Jdi na obsah Jdi na menu
 


TAB1 ANIMAL&COIN&XP

3. 6. 2020

Zvířata seřazená podle maximálního zisku mincí za zabití / XP = Tabulka 1

V následujících tabulkách je uveden maximální počet získaných mincí na zvíře ( Za lvl 99) prémiové předplatné). Pro hráče pod úrovní 50 vynásobte to 10, abyste získali maximální zážitek pro každé zvíře. Tabulky také ukazují typické zdraví (zdraví zvířete úrovně 99 není vždy konzistentní).

Výnos ukazuje, jak „stojí za to“ zvíře, pokud jde o množství mincí / zkušeností získaných za libru masa. Konkrétně se jedná o maximální počet mincí na zdraví. Zvířata s dobrým výnosem (0,5 až 1) jsou zvýrazněna zeleně. Používá se s Max Coins a pomůže vám najít nejlepší zvířata, na která se zaměříte na vaší úrovni a síle.

Chcete-li zvýšit úroveň nejrychlejší, zvažte nejvyšší zvířata XP, která můžete rychle zabít, aniž byste museli dobíjet. Pamatujte, že mnoho zvířat s vysokou výnosností, jako jsou gyrfalkony, medové jezevce, sobi atd., Přichází do hejn a stád, což je činí ještě cennějšími. Použití zvýšení rychlosti může dále urychlit lov těchto hejn a stád dolů, čímž se zvyšuje rychlost vyrovnání.

Lov velkých zvířat se skupinou / partnerem může být také zábavný. Chcete-li však být efektivnější při rychlém vyrovnání, lovte s partnerem blízkým vaší úrovni a síle nebo se silným partnerem, který vám umožní získat výstřel. Jinak nebudete mít z těchto skupinových lovů mnoho zkušeností / mincí.

Například získávám více mincí ze sólo sobů než ze skupinových lovů černých aurochů. Velikost poškození, které udělám ve srovnání se silnější úrovní 50 přítomných hráčů, je tak nízká, že nedostanu téměř nic. Doslova jsem dostal jen několik stovek mincí z mé strany při zabíjení černých aurochů při mnoha příležitostech.

* Toto je nedokončená práce, když hledám mapy s lvl 99 zvířaty. Pokud vidíte zvíře, které mi chybí, nebo máte nějaké informace, které můžete vyplnit, dejte mi vědět. Ty, které je pro mě nejtěžší najít, jsou v Mammoth Creek. Jako také raná zvířata, která zmizí později, jako kanec, býk a medvěd.

Tabulka 1 Zvířata seřazená podle Max Coins.png

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář