci do svého života slepě přijmete, budete dostávat další a další takové věci, dokud se z toho nezhroutíte a nebo dokud nepochopíte, že to jsou znamení z vesmíru, která vám mají ukázat, že něco neděláte správně a že váš život běží vedle vás a vy ho vlastně vůbec nežijete. Jedna z těch věci je i nynější pandemie a ten celý nesmyls kolem ní. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář