Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences DOPPELMAYR lanové dráhy, spol. s r. o. - Systémy lanových drah a lyžařských velků
Jdi na obsah Jdi na menu

Systémy lanových drah a lyžařských velků

Produkty skupiny Doppelmayr/Garaventa jsou mnohostranné ve všech ohledech. Odpojitelné nebo neodpojitelné lanové dráhy, lyžařské vleky, pozemní lanové dráhy - kyvadlové i oběžné – pro každý požadavek nabízíme ideální řešení. 

Technický pokrok je pro naše vývojáře, konstruktéry a inženýry skvělou příležitostí, kterou musí chytře využít.  Proto je každé lanové dopravní zařízení individuálně přizpůsobeno na míru svému úkolu, přáním zákazníka a konkrétnímu terénu. Bezpečnost a komfort jsou vždy na prvním místě.

Pro skupinu Doppelmayr/Garaventa je charakteristická vysoká inovační schopnost, vynikající kvalita produktů, nekompromisní postoj k bezpečnosti a také - ve srovnání s konkurenty na trhu - jedinečné know-how. Hustá síť prodejních a servisních poboček na celém světě garantuje okamžité a spolehlivé služby. Získejte také Vy přehled o našich produktech a spolehněte se na dlouholeté zkušenosti Doppelmayr/Garaventa - inovačního lídra trhu.

 

Příspěvky

Lyžařské vleky

1.jpg

Lyžařské vleky – snadné a bezpečné Perfektní technika ve službách provozovatelů a jejich zákazníků to je každodenní výzva pro Doppelmayr / Garaventa Group. Doppelmayr / Garaventa-Group položila základní kameny moderních lanových technologií. S více než šedesátiprocentním tržním podílem je jasným lídrem světového trhu v oblasti technologie, inovace a kvality lanových dopravních systémů.

 
Celý příspěvek

Lanové dráhy s odpojitelnými sedačkami

Odp1.JPG

Doppelmayr / Garaventa Group položila základní kameny pro moderní technologie lanových drah. V oblasti technologií, inovací a úrovní kvality lanových drah je se svým více než šedesátiprocentním podílem na světovém trhu jasnou jedničkou. Dvě ze tří ve světě realizovaných 6-sedaček a pět z každých šesti postavených lanových drah se sedačkami pro 8 osob pochází od společnosti Doppelmayr /Garaventa.

 
Celý příspěvek

Lanové dráhy s odpojitelnými kabinami

kabina1.JPG

Bezpečné, pohodlné a rychlé: lanové dráhy s odpojitelnými kabinami jsou systémem s vozy pro 4 až 16 osob, jež jsou vhodné do oblastí zimních sportů, letní turistiky i pro městskou dopravu. Jen za posledních 5 let realizovala Doppelmayr/Garaventa Group více než 100 lanových drah tohoto druhu pro zákazníky z celého světa.

 
Celý příspěvek

Lanové dráhy s neodpojitelnými sedačkami

DSC_8750.JPG

Doppelmayr / Garaventa Group položila základní kameny pro moderní technologie lanových drah. V oblasti technologií a inovací, stejně jako úrovní kvality lanových systémů je se svým více než šedesátiprocentním podílem na světovém trhu jasnou jedničkou.

 
Celý příspěvek

Kombinované lanové dráhy - inovativní a flexibilní

kombi_001.jpg

Jste-li zákazníkem společnosti Doppelmayr / Garaventa, používáte nejmodernější techniku lanových drah. Tvoříme milníky přepravní techniky orientované na budoucnost. Technologie, inovace a výkon nás dovedly v soutěži o důvěru zákazníka na samotný vrchol světového trhu.

Kombinovaná lanová dráha spojuje výhody lanových drah s odpojitelnými kabinami a lanových drah s odpojitelnými sedačkami. Kabiny a sedačky jsou na laně současně, místa nástupu a výstupu jsou oddělená a přizpůsobená požadavkům daných vozů.

 
Celý příspěvek