Jdi na obsah Jdi na menu
 


Vánoční dárek

Vánoční dárek

18+

1. část

(Cai)

   Nespokojeně jsem se převrátil na posteli a pootevřel jedno oko. V první chvíli mi ani nedocházelo, co mě to vlastně probudilo, budík ukazoval teprve něco málo po osmé hodině ranní a to jsem obvykle míval půlnoc, tedy o víkendech a o Vánocích zrovna tak. Tiše jsem zavrčel, když jsem pod rukou zaslechl zašustění papíru a vyhrabal ho z pokrývek. Lehce jsem nadzvedl obočí a začetl se.

Člověk se ti zavděčí jen jednou věcí, od dnešního rána do zítřejší půlnoci je jen tvůj. Veselé Vánoce a sexu zdar!

   Rozesmál jsem se. Okamžitě mi bylo jasné, že se mi nejlepší kámoš opět vloupal do domu a nechal mi tu dáreček. Odložil jsem papír, posadil se a zadíval se ke dveřím. Konečně jsem si uvědomil, co mě to vlastně probudilo. Vůně vajíček na můj oblíbený způsob, kávy a tiché cinkání nádobí z kuchyně. I když jsem tu měl být sám, moc mě nepřekvapilo, že tu byl ještě někdo. Dean mi už jednou dal k narozeninám kluka, kterému jsem mohl ojezdit všechny dírky, co jsem našel. Byl to vděčný dárek, měl jsem rád sex a měl jsem ho rád dostatek, když nebyl, pomalu se mnou nebylo k vydržení a téměř jsem se vrhal na prvního slušného kluka, co se objevil.

   Vstal jsem a zamířil ke kuchyni. Nevadilo mi, že mám na sobě jen volné kalhoty na spaní, stejně jsem toho kluka měl v plánu ojet a ne jednou.
   Opřel jsem se o futra dveří a se zdviženým obočím se zadíval na postavu u sporáku. Zatím jsem ho sice viděl jen zezadu, ale už teď jsem věděl, že je mladý, hodně mladý. Měl drobnější, ale hezkou postavu, blond vlásky, a když se otočil, ty nejzelenější oči, co jsem kdy viděl.

   „Dobré ráno,“ usmál se a já ucítil, jak mi jen z toho úsměvu škublo v penisu. Klidně stál a sledoval mě, když jsem ho pohledem sjížděl od hlavy až k patě a snažil se působit ledově klidně, i když se mi krev začínala soustřeďovat do jednoho místa.
   „Dobré,“ odpověděl jsem mu nakonec.
   „Udělal jsem snídani a kafe, tak, jak to máte rád,“ usmál se a spěšně přenesl na stůl talíř i s hrnkem kafe. Kývl jsem na poděkování, posadil se a začal jíst, přičemž jsem to blonďaté stvoření nepouštěl z očí. Musel jsem uznat, že tentokrát Dean trefil do černého. Minule ten černovlásek byl sice fajn, ale rozhodně mu můj junior nesalutoval tak rychle, jako tomuhle. V duchu jsem se začal probírat svou sbírkou pomůcek a přemýšlet, jak si ho svážu, kde si ho opřu a jak mu to udělám. Což byla zásadní chyba, protože jídlo nejídlo, hlad nehlad, můj penis už zběsile pulzoval a dožadoval se patřičné pozornosti.

   Vstal jsem a zamířil k tomu klukovi. První jen lehce nadzvedl obočí nad nedojedeným jídlem, ale když zavadil pohledem o můj stojící klín, usmál se.
   Přitáhl jsem si ho za kalhoty a rozepnul mu je.
   „Dneska a zítra… ti na oblečení bude muset stačit župan,“ šeptl jsem a stáhl mu triko. „Nebaví mě pořád zápasit s oblečením.“ Ušklíbl jsem se a stáhl mu kalhoty i se spodním prádlem. O krok jsem poodstoupil a prohlédl si jeho tělo. Nijak se nesnažil zakrýt, takže mi bylo jasné, že to nováček není. Ale tím líp, když už jsem ho tu měl, hodlal jsem si tyto dva dny pořádně užít.

   Lehce jsem se ušklíbl a otočil ho zády k sobě, ohnul ho a přejel dlaní po jeho zadečku. Tiše jsem se zasmál a pohnul kolíčkem, který měl v sobě, na což mi odpověděl tichým zavrněním. No tím líp, nemusel jsem se zdržovat s žádnou přípravou, to mi teď přišlo vhod. Sebral jsem kondom, který mi podal, natáhl si ho a párkrát po sobě přejel rukou, zatímco jsem z něj hračku vytáhl. Lehce jsem se kousl do rtu, při pohledu na jeho dírku, nečekal jsem, přiložil jsem se k ní a hluboce se zabořil do jeho těla. Táhle zasténal, zatímco já mu stiskl boky a spokojeně přivřel oči. Nečekal jsem a začal do něj přirážet. Dlaněmi jsem ho vedl proti svému klínu a začal tiše spokojeně sténat. Ani nevím, kdy jsem měl naposledy sex, ale na moje poměry to bylo asi hodně dlouho.
   Dlaní jsem vjel do jeho vlasů, sevřel je v pěsti a přitáhl k sobě, přičemž jsem do něj znovu prudce přirazil, až jsem z něj vyloudil další zasténání a lehký stisk jeho svalů okolo mého mužství. Druhou ruku jsem omotal okolo jeho pasu a zrychlil pohyby. Prudce a hluboko jsem do něj přirážel, dokud jsem se nevysunul. Chytnul jsem ho za paži a odvlekl k pohovce, přes kterou jsem ho ohnul a zvedl mu jednu nohu. Uculil se na mě a našpulil zadeček, ušklíbl jsem se a znovu do něj zarazil svůj penis. Sledoval jsem, jak přivřel oči a z pootevřených rtů mu uniklo zasténání. Spokojeně jsem zrychlil svoje pohyby a zasténal.
   Pevně jsem mu stiskl boky, když se kolem mě začal stahovat, tohle už jsem neměl šanci déle vydržet. Zasténal jsem a s posledními pohyby jsem spokojeně vyvrcholil. Tiše jsem vydechl a ještě několikrát se v něm pomalu pohnul v dozvucích orgasmu, než jsem se vysunul, sundal kondom, zavázal a upravil si kalhoty.
   „Vezmi si z koupelny ten župan,“ mrkl jsem na něj klidně a zamířil zpět do kuchyně. Vyhodil jsem ochranu, umyl ruce a konečně sedl k nedojedené snídani. Sice už byla studená, ale ten sex za to stál.

   Zadíval jsem se na blondýnka, který přicupital v župánku a douklízel zbytek nádobí. Dojedl jsem, vstal a podal mu i svoje, když chtěl uklízet, mně to rozhodně nevadilo. Na chvilku jsem se zamyslel, ale sebral jsem odložený kolíček, odhrnul jeho župánek a strčil mu ho zpět do zadečku. Bavilo mě provokovat a hrát si a jak to tak vypadalo, jemu to nevadilo, podle toho úsměvu, který se mu objevil na tváři.

   „Takže tě tu budu mít do zítřejší půlnoci,“ opřel jsem se o linku a zadíval se na něj.
   „Přesně tak,“ kývl a znovu se usmál.
   „A můžu si s tebou dělat, co chci? Myslím tím… jaké praktiky chci?“
   „Ano, jen mi nesmíte vědomě ublížit, například pořezáním a podobně.“
   „To je mi jasné,“ ušklíbl jsem se. Až takový sadista, že bych u toho musel mít krev, jsem nebyl. Jen jsem měl rád pocit, že jsem ten nadřazený.
   „Někomu ne, proto je lepší to připomenout,“ pousmál se a douklízel. Jen jsem kývl a zadíval se na čas.
   „Musím si dodělat ještě něco do práce, nějak se zabav a tu hračku si nevytahuj,“ mrkl jsem na něj a zamířil jsem se do ložnice převléct. Sice byl zítra Štědrý den, ale plány budov za mě nikdo nenavrhne. Sedl jsem do pracovny a začal dělat. Aspoň kousek jsem s tím musel hnout, i když bych nejraději ležel v posteli s tím blondýnkem a užíval si jeho tělo. Ani jsem netušil, jak se vlastně jmenoval, ale bylo mi to vlastně docela jedno. Stejně zítra zmizí a už o něm nikdy nejspíš neuslyším.

(Adam)

   Zadíval jsem se za Caiem, ale pousmál jsem se. Jo, byl jsem upozorněný, že je to někdo, kdo se stará hlavně o sebe a svoje uspokojení, ale byla to moje práce, kterou jsem musel zvládnout.
   Rozhlédl jsem se po domě a zamyslel se. Zítra byly Vánoce a tady chyběla i sebemenší ozdůbka. Dům sám o sobě byl sice luxusní, moderní, ale neosobní. Navíc říkal, že se mám zabavit, takže jsem rychle nachystal něco na oběd a rozešel se na balkonek, kde jsem zahlédl vánoční stromeček. Dotáhl jsem ho do obýváku a rozešel se najít ozdoby. Když už jsem si Vánoce a stromeček nemohl udělat doma, hodlal jsem si to vynahradit tady. Z komory jsem dotáhl ozdoby, které jsem našel, pustil v televizi nějakou vánoční pohádku a začal dělat. Bavilo mě to, Vánoce jsem měl rád už jako dítě a nejraději jsem měl sníh, na ten to ale letos moc nevypadalo. Zima sice byla, ale zatím nespadla ani vločka.

   Po očku jsem sledoval televizi a spokojeně zdobil stromeček, obývák a dokonce jsem udělal i punč podle svého vlastního receptu. Zamyslel jsem se, ale nalil jsem do skleničky, ozdobil párátkem s napíchnutým hroznem, plátkem ananasu a zaklepal na dveře pracovny. Chvilku jsem sice čekal, ale nakonec se ozvalo zamrčené „dále“. Ušklíbl jsem se, ale vešel a přešel ke stolu.
   „Udělal jsem punč, snad vám bude chutnat,“ usmál jsem se a položil skleničku na podtácek. Mrkl na to a pak na mě, jen jsem se usmál, otočil se a zamířil zpět.

   „Vrať se,“ odsunul se na židli od stolu, když jsem byl téměř u dveří, otočil jsem se, ale vrátil se k němu. Když rozkročil nohy od sebe, bylo mi jasné, co chce, takže jsem před něj klekl a rozepnul jeho kalhoty, ze kterých jsem vysvobodil jeho chloubu. Políbil jsem ho na žalud a začal pohybovat rukou. Během chvilky jsem uslyšel, jeho spokojené výdechy a jeho ruku v mých vlasech, které lehce prohrábl. Chvilku jsem pokračoval, než jsem si ho pomalu zasunul do pusy a začal pohybovat hlavou. Cítil jsem, jak v mých vlasech sevřel dlaň v pěst a sám si určil tempo. Nechal jsem ho, byl to ten typ, který měl rád nadvládu a kterému by se nelíbilo, kdyby ten druhý udělal něco podle sebe a ne podle něj. Přesto jsem si dál vypomáhal dlaní a druhou rukou putoval po jeho tříslech, dokud mě od sebe neodtáhl. Zadíval jsem se na něj a olízl si rty.
   „Sundej si to,“ zatahal mě za župan. Klidně jsem vstal a nechal ho tedy sklouznout na zem. Spokojeně si mě prohlédl, nasadil si kondom a přitáhl si mě do klína, znovu ze mě vyndal hračičku a jedním pohybem ji nahradil svým mužstvím. Tiše jsem vydechl, zapřel jsem se mu o ramena a začal se na něm pohybovat. Stiskl mi boky a prudce si mě na sebe začal narážet, nevadilo mi to, byl jsem zvyklý a sex jsem měl rád. To jediné mě snad drželo u téhle práce. Ne to, že jsem se nechával nejrůznějšími chlapy za prachy ojíždět, ale to, že ve většině případů to bylo aspoň hezké.
   Zasténal jsem, když do mě navíc zasunul dva prsty a lehce jsem se kolem něj stáhl. Zasténal, vysunul prsty, pevně mi stiskl boky a po pár prudkých pohybech vyvrcholil. Pousmál jsem se a zadíval se na něj. Vypadal docela sexy po sexu, i když… musel jsem uznat, že on byl kus chlapa i normálně.
   Počkal jsem, až mě pustí, zvedl jsem se a nechal si do zadečku znovu zasunout kolíček. Oblékl jsem si župan a vyšel ze dveří.

(Cai)

   Zadíval jsem se za tím klukem a upil toho punče, co mi donesl. Lehce jsem nadzvedl obočí, musel jsem uznat, že byl vážně dobrý. Tiše jsem se zasmál, ale vrhl se ještě na dodělání pár detailů. Zítra jsem na práci neplánoval sáhnout, jen se celý den válet v posteli a ojíždět toho blondýnka.

   Z pracovny jsem se neochotně vyhrabal až v pět odpoledne, kupodivu mi tam ale nic nechybělo, i oběd mi to stvoření doneslo.
   Zasekl jsem se ale hned ve dveřích, když jsem ucítil vůni nějakého cukroví. On pekl? Začínal jsem mít pocit, že si spletl služby sexuální hračky s hospodyní. Rozešel jsem se do kuchyně, ale zasekl se ve dveřích obýváku. Zaraženě jsem zíral na vánoční stromeček a několik girland rozvěšených po pokoji a jak jsem si všiml i na chodbě a v jídelně. Netušil jsem, co říct, Vánoce jsem už několik let v podobném stylu neslavil, prostě jsem si sedl k televizi s brambůrky, pivem a koukal na televizi. Po telefonu popřál našim hezké svátky, a když bylo s kým, tak jsem si večer zašukal a šel spát.

   Rozešel jsem se do kuchyně a zůstal zírat podruhé. Nechápal jsem, jak rychle dokázal udělat tolik cukroví, které teď leželo na talířích, a on už jen zdobil poslední kousky. Zvedl hlavu, jakmile jsem vešel a usmál se.
   „Hned vám nachystám večeři,“ položil věci, sebral talíř a začal mi nakládat.
   „Cos tu prováděl,“ vydechl jsem ještě pořád trochu v šoku. Natočil hlavu a zadíval se na mě.
   „Říkal jste, že se mám nějak zabavit, no a tady to vůbec nenaznačovalo, že by byly nějaké Vánoce. A na balkoně jste měl stromeček, pokud jste si ho chtěl nazdobit sám, tak se omlouvám.“
   „Já nic nezdobím, nikdy. Ten stromek dotáhl nevím proč kámoš. Neslavím takhle Vánoce.“
   „To jsem nevěděl, ale ozdoby jste tu měl a vypadalo to tu tak… neosobně.“
   Zamračil jsem se na něj a posadil se. Neosobně? Bydlel tu snad on? Mně to vyhovovalo tak, jak to tu vypadalo. Ale nechtěl jsem se hádat, nějaké ozdoby jsem hodlal přežít, teď jsem se chtěl hlavně najíst a pak si ho přivázat k posteli a pořádně vyšukat, až mě bude prosit, abych ho udělal taky.

   Jídlo jsem do sebe naházel v rekordním čase a ani ho nenechal uklidit talíř a začal ho strkat ke své oblíbené místnosti. Vévodila jí obrovská postel, po stěnách i na stropě byla zrcadla a komody neobsahovaly žádné oblečení, ale moje oblíbené sexuální hračky.
   Zvědavě se rozhlédl kolem, zatímco jsem z jednoho šuplíku vytáhl bondage pásku.
   „Na čtyři,“ ukázal jsem mu na postel a přešel k němu. Počkal jsem, dokud si nesundal župan a přivázal mu obě ruce ke kotníkům, takže z části klečel a zčásti ležel na hrudi. Usmál jsem se, ta poloha se mi líbila, jak na mě bezmocně špulil ten svůj sexy zadeček. Přešel jsem k němu, pohladil ho po půlkách a lehce ho plesknul, než jsem chytnul kolíček a několikrát v něm s ním zapohyboval.
   Vstal jsem a tentokrát vzal z komody nějaký vibrátor. Kolíček jsem vytáhl a nahradil ho jím. Chvilku jsem s ním jen pohyboval, než jsem ho do něj celý zasunul a zapnul ho. Téměř okamžitě se od něj ozvalo tiché zasténání.
   Sundal jsem ze sebe veškeré oblečení a přesunul se k jeho hlavě, nastrčil jsem se k němu a zasunul se do jeho úst, když je poslušně otevřel. Přivřel jsem oči a spokojeně se mu začal do pusinky zasouvat. Takhle se mi líbil snad nejvíc. Svázaný, vzrušený a s mým juniorem v té šikovné tlamičce.

   Poodtáhl jsem se, když mi opět ztvrdnul jako kámen a přesunul se k jeho zadečku. Nasadil jsem si kondom a ještě několikrát v něm pohnul vibrátorem a vyloudil z něj hlasité zasténání, než jsem ho vytáhl. Tiše jsem se zasmál, když nespokojeně zamrčel, ale když jsem se o něj otřel, zavrtěl se v očekávání. Líbilo se mi, že na něm bylo vidět, že má taky rád sex a že se mu to líbí. Doslova jsem nesnášel ty typy, co jen ležely v posteli stylem ošukej si mě a vypadni.
   Chytil jsem ho za boky a znovu jsem si ho narazil na sebe. Pleskl jsem ho po zadku a začal do něj přirážet. Spokojeně jsem sledoval jak, pak do něj můj penis zajíždí, hluboko a prudce.
   Dlaní jsem přejel po jeho zádech a změnil trochu úhel vpádů, abych se otíral o jeho prostatu. Usmál jsem se, když hlasitě zasténal a napnul se, přesunul jsem tedy ruku do jeho klína a stisknul ho, což z něj vyloudilo další slastné zvuky. Klidně jsem začal rukou pohybovat ve stejném tempu jako svou pánví. Teprve když mi začal prudce pulzovat v ruce, přestal jsem a vysunul se z něj. Ušklíbl jsem se, když zavrčel a trhl svázanýma rukama. Přetočil jsem ho na záda a naklonil se nad něj.
   „Něco se ti snad nelíbí?“ nadzvedl jsem obočí.
   „Právě že líbí,“ uculil se a zavrtěl zadečkem.
   „Si myslím,“ usmál jsem se a znovu se do něj zasunul, až spokojeně vydechl.
   „A kdybyste mě udělal… líbilo by se mi to ještě víc,“ vydechl při dalším mém přírazu.
   „Nepovídej,“ zasmál jsem se tiše, ale sevřel ho v dlani.
   „Ano… ano, prosím,“ pohnul se proti mně. Usmál jsem se, ale znovu jsem tedy začal pohybovat jak rukou, tak pánví. Přivřel jsem oči a spokojeně zasténal. Blondýnek se pode mnou kroutil jako žížalka a snažil se všemožně mi vyjít vstříc, než se se zasténáním znovu okolo mě začal stahovat a pokropil svoje břicho dávkou spermatu. Pousmál jsem se, zapřel se nad ním, zrychlil pohyby a po chvíli i já došel vytouženého vrcholu.

   Když odezněly i poslední zbytky mého orgasmu, vysunul jsem se, rozstřihl pásku a položil se vedle blondýnka. Dean dobře věděl, co mi dát za dárek.

 

2. část

(Cai)

   Pootevřel jsem oči a zadíval se na blonďaté stvoření vedle sebe. Jen jsem se pro sebe pousmál, poloha akorát tak k ošukání. Ležel na břichu, jednu nohu pokrčenou a přikrývku smotanou pod rukama, takže jsem měl krásný výhled na jeho pozadí. Ale tak proč si neužít hned po ránu. Ušklíbl jsem se, podal si lubrikant, oddálil mu půlky a dvěma prsty do něj vklouzl. Lehce nakrčil obočí, ale jen si víc přitáhl přikrývku a dál spal. Chvilku jsem s nimi pomalu pohyboval, než jsem je vytáhl a sám se uchopil do ruky. Jo, takové dárky bych bral klidně i na všechny narozeniny a svátky, mně se člověk fakt ničím jiným moc nezavděčil, měl jsem všechno, co jsem chtěl a co jsem neměl, to jsem si kdykoliv mohl dokoupit.
   Natáhl jsem se pro kondom, nasadil si ho a nastavil se k jeho dírce. Lehce jsem se o ni otřel, než jsem přitlačil a zajel do něj. Lehce sebou cukl a otevřel oči, to už jsem ale spokojeně klouzal v jeho zadečku. Sledoval jsem, jak se lehce pousmál a přivřel oči. Nalehl jsem na něj, chytil ho pod rameny a natiskl tvář k té jeho.
   „Líbí se ti to?“ zašeptal jsem a znovu do něj přirazil.
   „Tady je hlavní… že se to líbí vám.“
   „Ale já se ptám, jestli se to líbí tobě,“ ušklíbl jsem se a prudčeji do něj přirazil.
   „Jo… líbí,“ usmál se a já ucítil, jak se zadečkem natlačil víc k mému klínu. Usmál jsem se a zrychlil svoje pohyby v něm. Jakmile se okolo mě ale začal svírat, vysunul jsem se a vstal. Lehce nadzvedl obočí a upřel na mě ta svoje zelená kukadla. Usmál jsem se a podal mu vibrátor.
   „Udělej se,“ sedl jsem si do křesla a zadíval se na něj. Usmál se, ale poslušně se opřel o pelest a zasunul si hračku do sebe. Sledoval jsem každý jeho pohyb, výraz v jeho tváři, to, jak, si lehce kousal ret, když si s ním zajížděl znovu a znovu do svého těla a ručku, která zkušeně přejížděla po svém údu. Snad veškerou krev z těla jsem měl přestěhovanou mezi nohama, kde mi zběsile pulzovala erekce a dožadovala se pozornosti. A když se z jeho rtů vydralo i slastné zasténání, déle jsem to nevydržel, uchopil se a začal se honit. Stačilo mi pár prudších pohybů, než jsem se udělal. Přesto jsem i pak po sobě lehce přejížděl, dokud jsem neuviděl vyvrcholit i jeho.

   Spokojeně se usmál, když ze sebe vytáhl hračku a zadíval se na mě.
   „Sprcha,“ řekl jsem jen, vstal a zamířil vedle do koupelny. Nastavil jsem sprchu a vešel pod teplou vodu. Netrvalo to dlouho a zezadu se ke mně natisklo štíhlé tělo a šikovné prsty začaly studovat moje břišní svaly.
   „Líbí?“ usmál jsem se a mrkl na něj.
   „No líbí,“ usmál se a znovu si mě prohlédl, když jsem se k němu otočil. „A vám?“ uculil se. Nadzvedl jsem obočí a tiše se zasmál.
   „Líbí se mi tvoje výdrž a taky tvůj zadek,“ stiskl jsem mu ho v dlani a promnul.
   „Můj zadek je poctěn,“ uculil se, sebral mýdlo a začal mě umývat. Lehce jsem nadzvedl obočí, ale nechal ho a jen ho sledoval. Bylo to příjemné a nevzpomínal jsem si, že by tohle někdy někdo dělal.
   Pousmál jsem se, když skončil, všechno jsem ze sebe spláchl a vyšel ze sprchy, osušil se a přehodil přes sebe jen župan. Dnes jsem se nehodlal převlékat, hodlal jsem si rozdělat vínko a užít si svoje sexuální Vánoce.

   Nespokojeně jsem zamrčel, když se ozval zvonek. Bylo teprve deset ráno a už někdo otravoval a o Štědrém dnu k tomu. Natáhl jsem si pod župan alespoň spodní prádlo a otevřel dveře. Zasekl jsem se, když se mi pod rukama prosmýklo několik ječících dětí a vzápětí jsem měl plné ruce tašek, které mi sestra s mamkou nastrkaly do rukou.
   „C-co tu děláte?“ vykoktal jsem ze sebe a přeskakoval pohledem z mamky na otce, na sestru, jejího manžela a druhou sestru.
   „Co asi? Dneska je Štědrý den, a když se nemůžeš ukázat ty, rozhodli jsme se ukázat alespoň my. Neboj, všechno máme, bramborový salát, cukroví, kapr stačí dosmažit.“ S otevřenou pusou jsem zíral, jak se mi všichni narvali do domu. Tohle byl zlý sen. Nechtěl jsem Vánoce s rodinou, chtěl jsem si je užít v klidu s blondýnkem v posteli.
   „To nejde, nemám nic nachystané, nečekal jsem návštěvu,“ rozešel jsem se za nimi, ale to už mamka se sestrami kramařily v kuchyni.
   „Bez řečí, výzdobu, jak vidím, máš, zbytek máme my, ty si prosím běž jen něco obléct.“ Tiše jsem zamrčel. Měl jsem chuť je všechny vyházet oknem.
   „A potom můžeš…“ zasekla se mamka ve větě a vykuleně koukala za mě. Nadzvedl jsem obočí, chvilku ji sledoval, ale nakonec otočil hlavu. Nejistě tam postával blondýnek, naštěstí prozíravě oblečený.
   „Dobrý den,“ pousmál se a mrkl na mě.
   „Brácha… ty máš kluka?“
   „Ne, totiž jo… vlastně…“ nadechl jsem se. Co jsem jim měl říct, že je to můj dárek na šukačku?
   „Teprve spolu začínáme,“ pousmál se s pohledem upřeným na mně. Chvilku jsem ho sledoval, ale přikývl jsem.
   „A to jsi ho před námi chtěl schovávat?“
   „Prostě jsme měli plány jen sami dva pro sebe.“
   „No my vás nebudeme nijak omezovat, přece můžeme oslavit Vánoce spolu a to, že je spolu trávíte, už něco znamená, takže žádné začínáme,“ uculila se moje mladší pitomá sestřička. Tiše jsem zavrčel a raději se uklidil, abych se převlékl. Že nebudou omezovat, už teď mě omezovali. Přesto jsem se donutil ke klidu a oblečený se vrátil zpět.

   Nevěřícně jsem zůstal zírat na tu scenérii. Ženské v kuchyni tlachaly, smály se a vařily večeři, dvojčata už zajmuly toho blondýnka, aby si s nimi hrál s auťáky, k čemuž se ochotně propůjčil a ještě se do toho stihl bavit se švagrem a otcem o hokeji. Zhluboka jsem se nadechl, přešel k lednici a přímo z láhve si loknul kvalitní vodky.
   „Cai, měl jsi nám o Adamovi říct,“ přešla ke mně mamka.
   „O jakém Adamovi,“ zamrčel jsem a schoval láhev.
   „No o Adamovi, netušili jsme, že tu budeš mít přítele, nemáme žádný dárek,“ zadívala se na mě vyčítavě. Až teď mi došlo, o čem to vlastně mluvila. Adam, tak se ten blondýnek jmenoval. Já se na jeho jméno vlastně ani neptal, nějak mi to nepřišlo důležité.
   „Neřeš to, my jsme se domluvili, že si nic dávat nebudeme.“
   „Ale to je přece hloupé, všichni budou mít dárky a on…“
   „Vidíš, říkal jsem ti, že jsem nepočítal se žádnou návštěvou a vy mi uděláte takovou přepadovku.“
   „Přece se na nás nemůžeš zlobit, kluci se na tebe těšili a po pravdě, my jsme tě taky pěkně dlouho neviděli. Dost, že aspoň občas zavoláš.“
   „Prostě mám hodně práce.“
   „Proto jsme tě chtěli vidět alespoň o svátcích. A vůbec, přestaň mrmlat a nanos alespoň to dřevo, zatopíme v krbu, když už ho máš.“ Zhluboka jsem se nadechl, ale věděl jsem, že protestovat by se stejně nesetkalo s úspěchem, matka i obě sestry měly vždycky svoje hlavy a hádat se s nimi o něčem bylo zbytečné. Takže jsem se zhluboka nadechl a vyšel na zahradu nanosit to dřevo.

   Postavil jsem poleno na špalek a vztekle začal sekat dřevo. Všechno mi zničili, celé Vánoce, celý můj dárek. Vztekle jsem sekal do polen, jako bych je nechtěl rozštípnout, ale zabít.
   „Omlouvám se.“ Cukl jsem sebou, když se za mnou ozval hlas. Spustil jsem ruku se sekerou a otočil se.
   „Za co?“
   „Netušil jsem, co říct, tohle jsem nečekal.“
   „Jo, to jsme dva,“ nadechl jsem se a promnul kořen nosu. „No nějak to dneska budeme muset zvládnout.“
   „Budu se snažit nic nepokazit,“ pousmál se. Lehce jsem naklonil hlavu a zamyslel se.
   „Dvojčat ses zbavil?“
   „Spíš zabavil,“ pousmál se, ale to mi jako odpověď stačilo, stáhl jsem ho dovnitř do kůlny a našpendlil ho na zeď.
   „Tím líp, do půlnoci jsi pořád můj,“ začal jsem mu rozepínat kalhoty. Bylo to sice šílené, ale potřeboval jsem se nějak uklidnit, nebo bych se z tohoto blázince zbláznil a sex měl na mě nejrychlejší účinky.
   „Teď?“
   „Ano teď, můžu přece kdykoliv,“ zamrčel jsem, stáhl mu kalhoty a vytáhl svého už opět vzrušeného juniora. Několikrát jsem po sobě přejel a natáhl si kondom, když mi jeden podal. Bylo téměř k nevíře, jak jsem byl poslední dva dny nadržený, ale neřešil jsem to.
   Zastavil jsem ho, když se chtěl otočit, chytil jsem ho za pas, vyzvedl do vzduchu, opřel o stěnu a nastavil se k jeho otvůrku. Cítil jsem, jak mi položil ruce na ramena a nohy obmotal okolo mého pasu. Pousmál jsem se, přitlačil a znovu zmizel v jeho otvůrku.
   Chytil jsem ho za boky a začal do něj přirážet. Sevřel mi ramena a s přivřenýma očima tiše zasténal. Ne, tohohle jsem se nehodlal jen tak vzdát, rodina nerodina, měl jsem právo si užít svůj vánoční dárek a ten ničím nemohli překonat.
   Lehce jsem ho kousnul do krku a znovu přirazil, načež spokojeně zakňoural a pevně mi stiskl ramena, zatímco jsem si ho dál spokojeně ojížděl.
   „Strýýýcůůů, Áďo!“ ozvalo se zapištění z terasových dveří, když už mi k vrcholu chyběl jen kousek, jen jsem zavrčel, ale nepřestal, pevněji jsem blondýnkovi stiskl boky a několika prudkými pohyby došel vrcholu. Zatracená děcka, ani mě nenechají si to užít.
   „Strýýýcůůů,“ ozvalo se znovu.
   „Co je? Ještě hořet nemůže, když není dřevo, už ho neseme,“ houknul jsem nazpět, vystoupil z blondýnka a zahodil někam kondom. Upravili jsme se právě včas, když doletěla dvojčata.
   „Máme pomoct,“ uculili se.
   „Tak každý polínko a jdeme,“ usmál se blondýnek, sám něco pobral a vyrazil s nimi dovnitř. Sledoval jsem je, než zapadli dovnitř. Nadechl jsem se, ale dosekal jsem ještě pár polen, než jsem pobral zbytek a sám se rozešel zpět do domu.

   „Strýcu, hraješ s námi, Áďa potřebuje někoho do dvojice, máte červenou figurku,“ zaculil se Tom a už zatočil šipkou na ruletě. Nadechl jsem se, ale sedl k nim a zadíval se, co to vlastně hrají. Párty Alias, no mělo mi to být hned jasné, byla to jejich nejoblíbenější hra, od té doby, co jsem jim to koupil. Bylo to prostě skvělé, místo sexu jsem tu hrál hry. Chtěl jsem ležet v posteli, chtěl jsem si toho blonďáka spoutat a udělat mu to tak, jak mu to ještě nikdy nikdo neudělal. Zasunout se do něj, znovu a znovu do té jeho úzké dírky.
   „Strýců, vždyť to bylo úplně jasné a tys to neuhodl,“ chechtal se Tim nebo Tom, někdy jsem je prostě nerozeznal. Jen jsem se zmateně zadíval na blonďáčka, asi jsem byl tak zabraný do svých myšlenek, že mi unikla pantomima, kterou předváděl.
   „Zamyslel jsem se, dostaneme ještě jednu šanci?“
   „No dobře, tak ještě jednou,“ obrátil přesýpací hodiny. Nadechl jsem se, ale zadíval se na blonďáčka, který se postavil na čtyři a začal se vrtět. Polkl jsem a sledoval jeho vrtící se zadek. Tohle mi snad dělal schválně.
   „No… pejsek?“
   „Teda strejdo, vždyť je to jasný oslík, nevidíš, jak předvádí, že z něj padají penízky?“
   „Aha, no vidíš, tak jste na řadě,“ pobídl jsem je a jen zachytil blondýnkův pohled, který sklouzl do mého klína a pousmál se. Zamračil jsem se a poposedl si jinak, ať teď jsem si uvědomil, že už mi zase stojí téměř v pozoru.

   „Hele, sněží!“ vypískl Tom, zvedl se a už byl venku a za ním hned i Tim, který drapl za ruku i blonďáčka. Nadechl jsem se, ale přešel ke dveřím terasy a zadíval se na ně. Kluci lítali, jakoby sníh nikdy neviděli a ječeli. Můj pohled však směřoval k blondýnkovi, který stál uprostřed toho všeho, s úsměvem koukal do nebe a nechal si na tvář dopadat sněhové vločky. Na chvilku mě napadlo, proč zrovna on ze sebe dělal děvku, ale tak, nebyla to moje věc. Třeba měl doopravdy jen rád sex, jak na něm při každém styku bylo vidět. Třeba to ani dělat nemusel, i to se stávalo. A mně do toho nic nebylo a dokonce mi to i bylo jedno.

***

   „Tak pojďte jíst,“ houkla mamka na zbytek, když už byli kluci převlečeni z mokrého pováleného oblečení a srkali horký čaj. Tiše jsem vydechl, konečně to vypadalo, že se den blíží ke konci a mně zbude ještě nějaký čas si s blondýnkem užít.
   Jídlo bylo výborné, což mi aspoň trochu zvedlo náladu, pak už zbývalo jen rozdání dárků, co dotáhli a pár ode mě, co jsem pro ně měl. Na chvilku jsem si připadal divně, že jen blondýnek tu sedí bez jediného dárečku, ale ochotně podpořil moji lež, že jsme se rozhodli si nic nedávat.
   „Pusu, pusu, pusu,“ šťouchla do sebe dvojčata a začala na nás dva skandovat. Jen jsem lehce nadzvedl obočí a mrknul nad sebe. Netušil jsem kdo a kdy tam dal to jmelí, ale bylo tam.
   „Potom,“ usmál jsem se.
   „Musíte si dát pusu, je to zvyk,“ zamračila se na nás dvojčata. Nadechl jsem se, ale otočil se k blondýnkovi, který mě sledoval svýma jasně zelenýma očima. Zaváhal jsem, ale přesunul pomalu dlaň na jeho krk, přitáhl si ho a jemně se natiskl k jeho rtům. Byly jemné a ihned se mi přizpůsobily. Nevzpomínal jsem si, kdy jsem naposled někoho líbal, ale tomuhle se myslím už dlouho nic nevyrovnalo, takže z krátké pusy se stal pořádný polibek, než jsem se vzpamatoval a pomalu se odtáhl. Tváře mu zrudly a sklopil oči, když jsem se na něj zadíval. Vypadal roztomile, neodolal jsem a ještě mu palcem lehce přejel po tváři, než jsem ruku spustil a znovu se zadíval kolem. Dvojčata naštěstí už zase byla u svých dárků a mamka všem rozdávala domácí punč, který jí pomáhal udělat blondýnek, takže byl opět skvělý.

   „A co studuješ, Adame,“ usmála se ségra a usrkla punče. „Tedy předpokládám, že studuješ, vypadáš mladě, kolik ti vlastně je?“
   „Ale no tak, nemusíš ho hned zpovídat, jsi strašně zvědavá, budeš brzo stará,“ zamrčel jsem a upil ze své sklenice.
   „Bla bla bla,“ zašklebila se na mě a znovu přesunula pozornost k blondýnkovi.
   „To nevadí… je mi 21 a studuju veterinu,“ usmál se.
   „Wow, takže máš nějaké zvířátko?“
   „Svoje ne, ale pomáhám vést jeden útulek,“ usmál se.
   „Tak to budete nejspíš mít po Vánocích napilno.“
   „Bohužel to tak je vždycky,“ pousmál se. Mlčky jsem ho sledoval, jak se bezstarostně bavil s mou rodinou, jak mu pořád hrál na tváři ten roztomilý úsměv a jak se vždycky o trochu víc rozšířil, když zachytil můj pohled. Netušil jsem, jestli mluví pravdu, nebo si vymýšlí, hlavní bylo, že jsme oba tento večer zvládli přežít. Takže když se umylo všechno nádobí a zavřely se za nezvanou návštěvou dveře, úlevně jsem vydechl.

   „Konečně,“ nadechl jsem se a zadíval se na blondýnka. „Konečně si i já můžu rozbalit svůj dárek.“
   „To jo,“ pousmál se. Zamyslel jsem se. Strašně moc jsem mu to chtěl udělat tvrdě, vynahradit si celý ten zničený den, ale neudělal jsem to, ani nevím proč. Přešel jsem k němu a pomalu z něj začal sundávat všechno oblečení, dokud přede mnou nestál jako Adam. Vlastně to bylo vtipné… na Adama mi tu Adam stál na Adama. Nechal jsem i jeho, aby mě zbavil všeho oblečení a až potom jsem ho položil na kožešinu před krb a rty natiskl k jeho krku. Tiše vydechl a já cítil jeho dlaně, jak putují po mém těle. Prsty jsem zajel do jeho těla a jazykem začal laskat jeho bradavky, sát a jemně okusovat. Líbilo se mi, jak se pode mnou kroutil a zadečkem vycházel vstříc mým prstům. Dlaní jsem přejížděl po křivkách jeho těla a užíval si každý záhyb, vyžíval se v každém jeho zasténání, zamňoukání, v každém slastném zvuku, který vydal.
   Mlčky jsem se zadíval do těch zelených očí, když jsem ho prsty opustil, natáhl si kondom a nastavil se k němu. Usmál se a lehce mi prsty prohrábl vlásky. Přivřel jsem oči, tiše vydechl a pomalu zajel do jeho těla. Netušil jsem, jakým způsobem mě celý včerejšek i dnešek dokázal tak rychle vzrušit, ale nevadilo mi to, líbilo se mi to.
   Zapřel jsem se vedle něj a začal si ho pomalu brát. Jemněji než za celé ty dva dny, ale bylo to stejně krásné a možná ještě krásnější.
   Netuším, co mě to popadlo, ale bez přemýšlení jsem se sklonil a natiskl se na jeho rty. Čekal jsem, že se odtáhne, ale neudělal to, víc se ke mně natiskl a začal odpovídat jak na moje polibky, tak na pohyby, kterými jsem si znovu bral jeho tělo.
   Bylo to dlouhé a nádherné, nikam jsme nespěchali, dotýkali se jeden druhého a nakonec i společně došli vytouženého vrcholu.

(Adam)

   Mlčky jsem ležel v Caiově objetí, a užíval teplo, které vycházelo z něj i z krbu. Odněkud dokonce i vyhrabal deku, do které nás oba zabalil s tím, že se už nikam přesouvat nebude.
   „Jsi ten nejkrásnější vánoční dárek,“ zašeptal už v polospánku, přesto mi to vykouzlilo úsměv na tváři. Ani jsem nedoufal, že si tyhle Vánoce tak užiju, ale líbily se mi, víc, než kdy ty ostatní a to i přes to, že jsem je strávil s úplně cizími lidmi a předstíral přítele muži, který mě měl jen na dva dny na sex.
   Zadíval jsem se na hodiny, které pomalu odbývaly půlnoc. Byl konec, konec Štědrého dne, konec mé práce. Nechtělo se mi, ale už jsem tu neměl, co dělat, pořád jsem byl jen prodejná děvka i přes to, jak moc krásný dnešek byl.
   Pomalu jsem se vymanil z Caiova objetí a oblékl se. Už jsem chtěl odejít, ale neodolal jsem, sklonil se a ukradl si z Caiových rtů ještě jeden polibek.
   „Krásné Vánoce, Cai,“ zašeptal jsem, obul se a vyšel z domu. Objal jsem se kolem pasu a vyrazil skrze chumelenici domů.

 

3. část

(Cai)

   Mračil jsem se, už týden jsem měl mizernou náladou a nebylo to nedostatkem sexu. I když toho taky, ale daleko víc mě štvalo… už sedm dní jsem nemohl pustit toho blondýnka z mysli. Když jsem se ráno po Štědrém dnu probudil, myslel jsem si, že si třeba šel jenom dát sprchu, ale když jsem prošel křížem krážem celý dům, pravda na mě dopadla jako balvan. Byl pryč. Jeho práce o půlnoci skončila a šel si svou cestou. K sakru já nechtěl, aby si šel svou cestou, chtěl jsem se o něm dozvědět víc, chtěl jsem ho u sebe.

