Cookie Consent by Free Privacy Policy Generator Update cookies preferences DOPPELMAYR lanové dráhy, spol. s r. o.
Jdi na obsah Jdi na menu

Skupina Doppelmayr/​Garaventa

Doppelmayr/Garaventa, světový lídr v oblastech kvality a technologie lanových drah, provozuje výrobní závody a má prodejní a servisní zastoupení ve 50 zemích světa. Do dnešního dne realizovala skupina více než 15 100 systémů lanových drah pro zákazníky z 96 států. Díky flexibilitě, know-how a inovacím úspěšně zvládá všechny výzvy na tradičních i nových trzích.

S inovativními přepravními systémy vytváří Doppelmayr/Garaventa milníky v oboru lanových drah: naše zařízení definuje nejvyšší úroveň komfortu a bezpečnosti – jak v letních a zimních turistických oblastech – tak v městské hromadné dopravě. Stejně tak jsou přesvědčivé svou efektivností a vysokým výkonem naše systémy pro dopravu materiálu a lanovk y pro preventivní odstřel lavin. Koncepty celoročního využití doplňují širokou nabídku.

Zákazníci z celého světa získávají od společnosti Doppelmayr/Garaventa špičkovou kvalitu, moderní design, uživatelsky přátelská řešení a nejlepší péči - od prvních nápadů až po dokončení projektu a poté během celé doby životnosti zařízení.

 

Realizované akce v ČR

Lanové dráhy

Datum: 17. 1. 2024
Fotografií: 355
Složek: 37

Lyžařské vleky

Datum: 17. 1. 2023
Fotografií: 179
Složek: 33

Monorack

Datum: 3. 11. 2022
Fotografií: 10
Složek: 1