Jdi na obsah Jdi na menu

Poznávání nových míst

Se souborem Krumlovští pištci jsem za dobu mého účinkování procestovala křížem krážem skoro celou Českou republiku a navštívila několik zemí Evropy, kde jsme se souborem vystupovali a reprezentovali na velkolepých akcích a slavnostech celou Českou republiku. 

Nejzajímavější a nejkrásnější destinací pro mě bylo Řecko, které jsme navštívili hned třikrát - pokaždé byl naším cílem krásný ostrov Zakynthos. Místní a organizátoři nás tam vždy s velkou vřelostí krásně přivítali a krásně se o nás starali. Kromě samotných vystoupení a průvodů jsme měli plno času poznat jak celý ostrov Zakynthos a jeho odlehlá místa, tak i pro nás znepokojivé město - Athény. 

Druhým místem, na které velmi ráda vzpomínám a kde jsem byla se souborem také třikrát, je Itálie. Konkrétně krásné město Sulmona a jeho nádherné okolí. Vždy tam mezi námi a ostatními účinkujícími z celé Evropy panovala velmi přátelská a veselá nálada. Pokaždé po cestě tam jsme se na pár hodin stavěli k moři, užít si alespoň trochu sluníčka z pláže. Po cestě zpět jsme vždy navštívili nějaké zajímavé místo - například město Loreto, Asissi, nebo San Marino. 

Na výlety a cestování s mými kamarády ze souboru nikdy nezapomenu, moc ráda na tyto zážitky vzpomínám a klidně bych si to někdy zopakovala. 

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář