Jdi na obsah Jdi na menu
 


Právě jste se ocitli na stránkách, kde bychom Vám rádi nabídli nádherné a stylové ubytování v nově zrekonstruované chalupě v Bystřici nad Pernštejnem. Pokud upřednostňujete ubytování v soukromí, jste na správném místě. Vždy jste snili o tom mít někde chalupu? Zveme Vás k nám. I Vy můžete mít "svoji" Chalupu na Vysočině. Rádi Vás přivítáme opakovaně a našim stálým hostům nabízíme i cenové bonusy :-).

 

Chalupa nabízí komfortní ubytování. Najdete ji v lokalitě Staré město v Bystřici nad Pernštejnem. Na chalupě jsme pracovali 6 let a výsledek určitě stojí za to.

K chalupě náleží malý oplocený pozemek, na kterém je velká uzavřená pergola s možností využití plynového grilu a minihřiště (pískoviště, houpačka, klouzačka).

Přízemí chalupy je bezbariérové.

Najdete zde:

- chodbu pro uložení svršků a obuvi

- koupelnu se sprchovým koutem, pračkou a záchodem

- stylovou kuchyň s nadstandardním vybavením - myčka, kávovar, mikrovlnná trouba, topinkovač, rychlovarná konvice, indukční varná deska, trouba, lednice s mrazákem, tyčový mixér, váha na potraviny, hrnce, pánve, plechy, "papiňák", pečící formy na bábovku, muffiny ad., veškeré nádobí - včetně sklenic na víno, pivo, panáky, šálky na kávu, hrnky na čaj a veškeré kuchyňské náčiní

- komfortní obývací pokoj se satelitní televizí a kachlovými sloupovými kamny

- ložnici s manželskou postelí a dětskou postýlkou.

V podkroví se nachází:

- mini herna s hračkami, psacím stolem a fotbálkem, + el. šipky

- průchozí třílůžkový pokoj

- koupelna s vanou, záchod

- ložnice s dětskou postýlkou

- mobilní klimatizace, větrák

K dispozici je ložní prádlo i ručníky a utěrky.

Wifi je k dispozici v celém domě.

Celý objekt je NEKUŘÁCKÝ!

- ve sklepních prostorách domu se nachází finská sauna se sprchovým koutem, dále kuchyňská linka a technická místnost např. k uskladnění kol, kde jsou i hračky na pískoviště, balóny a dvě dětská odražedla. 

Z chalupy jsou velmi dobře dostupná důležitá místa: vše do 15 minut pěšky.

- do centra, na polikliniku, na velké koupaliště se třemi bazény, do sportovní haly (krytý bazén, lezecká stěna, bowling, squash, kuželky ad.) zimní stadion, tenisové kurty, fotbalový stadion, Centrum Eden, cyklostezka, velké dětské hřiště, pohádková alej, park miniatur, venkovní posilovna, vlakové i autobusové nádraží. Všechno při ruce :)

Vše další potřebné se dozvíte v záložkách nahoře. 

Těšíme se na Vás a přejeme Vám příjemný pobyt! ❤

Pohodovou atmosféru, odpočinek a také relax si užijete v Chalupě u Kamnáře. Doporučuje Vám ji i partnerský portál MegaUbytko. Více se o našem ubytování dočtete i na stránce ubytování Bystřice nad Pernštejnem, kde je Chalupa u Kamnáře zařazena do vyhledávané sekce chaty k pronájmu. Pokud Vás naše nabídka zaujala, neváhejte se s námi zkontaktovat a zarezervovat si Váš pobyt ještě dnes. U nás jste srdečně vítáni.