Jdi na obsah Jdi na menu
 


1. 9. 2022

XIII. Tátohovadiny 2022 - Jezero Poděbrady

Tátohovadiny XIII - Jezero Poděbrady 10.8.-14.8.2022
Aktéři - Karlos - David - Aleš - Adam - Petr - Vašek - Marek - Ondra - Filip
 
                                     WOW - To se nám to teda MEGA vydařilo !!!
         Letos jsme využili naplno každou minutu TÁTOHOVADIN, včetně těch 5 hodin spánku, cirka od 2.00hod. - do 7.00hod., protože delší spánek nám žádné ráno nedovolovali PZka ( parchanti zas..ný ) na dětském hřišti, které jsme měli přímo vedle našich stanů. Ty jsme si totiž trochu nerozvážně " i promyšleně " postavili doprostřed kempu, abychom měli všechno blízko : veřejné záchody v maringotce - plechové převlíkárny - venkovní termální sprchy - i pláž na dohled.
         První den ráno jsme vyrazili na kolech cyklostezkou po pravém břehu řeky do Nymburka, kde jsme navštívili městské opevění, řádně poobědvali v restauraci U Gregorů a po levém břehu dofrčeli zpátky na písák. Celé odpoledne parádní koupačka a večer jsme rozjeli na pláži OHNIVOU SHOW. Krotitelé a plivači ohně byli Karlos s Petrem, promotér a režisér Aleš, dokonalí zvukař David, za kamerou seděl Váša, fotografie pořizoval Marek a pod kotel přikládal, zapaloval i odpaloval ohňostroj Adam.
        Sklidili jsme velikej aplaus ve stoje " STANDING OVATION " , protože se sešla snad půlka kempu a hlavně všechny předškolní děti. Ty jsme pak ještě skoro do půlnoci zapojili do her s lanem v přetahování, podbíhání a přeskakování.
     Byl to moc krásnej ÚPLŇKOVEJ VEČER.
Druhej den jsme si vyšlápli na druhou stranu, k soutoku Labe a Cidliny. Po výborném obědě u přístavu Cidlina a zeleném pivě, jsme se přes Slavíkovské Hradiště vrátili zpátky do kempu. Plně jsme se oddávali odpolední koupačce: vzduch 36C, voda 26C, obloha bez mráčků, skluzavka rychlá, paddleboard 100x převrácený a ostrov 50x obeplutý.
   No a večer hurá za kultůrou. V Poděbradských lázních na kolonádě, se konal celovíkendový festival vína. Stánky, koncerty, diskžokej a diskotéka do ranních hodin.
Bylo dost veselo, tanečno i žíznivo !!!
I třetí den dopoledne jsme roztočili kola, poprali se s už narůstající únavou " HEJBNI KOSTROU " , vyhnuli se srážce " KOUKEJ DEBILE ", a u vody si nechali hlídat naše-vaše-všechny děti " BABYSITTING "
   Odpoledne jsme se pobavili a zabavili s čepicemi " PIKACHU ", zahráli si na sluníčku mega zpocenej BEACH VOLEJBAL a už se znova chystali a těšili na večerní slavnosti vína.
 Jak jsme tušili, zase SUPER.
V neděli jsme se už jenom zbalili, na rozloučenou si na celej set vinnejch skleniček z večera, zahráli YESTERDAY a pak už odfrčeli na naši polickou KVÍČEROVSKOU POUŤ.
    Klucí, bylo to FAMÓZNÍ....
 

Náhledy fotografií ze složky Tátohovadiny XIII 2022 - Jezero Poděbrady

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář