Jdi na obsah Jdi na menu

čistění koberců a čalounění

Připravte se na oslnivě čisté a osvěžující domovy!

 

Profesionální Čištění Koberců a Čalounění Sedáček Extrakční Metodou

 

Zapomeňte na starosti s nečistotami a zašlými skvrnami na vašich kobercích a čalouněných sedačkách. Naše společnost je zde, aby vám přinesla nejlepší možnou péči pro vaše domácí poklady! Extrakční metoda čištění je tou nejúčinnější a šetrnou cestou, jak vašim kobercům a sedačkám navrátit původní krásu.

 

Proč zvolit extrakční metodu čištění?

 

Důkladné vyčištění: Extrakční metoda nejen odstraní povrchové nečistoty, ale také pronikne hluboko do vláken koberců a čalounění, odstraňuje skryté nečistoty, roztoče a alergeny.

 

Šetrné složení:

Používáme šetrné čistící prostředky, které jsou šetrné k životnímu prostředí i vašim kobercům a sedačkám. Bezpečnost vaší rodiny je pro nás na prvním místě.

 

Rychlá doba sušení:

Extrakční metoda umožňuje rychlou likvidaci přebytečné vlhkosti, což zkracuje dobu sušení a minimalizuje případné riziko plísní a bakterií.

 

Profesionální tým:

Naši odborníci mají bohaté zkušenosti v oblasti čištění koberců a čalounění sedaček. Věnujeme pozornost každému detailu a zaručujeme nejvyšší kvalitu služeb.

 

Oživení interiéru:

Po našem čištění se váš domov bude zdát jako nový. Očištěné koberce a sedačky získají svou původní barvu a lesk, čímž celkově oživí váš interiér.

 

Naše záruka spokojenosti

Vaše spokojenost je naší nejvyšší prioritou. Věříme, že budete nadšeni výsledky naší práce. Vaše důvěra nás posouvá vpřed a inspiruje nás k nejlepším výkonům.

 

Nečekejte až se nečistoty začnou hromadit. Dejte svým kobercům a čalouněním lásku, kterou si zaslouží.

Cena za naše služby:

Kontaktujte nás ještě dnes a domluvte si bezplatný odhad na tel. 776 042 077.

*minimální cena zakázky vč. dopravy je 1.000 Kč 

 

Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

Poslední fotografie

Kontakt

KONTAKT

774 606 093, 603 163 960

info@ren-dom.cz