Jdi na obsah Jdi na menu

rekonstrukce - stavby

v rámci spolupráce s přední firmou v oboru staveb a rekonstrukcí  Vám zajistíme následující

Nabídku Služeb

 

Rodinný dům na klíč

Stěžejním programem naší společnosti je projektování, výstavba a rekonstrukce rodinných domů tzv. na klíč či realizace hrubé stavby.

Vzhledem k dlouhodobým zkušenostem našich pracovníků a individuálnímu přístupu ke klientovi jsou práce realizovány v perfektní kvalitě, optimální ceně a krátké době výstavby.

 

Rekonstrukce bytu

Naše společnost zajišťuje veškeré stavební, projekční a řemeslné práce, které jsou potřebné při opravě, rekonstrukci či modernizace bytu. Poradíme Vám s návrhem technického řešení a s výběrem vhodných materiálů celé přestavby. Zajistíme návrh projektu včetně grafické dokumentace a předem dohodnuté ceny. Při naší práci dbáme na každý detail a od práce odcházíme až po kompletně dokončené zakázce.

Půdní vestavby

Provádíme půdní vestavby na klíč nebo jako soubor jednotlivých prací. Od vyhotovení projektu, přes nové konstrukce stropu, sádrokartony, rozvody, tepelné izolace a podlahovou krytinu. Samozřejmostí je posouzení, oprava případně výměna starých či poškozených krovů a zateplení. U půdních vestaveb vícepodlažních domů provádíme i přístavby výtahových šachet nebo vestavby do stávajících světlíků.

Občanské stavby

Máme odborné zkušenosti s rekonstrukcemi a výstavbou staveb občanského vybavení.

Realizujeme rekonstrukce základních škol, mateřských školek a sportovišť a také realizace administrativních objektů, a to pro soukromý či státní sektor a samosprávu. Další skupinou námi realizovaných objektů jsou stavby a opravy obchodních středisek, prodejen a s tím souvisejících odstavných ploch a parkovišť.

 

Rekonstrukce a opravy střech

Provádíme také opravy střech a přístřešků. Můžete si u nás objednat práce od drobných oprav střechy přes celkové rekonstrukce až po střechy na klíč. Zajistíme pokrývačské, izolační, tesařské a ostatní činnosti jako realizace světlíků a světlovodů včetně opravy komínových těles.

Projektování rodinného domu, bytu, interiéru, exteriéru, zahrad apod...

Zabýváme se projektovou, rozpočtovou a inženýrskou činností od počátečního záměru přes zpracování návrhu studií a vypracování projektové dokumentace, až po zajištění potřebných rozhodnutí a povolení (včetně komunikace s příslušnými úřady).

Velký důraz klademe na snížení energetické náročnosti rekonstruovaných objektů a to nejen u nových projektů, ale můžeme upravit již hotové, stejně jako dopracovat typové dokumentace staveb rodinných domů a bytů.

Preferujeme spolupráci s klientem už od přípravných předprojektových prací, přes projekty až po vyřízení potřebného stupně povolení.

 

Topení a klimatizace

Nabízíme profesionální a komplexní služby v oblasti vytápění a klimatizaci objektů. K instalaci nabízíme pouze prověřené značky disponující nejvýhodnějším poměrem cena - výkon. Ideálním řešením jsou tepelná čerpadla, jenž patří k nejúčinnějším a nejekologičtějším typům vytápění vůbec.

Sádrokarton a zednické práce

Nabízíme rekonstrukci půdních prostor a výstavbu příček a podhledů pomocí sádrokartónu. Díky flexibilitě a vysoké odolnosti tohoto materiálu můžeme vytvořit atypické a moderní řešení místností či půdních vestaveb. Montáže příček ze sádrokartónu se hodí všude tam, kde jste se rozhodli dělit místnost a není možnost ji vyzdít z cihel či porobetonu.

Naši zedníci upraví štukem sádrokartonovou příčku či jinou vyzděnou část do konečné podoby.

 

Elektrikářské práce

Zabýváme se také projektováním a dodávkou elektrosystémů pro rodinné domy, byty, administrativní budovy, průmyslových staveb, restaurací a dalších objektů. Provádíme slaboproudé i silnoproudé instalace a kompletní elektromontáže včetně revizí a hromosvodů.

Koupelny

Nabízíme ucelená řešení koupelen a toalet navržených dle preferencí klienta. Zajistíme veškeré práce týkající se obkladu zdí a podlah, instalace sanitárních prvků, instalatérské a montážní práce. Zajistíme komplex služeb pro potřeby daného projektu a vytvoříme krásný a designový interiér koupelen na míru.

Kuchyně

Zajistíme výrobu kuchyní v té nejvyšší kvalitě, kvalitně řemeslně zpracovanou, moderní, designovou i rustikální. Zvládneme vyrobit jakýkoli atyp přesně podle prostorových možností a přání klienta. Součástí realizace kuchyně je v první fázi její grafická vizualizace, výběr materiálu, barev i spotřebičů. Společně tak vytvoříme funkční kuchyni promyšlenou do posledního detailu.

Okna a dveře

Realizujeme instalace oken a interiérových a exteriérových dveří vyrobených z nejkvalitnějších ekologicky čistých materiálů, pomocí nejlepší a nejpřesnějších technologií. Vyhovíme jak náročným klientům žádajícím vysokou kvalitu, tak i těm, kdo hledá vynikající vlastnosti výrobku za dobrou cenu. V případě exteriérových dveří je samozřejmostí vysoká bezpečnost a možnost doplnění o další bezpečnostní komponenty (další zámek, řetěz, atd.).

Krby nebo krbová kamna

Stavíme teplovzdušné a teplovodní krby a krbová kamna situované a designované dle konkrétních přání klienta. Poradíme s kompletním návrhem krbu včetně komínového tělesa, zajistíme realizaci či rekonstrukci zahradních krbů a komínů a poradíme s výběrem obezdívky. Vždy se snažíme maximálně vyjít vstříc přání klienta, aby výsledek co nejvíce naplnil jeho představy.

Instalatérské práce

V rámci instalatérských prací provedeme práce nutné k rozvodu vody, kanalizace a topení včetně oprav a údržby. Jsme schopni zajistit výměnu kanalizačních a vodovodních stoupaček a čištění kanalizace. Rovněž montáž plynových kotlů, domácích spotřebičů a vodovodních baterií, sprchových koutů a van pro nás není žádný problém. V případě zájmu nás kontaktujte i pro posouzení stávajícího stavu Vašich rozvodů. Jsme schopni nabídnout Vám řešení jakéhokoli problému.

Demolice a recyklace materiálu

Kromě demoličních prací, recyklace materiálu, třídění a prodeje recyklátu poskytujeme klientům možnost uložení stavebních odpadů a sutí.

Výkopové nebo zahradní práce kolem domu, úpravy terénu

Provádíme veškeré zemní a výkopové práce spojené s výstavbou rodinných domů, občanských staveb a průmyslových objektů.

Hloubíme základy, jámy pro septiky a výkop inženýrských sítí - plynovody, elektrovody, vodovody a kanalizace. Vybagrování bazénů, výkopy drenáží, vrtání a hloubení. Jsme také schopni zajistit přípravy spodních vrstev pro sportoviště, úpravy říčních koryt či přesuny ornice.

 

Ploty, brány, branky, zábradlí, venkovní schodiště

Vyrobíme a dodáme ploty, branky či zábradlí reprezentativního vzhledu, vysoce bezpečné a zároveň pohodlné co se týče vstupu. Ploty a brány montujeme na míru ve stejném vzhledu a s komplexní povrchovou úpravou. Svým klientům dáme možnost volby materiálu, barvy či provedení a zároveň jsme připravení poradit s výběrem vhodného oplocení k jednotlivým typům objektů.

Zateplení domu a fasády

Provádíme zateplování všech možných typů objektů - rodinných domů, bytových domů, občanských staveb či průmyslových objektů.

Při zateplování námi realizovaných objektů používáme ty nejkvalitnější systémy a klientům nabídneme širokou škálu možností, materiálu i barevného provedení.

 

Bazény

Nabízíme nadstandartní řešení při realizaci jakéhokoli typu a tvaru bazénu. Pomocí nejmodernějších technologií nejprve graficky navrhneme podobu Vašeho záměru, provedeme veškeré zemní práce včetně odvozu suti, umístění a ukotvení nádoby bazénu, instalaci zařízení a povrchové práce včetně pokládky dlažby okolo. Jsme schopni realizovat jakékoli požadavky i těch nejnáročnějších klientů.

Malířské a lakýrnické práce

Nabízíme kvalitní malířské práce v interiéru i exteriéru, nátěry fasád a střech, nástřiky i nátěry kovových a dřevěných konstrukcí, lakování podlah a další činnosti s tím souvisejících (úklid).

Pokládka vnitřní nebo venkovní dlažby a obkladů

Součástí našich služeb jsou obkladačské práce v interiéru, ať už se jedná o obkládky standartních rozměrů po velkoformátové dlažby. Při realizacích koupelen zajistíme i instalatérské práce včetně usazování sanitární keramiky. Pracujeme jak se standartní dlažbou tak umělým i přírodním kamenem. Pokládka venkovní zámkové dlažby naše společnost zajišťuje od přípravných po dokončovací práce. Zároveň pro nás není problém rozebrat původní dlažbu a znovu ji použít. (Např. při úpravách průmyslových sítí.)

 

Venkovní posezení a zahrada

Venkovní posezení je jedním z nejdůležitějších zahradních prvků. Pomůžeme se stavbou a umístěním všech typů posezení a pergol, aby byly plně zakomponovány do typu zahrady. Svým klientům pomůžeme zhmotnit jejich představy a vytvořit to nejlepší možné posezení či altán pro jejich zahradu. Zároveň provádíme úpravy všech typu zahrad, výsadbu okrasných rostlin, úpravu terénu a zahradnické práce. V případě zájmu zajistíme i služby zahradního architekta.

 

 

Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

Poslední fotografie

Kontakt

KONTAKT

774 606 093, 603 163 960

info@ren-dom.cz