Jdi na obsah Jdi na menu

Vlasové terapie

 

VLASOVÉ TREATMENTY

  • Provádím standartní i nadstandartní úkony.
  • Specializuji se na vlasové terapie a složité barvicí techniky, extrémně zesvětlující úkony.
  • Miluji barvy a jejich nekonečné možnosti. Nerozlišuji mezi přirozeným efektem, nebo barevným extrémem. Vše je o správné technice sladění s klientkou.
  • Mou prioritou je během každého chemického zákroku maximálně zachovat nebo opravit kvalitu vlasového vlákna. Využívám k tomu i vlasové terapie, které jsou méně známé u nás v ČR, ovšem v zemích rusky mluvících, Brazílii a nově i v západní Evropě jsou na výsluní oblíbenost mezi profesionály i klienty.
  • výjimečná je i vlasová mezoterpie!

Pojďme si je představit!

 

 

Vlasová mezoterapie

 

Korejská značka GENOSYS je světová jednička v mezoterapii. Jednou ze specoaliací je právě boj s alopecií u mužů i žen. Jaké možnosti Vám GENOSYS nabízí? 

Profesionální ošetření v salonu 

Jakmile se projeví padání vlasů anebo jejich oslabování, je třeba zahájit vlasovou péči o pokožku. mezoterapie vlasové pokožky je v tomto směru ideální. Na pokožce hlavy má 3 samostatné účinky: 

  1. = přímé vyživování vlasů. Pomocí patentovaných mikrojehliček od Genosys se vytvoří v pokožce hlavy tisíce vpichů. Tyto mikro kanálky usnadňují průchod a vstřebávání speciálního roztoku HR3 ke kořínkům vlasů. 

  1. = stimuluje krevní tok do vlasových folikul. Díky zvýšenému krevnímu toku se k vlasovým folikulům dostává více živin a zvyšuje se tím účinek ošetření. 

  1. Péče o pokožku hlavy. Pomocí klinického peelingu dochází k jemnému olupování nadbytečných kožních buněk, které se hromadí u vlasových folikulů a tím přispívají k podvýživě vlasů a nakonec k jejich trvalé ztrátě. 

Nestíháte salon? Řešením je domácí péče!  

Díky unikátním technologiím je možná i domácí péče. Již není potřeba mít klienta/klientku v salonu na ošetření každý týden pro dosažení maximálních výsledků. Ošetřování už může zvládat i v rámci domácí péče. 

 

Kompletní salonní ošetření dokonale vyčistí a připraví pokožku hlavy na následnou aplikaci mezoterapie.  

Je vhodné toto ošetření podstoupit 1x za 4 týdny. V mezidobí klientka používá domácí sadu

pro mezoterapie, šampon a tonikum.  

 

Jedno kompletní ošetření zahrnuje: 

Čištění pokožky hlavy speciální lázní a ultrazvukovou špachtlí 

Mediciální peeling pokožky hlavy 

Aplikaci mezoterpie

Aplikaci tonika Ion in ultrazvukovou špachtlí 

Masáž infračerveným a modrým světlem 

Finální úprava vlasů 

 

 

 

Terapie, nebo-li treatment, je léčebná služba, která mý za cíl opravit, uzdravit, zlepšit stav vlasového vlákna. Některé treatmenty dokáží vlasy zcela vyrovnat. Ano, promění vlny a kudrlinky na zcela rovný a hladký vlas až na dlouhé měsíce, a to BEZ chemického narovnání a formaldehydu, který je nežádoucí.

Treatmenty můžeme rozdělit

,,studené“ – krátkodobé                          ,,horké“ – dlouhodobé

rekonstrukční - opravné                         laminační - ochranné

Pro studené treatmenty používám infračervené světlo, které zvyšuje účinky. Pro horké terapie je nutné použít horkou žehličku.

Výběr vhodného treatmentu je zcela podmíněn stavem a potřebám vlasů klientky. Nevhodný výběr má za následek veliké zklamání a někdy i vážné poškození vlasů klientky!

 

Prosím, mějte na paměti, aby tyto vlasové treatmenty mohly vykonat maximum z toho, co dokáží, je nezbytné používat tomu adekvátní doporučenou domácí péči bez sulfátů, parabenů, silikonů a jiných přírodních solí. Treatmenty jsou větší investicí a je veliká škoda zničit jejich výsledky špatně zvolenou kosmetikou. Domácí péče z drogerie jednoduše nikdy nebude dostačující. Proto prosím zvažte svou investici a počítejte i s doporučenou domácí péčí. Pokud klientka nesouhlasí s nastavením domácí rutiny, pak je možné, že službu odmítnu provézt z pochopitelných důvodů.

 

 

V mé nabídce naleznete tyto Treatmenty:

 

  • OLAPLEX treatment je jedním ze známějších a rozšířených produktů pro opravu vlasového stvolu , který byl poškozen nevhodným chemickým zacházením, převážně zesvětlováním. Obnovuje disulfidové můstky a tím navrací vlasu stavební materiál- keratin do míst, kde chybí a kde hrozí rozpadnutí vlasového stvolu. Trvanlivost opravy je ovlivněna především domácí péčí klientky a následnými chemickými úkony. Patří mezi studené, ovšem trvanlivější treatmenty. Lze opakovat. Doba aplikace je cca 1-1,5 hodiny.  

 

  • REDKEN Amino Acid Bonding - kyselý rekonstrukční system, který hledá rovováhu mezi doplněním ztracených protejnů a hydratace. Na míru každému typu poškození najde prví pomoc a během 5ti minut vlas opraví. Tento treatment doporučuji po každém odbarvovacím úkonu bez výjimky. Skvělá expres služba!

  • K18 - Revoluce díky 12ti peptidům, které dopraví účinné aminokyseliny až to samotnách keratinových vazeb a opraví trhliny a poškození vláken. Tato služba je součástí téměř každého úkonu a pokud je klientka ochotná, zařazujeme K18 i do domácí rutiny.

 

  • EKSperience mořský kolagen Systém spočívající v enzymatické hydrolýze s nízkou molekulovou hmotností, díky které proniká hluboko do vlasu. Navrací vlasu pevnost , pružnost , elastičnost. Keratin proniká do kortexu a obnovuje disulfidové vazby , zatím co kolagen obnovuje iontové vazby uzavírá kutikulu. Okysličuje a posiluje vlas. Vlas je kompletně zrekonstruován, kutikula  je uzavřena a obnoven hydrolipidní plášť.  Jemné nebo roztřepené vlasy jsou po ošetření lesklé, silnější a zacelené. Každý jednotlivý vlas získává na objemu od kořínku až po koneček . Tato služba je vhodná pro jemné a roztřepené vlasy a je možné ji kombinovat s barvením či jinou službou v jediné návštěvě. Patří mezi studené treatmenty. Trvanlivost je zcela závislá na domácí péči. Lze opakovat. Doba aplikace je 1-1,5 hodiny.

 

  •  
  • TYREL HONUNG HONEY KOLAGEN TREATMENT - léčivá síla medu zahalená do neodolatelné vůně! Unikátní složení obohacuje vlasy o kolagen, bílkoviny a aminokyseliny.  Regeneruje a obnovuje strukturu vlasů. Vyživuje vlasy, vyplňuje mezery ve struktuře poškozených vlasů. Obsahuje mateří kašičku, která vlasy vyhlazuje a zvyšuje schopnost zadržet hydrataci. Vhodné pro jakýkoli typ vlasů, dokonce i pro děti. Dodává objem, lesk a jemnost. Chrání konce před poškozením díky tenké ochranné vrstvě. Doporučuje se aplikovat ihned po odbarvování vlasů, nebo jako udržovací treatment pro vyrovnávací kúry a BOTOX.  Ideální u chemicky poškozených vlasů odbarvováním, stabilizuje vlhkost ve vlasu a ,,tmelí“ porézní místa. Patří mezi studené treatmenty, účinek ve vlasu trvá až 2-3 měsíce v závislosti na stavu vlasu a domácí péči, nejedná se o samostatné ošetření, pro nejlepší účinek, doporučujeme provést několik ošetření podle potřeby až do úplného uzdravení.                                      Doba aplikace 1-1,5 hodiny.

 

  • BBone classical BOTOX a BBone BOTOX concentrate – jsou ,,horké“ treatmenty. Vlasový BOTOX je kombinace aminokyselin, kolagenu, lipidů a to vše v nanomolekulární velikost. Vstoupí do  vlasu a za použití tepla zkrystalizují v pevné navázané řetězce, které zpevní , zacelí, opraví vlasy i v té nejhlubší vrstvě. Aminokyseliny zacelí porušené keratinové vazby, kolagen vyplní mezibuněčné iontové vazby a lipidy dokonale uzavřou vlas. Ten je propustný pigmentaci a lze s ním nakládat téměř beze změny, jeho kvalita je však 100% obnovená.  Poradí si i s odbarvenými a chemicky poškozenými vlasy. Nenarovnává vlasovou strukturu, lze ho tedy použít na veškeré stupně zvlnění bez poškození vln.  Výsledkem je zastavení krepatosti, zastavení lámání a třepení konečků. Vlasy se necuchají, jsou zacelené, uzavřené, opravené,  klouzavé,  hladké a luxusně lesklé. Vhodné pro jakýkoli typ vlasu, vhodný pro kojící, těhotné i děti. Doba aplikace dle poškození, délky a hustoty vlasů 2,5-4 hodiny

 

 

  • BIXYPLASTIE a BIOPLASTIKA – je nanokeratinová horká terapie. Kombinuje v sobě vlastnosti nanokeratinu, který dokonale vyrovnává vlasovou strukturu a dokáže z neposlušných vln  krepatých vlasů vykouzlit dokonale hladké vlasy a ovocné kyseliny, které vlasy maximálně zahydratují. Vzniká tak kombinace cíleně vytvořená pro evropský typ vlasu. Naše evropské vlasy potřebují jiný typ keratinu, než například hispánské nebo černošské vlasy! Výsledný efekt je dokonalé narovnání, lesk, hydratace až na 7 měsíců při správné domácí péči. Vhodné pro vlnité, kudrnaté,  tmavé, barvené, suché, krepaté vlasy. Doba aplikace dle délky a hustoty vlasů 2,5-4 hodiny.

 

 

 

 

Poslední fotografie

Statistiky

Online: 1
Celkem: 48995
Měsíc: 1757
Den: 64

Mail list


Portrét

Přihlášení

Registrace | Zapomenuté heslo

Kategorie