   Snažil jsem se dovolat Deanovi, aby mi řekl, kde ho sehnal, ale ozvala se mi jen hlasová schránka. Až pak jsem si uvědomil, že jsem ho a jeho přítelkyni jako vánoční dárek poslal někam do romantiky do pustiny na celé Vánoce i Silvestra, což znamenalo, že dřív než začátkem ledna jsem neměl šanci zjistit od Deana nic. Ale neměl jsem nervy na to tak dlouho čekat. Pár věcí jsem o blondýnkovi věděl, že se jmenoval Adam, studoval veterinu a pomáhal v útulku. Škola mi během svátků byla taky k ničemu a těžko jsem si tam mohl nakráčet a shánět zelenookého blondýna se jménem Adam, co si vydělává jako kurva. Takže mi zbývala jen jedna možnost…

   „No moc na mě nečum, taky jsi mi nepomohl,“ zamrčel jsem na černé štěně, které sedělo na zadku a s nakloněnou hlavou a vyplazeným jazykem sledovalo, jak si upravuju kravatu. Objel jsem všechny útulky, co jsem objevil a jak pako se ptal po blondýnkovi, ale všude jen kroutili hlavou a akorát mi nabízeli opuštěná zvířata, až jsem si jedno štěně vzal. Možná jsem trošku doufal, že blonďáčka přeci jen najdu a bude se mu líbit, když vlastní zvířátko neměl.
   Sice jsem ho nenašel, ale utěšoval jsem se slovíčkem ´zatím´, doufal jsem, že nejpozději, jak se Dean vrátí, nějak ho vystopuju, i kdyby to mělo být v nějakém bordelu. Na druhou stranu jsem o tom měl trochu pochybnosti. Přece jen… odešel… nezůstal. Kdyby zůstal, myslel bych si, že možná se mu to se mnou líbilo a nejen sex. Sice jsme toho moc nenamluvili, spíš jsem poslouchal, co si povídal s ostatními, ale ta energie, kterou blondýnek ze sebe vyzařoval, mě dostávala do kolen.
   „Běda ti, jestli mi roztrháš další polštář, hraček tu máš dost,“ zamířil jsem na štěně prstem, ale to mi ho jen olízlo a zavrtělo ocasem. Povzdechl jsem si, ale podrbal ho po hlavě, obul se, přehodil přes sebe kabát, zamkl dům a zamířil k taxíku, který na mě už čekal. Sice se mi nikam moc nechtělo, ale firma pořádala silvestrovský večírek a asi jsem vážně potřeboval vypnout a myslet chvilku na něco jiného než na svůj blonďatý vánoční dárek.

   Když jsem dorazil, bylo všechno už v plném proudu. Usmál jsem se a pozdravil se s několika kolegy, než jsem se pořádně rozhlédl kolem. Bylo to opět ve velkém stylu, na který si firma potrpěla. Všechna výzdoba byla sladěná, mezi hosty pobíhali číšníci v černých kalhotách a bílé košili, roznášeli pití a něco k zakousnutí. Pousmál jsem se a od jednoho si převzal skleničku se sektem, než jsem se zapovídal s jednou skupinkou.

   „S těmi krabími jednohubkami se vytáhli, musíš ochutnat Cai.“
   „Ne že by mě nějaké mořské potvory lákaly,“ ušklíbl jsem se a raději upil s vysoké sklenice.
   „Hele, já je taky nemusím, ale tyhle jsou skvělé, podívej… támhle ten kluk je má zrovna na podnose,“ ukázal někam za mě. Ušklíbl jsem se, ale nakonec jsem se teda otočil. Zasekl jsem se a mlčky čuměl skrze masu lidí na menšího blondýnka, který se ve stejnokroji číšníka proplétal mezi hosty. Nemohl jsem to pochopit, nechápal jsem to. Tak já kvůli němu celý týden běhám jak kokot po všech čertech a nakonec ho neplánovaně objevím na firemní akci. Nadechl jsem se a kopl do sebe zbytek skleničky. Najednou jsem si nebyl jistý tím, co mám udělat. Nejraději bych ho nejspíš odtáhl někam bokem a za trest mu to tvrdě udělal, ale na druhou stranu jsem si ho k sobě chtěl jen přitisknout a líbat jeho dokonale tvarované rty.

   „Cai?“ oslovil mě spolupracovník, když jsem už dlouho nereagoval na nic, co řekl.
   „Asi ochutnám ty jednohubky,“ šeptl jsem, nechal na stole prázdnou skleničku a zamířil za blondýnkem. Pohledem jsem sklouzl přes celou jeho postavu. Znovu vypadal perfektně a akorát tak k ošukání s tím svým perfektním zadečkem nacpaným v těsných černých kalhotách. Polkl jsem a odtrhl od něj pohled, jelikož už jsem znovu cítil, jak se krev přesunuje do jiných míst.
   „Tak jsem tě přeci jen našel,“ ozval jsem se mu za zády. Viděl jsem, jak se zasekl a pomalu se otočil. Krátce jsem zadržel dech, když jsem se znovu zadíval do těch zářivě zelených očí, které na mě nyní překvapeně pomrkávaly. Nejspíš mě tu nečekal, stejně jako já jeho.

   „Eh… dobrý večer… dáte si krabí jednohubku?“ nabídl mi tác, ale jen jsem se na to ušklíbl. Fuj, to bych nikdy nedal do pusy.
   „Ne,“ odmítl jsem klidně. Lehce kývl, pousmál se a chystal se znovu zmizet. Nadzvedl jsem obočí, chytl jsem ho za loket a otočil zpět k sobě.
   „Zmizel jsi,“ vyčetl jsem mu a zkoumal jeho tvář, ve které se zračila zmatenost. To mě doopravdy bral jen jako práci a nic víc to pro něj neznamenalo?
   „Já… no ano… ale odešel jsem až o půlnoci, vážně,“ šeptl nejistě.
   „Proč?“
   „No… přeci…“
   „Nějaký problém?“ objevil se u nás šéf a se zájmem sjel blondýnka od hlavy až k patě.
   „Žádný problém,“ nakrčil jsem obočí.
   „Tím líp, tak co tu okouníš, za co tě platím,“ lehce se zamračil na blondýnka.
   „Omlouvám se,“ špitl jen a ztratil se mezi hosty. Mlčky jsem se za ním díval, sledoval jsem jeho pohyby, lehký úsměv, který mu pohrával na rtech, a zase mě přepadla myšlenka, co je vlastně zač, proč tohle všechno dělá. Prodává svoje tělo a ještě si po večerech přivydělává v cateringu?

   Sebral jsem si další sklenici sektu a po očku ho sledoval. Nemohl jsem si pomoct, nechtěl jsem, aby mi znovu upláchl. Chtěl jsem se ho dotýkat, tisknout si ho k sobě.
   Zamyslel jsem se, ale kopl jsem do sebe celou skleničku a přešel k němu.
   „Tančíš?“ Otočil se ke mně a překvapeně zamrkal, pootevřel pusu, aby něco odpověděl, ale nedal jsem mu šanci. Vzal jsem tác z jeho rukou, položil ho bokem, chytil ho kolem pasu, přitáhl si ho k sobě a začal ho pomalu vést do rytmu písničky.
   „A-ale… musím pracovat,“ špitl a nejistě se rozhlédl kolem, jestli nezahlédne někde šéfa.
   „Svedu to na sebe,“ usmál jsem se a dál si ho k sobě v rytmu písničky tiskl. Ještě chvilku se nejistě rozhlížel, než přetočil pohled ke mně.
   „Celý týden jsem tě hledal,“ prolomil jsem nakonec ticho mezi námi.
   „Mě?“
   „Ano, projel jsem snad všechny útulky a přivezl si akorát psa,“ ušklíbl jsem se a sledoval, jak překvapeně zamrkal a pak se rozesmál. Normálně by mě to dost nasralo, ale teď jsem jen omámeně poslouchal jeho smích.
   „A co jste mi tak důležitého chtěl,“ mrkl na mě, když se po chvilce uklidnil.
   „Tebe,“ zašeptal jsem. Zahlédl jsem v jeho očích něco problesknout, ale zmizelo to a on se jen pousmál. Nepřemýšlel jsem, chytil ho za ruku a zamířil k sobě do kanceláře. Zavřel jsem za námi a zadíval se na něj, jak pomalu zvedl ruce ke košili a začal ji rozepínat.

   „Proč tohle děláš,“ zadíval jsem se na něj. Na chvilku se zarazil a zvedl ke mně oči.
   „Říkal jste, že mě chcete.“
   „Proč děláš tohle všechno… proč prodáváš svoje tělo, po nocích pracuješ v cateringu…“ zašeptal jsem a pomalu přešel k němu. Jen mě sledoval a nevypadalo to, že by mi chtěl odpovědět.
   „Protože já neměl v životě tolik štěstí,“ zašeptal nakonec, sedl na menší gauč, který jsem tam měl a zahalil si holý trup. Zamyslel jsem se, ale vytáhl ze skříňky dvě skleničky, nalil do nich whisky a jednu skleničku mu podal. Zaváhal, ale nakonec si ji vzal a zhluboka se napil, až se rozkuckal. Pousmál jsem se, ale nekomentoval jsem to a sám upil ze své skleničky.

   „Vyrostl jsem v děcáku a v 18 podle zákona musel odejít. Sice mi pomohli najít garsonku, ale za něco jsem musel taky žít, platit si ji… a celý život jsem si přál chodit na vysokou. Takže když mi jednou nějaký chlap nabídl peníze za sex a ne malé peníze, kývl jsem…“ šeptl a dopil skleničku. Mlčky jsem ho sledoval, jestli ještě něco dodá, ale vypadalo to, že jeho krátký monolog skončil.

   „Nechci, abys to dělal, přestaneš s tím,“ oznámil jsem mu po chvilce ticha, kdy k nám doléhala jen tichá hudba z večírku.
   „Do toho vám ale nic není, nezdá se vám?“ zamrkal v šoku a postavil se. Nadechl jsem se, vstal a zabránil mu ve vzteklém odchodu. Přitáhl si ho k sobě a odmítl ho pustit, když se pokusil o vyproštění.
   „Teď možná ne, ale co jako tvůj přítel,“ zašeptal jsem a zadíval se do těch zelených očí, které dokázaly jen šokem pomrkávat. „Nevěřím, že to, jak jsme se milovali posledně, byla jen tvoje práce, nevěřím, že jsi z toho necítil něco víc.“ Mlčel a jen mě sledoval nejistým pohledem. Pomalu jsem očima sklouzl na jeho rty a neodolal. Víc jsem si ho k sobě přimáčkl a natiskl se na jeho rty. Tak strašně moc mi chyběly a teď jsem nehodlal promarnit šanci je mít pro sebe.
   Tiše jsem vydechl, když jsem ucítil, jak jeho ztuhlost pomalu povoluje a jak mi nesměle omotal ruce okolo krku a opatrně se zapojil do polibků. Posadil jsem se na gauč a jeho si stáhl do klína, aniž bych se od jeho rtů odtrhl. Dlaněmi jsem zkoumal hubenou postavu a hezky tvarovaný zadeček, než jsem se poodtáhl.
   „Tak co, dáš mi šanci?“ zašeptal jsem a odhrnul pár pramínků z jeho tváře.
   „Ale já nejsem nic,“ zašeptal a rozpačitě sklopil oči.
   „Nic? Myslíš, že kvůli nic jsem celý týden skoro nespal a všichni na mě čuměli jak na blázna, když jsem se ptal po blonďatém klukovi se zelenýma očima, který studuje veterinu? Nedokázal jsem myslet na nic jiného, než na tebe, tvůj úsměv, pohled, tvůj spokojený výraz, když jsem tě přivedl k vrcholu… chci si tě rozmazlit, chci tě mít u sebe, tisknout si tě k sobě a nikdy se už o tebe nerozdělit. Vím, že to zní šíleně, po pravdě ani já pomalu nemůžu uvěřit tomu, co tu ze mě leze, ale vím jedno… že je to pravda. Adame… dej mi šanci, prosím,“ zašeptal jsem, pohladil ho po tváři a zadíval se na něj.

   Pomalu jsem se začínal bát, co odpoví, když jen mlčky seděl a nic neříkal, ale nakonec tiše promluvil.

   „Tehdy… já musel odejít. Byla to jen práce, a kdybych zůstal… nechtěl jsem si dělat naděje, že by z toho skutečně mohlo něco být,“ zašeptal se sklopenou hlavou. „I když jsem hrozně moc chtěl…“ dodal tak tichounce, že jsem ho skoro neslyšel.
   „Teď už zůstat musíš,“ usmál jsem se, přitáhl jsem si jeho bradu a natiskl se na jeho dokonale tvarované rty. Pevně jsem ho objal a natiskl ke svému tělu. Dlaněmi jsem znovu začal zkoumat každý kousek jeho těla, a když mě to přes košili přestalo bavit, zajel jsem i pod ni a laskal jeho hladkou kůži.
   Spokojeně jsem zamručel, když i já ucítil jeho dlaně na svém těle. Mazlil jsem se s ním, rty zkoumal každý záhyb jeho těla, ale nakonec jsem se vrátil ke svému nejoblíbenějšímu místu, k jeho rtům.

   Tu noc jsme se sice nemilovali, ale to mi kupodivu ani nevadilo. Leželi jsme nazí na zemi na chlupatém koberci, propletení do sebe a užívali si přítomnost toho druhého.
   Usmál jsem se, když jsem oknem zahlédl první světlice vystřelené na počest novému roku, ale nikam jsem se nehrnul, co jsem chtěl, jsem měl u sebe.
   Víc jsem si Adamovo hubené tělo natiskl k tomu svému a políbil ho do vlasů.
   „Tenhle rok začíná víc, než slibně,“ zašeptal jsem mu do ucha. Uculil se a zvedl ke mně oči, než jsem se ale stihl nadát, měl jsem ho znovu plnou náruč a jeho rty přitisknuté na svých. Poslední myšlenka, než jsem se plně znovu ponořil do olíbávání a zkoumání jeho těla, patřila Deanovi. Bylo mi jasné, že až se tohle dozví, nějaký Silvestr s přítelkyní na samotě mu jako odškodnění stačit nebude a bude chtít aspoň dovolenou na Havaji, protože nikdy nevěřil, že bych si doopravdy mohl někoho najít a teď jsem našel… díky jemu a jeho vánočnímu dárku.

KONEC

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář