Jdi na obsah Jdi na menu

Záchrana českých podnikatelů?

22. 2. 2021

Čeští menší podnikatelé a obchůdky mají bezmála rok zavřeno. Jak by se dali zachránit? Restaurace mívají otevřeno jen na "okénko" takže jejich provoz nezaznamenal nuloée příjmy. Proč nezavést něco podobného u obchůdků jakéhokoli tipu. Rozhodně je lepší nějaký příjem nez vůbec žádný. Spousta obchodníků má v dnešní době vlastní stránky kde při nejmenším alespoň prezentují své produkty. Pokud by zákazník poslal email nebo udělal regulérní objednávku na e-shopu s položkami které si přeje zakoupit a vyzvednout na prodejním okénku určitě by byl spokojen jak zákazník tak i obchodník. Proč mají vydělávat jen ti bohatí a chudí chudnout?

I malí podnikatel si zaslouží v této těžké době vydělat peníze, ze vzduchu žít nemůže a vláda dává jen almužnu. Dle mého názoru by si přez okénko vydělal rozhodně víc. Ti co mají e-shop i teď vydělávají a buď zboží posílají poštou nebo mají otevřenou prodejnu a normálně fungují dál, už jen nevím zda legalne nebo na vlastní triko. 

Každopádně vláda jeden den tvrdí jedno a druhý den něco jiného. Když jako čeští lidé máme fištrón proč ho nevyužít. Dobře máme teď nějaká omezení kůli pandémii ale proč nevyďelávat alespoň p4ez to okénko, aby neprofitovali jen ti velcí.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář