Jdi na obsah Jdi na menu
 


Výsledkový servis

 

Starší žáci výhra 10:0

 Výsledek vypadá jednoznačně,ale začátek utkání a první půle byla téměř vyrovnaná.Rozdíl byl ve vstřelování branek ,kde Michal dával gól za gólem a v nově složené kreativní záloze Berry,Ivano,Samčo. Soupeř vydržel běhat jen poločas.

    Druhou půli jsme protočili pozice. Holky vzaly obranu,útok vzal zálohu a záloha útok. Chvilku to byl chaos,ale nakonec si to sedlo a každý navnímal novou pozici výborně. Potěšila mě Lůca, zkusila hru na jednodotek konečně, Berry výborně zahrál v záloze kde bude nastupovat vedle Ivana se kterým si udělali bezvadný výměny-pro nás nový prvek do hry. Samčo z defenzivní zálohy první půli zkusil i útočit. Holky si v obraně poradily a soupeři stačily.

 

   Závěrem: Do dalších zápasů si vezmeme to co se nám dnes podařilo a možná bude hra ještě hezčí.

 

Mladší žáci prohra 3:0

 Zde jsme se první půli moc nechytali a soupeř byl o parníček lepší. Zdobila nás neskutečná lenost až mi to začalo dost vadit. O poločase jsem to důrazně vysvětlil. 

   Druhá půle byla jiná jak v nasazení,tak ve vypracovaných šancích.Jezdili jsme po zadku a málem jsme to i zdramatizovali.Bohužel tentokráte Páťa nezavěsil a ani Luky.Za druhou půli všem jednička s hvězdičkou.

 

        Závěrem: Pokavad nebudete jezdit po zadku jdete rovnou příště domů:)

Trenér