Jdi na obsah Jdi na menu

Vítá vás soukromá akreditovaná ordinace všeobecného praktického lékaře
 

Bc. Kristýna Musilová & MUDr. Josef Pešl, MBA

 

Omezení provozu

19.4. z provozních důvodů neordinujeme  - naplánované odběry platí, pouze v případě neodkladných akutních potíží nás zastupuje MUDr. Šanda - nutno se předem objednat.

Obránců míru 866 (poliklinika - 1. patro)
512 51 Lomnice nad Popelkou
Tel.: 481 672 570
Web: https://www.lekar-lomnice.cz

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuálně

Roušky

V souladu s provozním řádem našeho zdravotnického zařízení a s ohledem na epidemiologickou situaci zdůrazňujeme, že každý s příznaky respirační infekce tj. kašel a rýma atd. je povinen před vstupem do zdravotnického zařízení mít nasazený respirátor nejméně třídy FFP2, nebo nanoroušku. Děkujeme za váš zodpovědný přístup.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuálně

Objednávání

Ke KAŽDÉMU, tedy i AKUTNÍMU vyšetření, je třeba se předem OBJEDNAT.

Důvodem k tomuto kroku je stupňující se nároky z hlediska péče o naše pacienty, nutnost zabránit kontaktu potenciálně infekčních pacientů s ostatním v čekárně a zabránit tak šíření infekčních nemocí. V neposlední řadě nám jde také o zkvalitnění našich služeb a zkrátit čekání každého našeho pacienta v čekárně.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuálně

Odběry krve

Z kapacitních důvodů již nezajišťujeme odběry krve pro jiné ordinace. Ve specifických případech nás prosím kontaktujte. Možnosti, jak postupovat v případě, že vám jiný lékař ordinuje odběry krve vám vysvětlí tento váš ošetřující lékař.

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuálně

Nemohu se k vám dovolat

Pokud se vám nedaří dovolat na naší telefonní linku 776 188 899, zkuste to prosím znovu později, nebo napište email na lekar-paka@email.cz, nebo využijte zabezpečenou komunikaci přes aplikaci Medevio. Je pravděpodobné, že právě poskytujeme zdravotní péči někomu jinému a váš hovor nemůžeme zvednout. Děkujeme za pochopení 

 
Celý příspěvek
| Rubrika: Aktuálně