Jdi na obsah Jdi na menu

  

ZAHRADNICTVÍ  BÍLÁ HORA

 

Naše zahradnictví vám nabízí kompletní letité služby v oblasti veškerého prodeje zahradnického sortimentu a materiálu pro vaší zahrádku. Nejdůležitější pro nás je hlavně spokojenost zákazníka, proto se plně orientujeme na jeho potřeby a požadavky

Vaše spokojenost
je náš prvotní cíl !

 

snimek22.jpg

 

kkkkkk.jpg

NABÍDKA NA JARO 

Zahajujeme prodejem a nabídkou macešek a primulí. Máme macešky a primule všech barev a velikostí květu. Macešky velkokvěté, drobnokvěté. Perklíče převislé. velkokvěté, plnokvěté s květem na stopce.  Pěstujeme i další jarní květiny a cibuloviny. Narcisy, tulipány, hyacinty, modřence, pomněnky, begonie, lilie, jiřiny.

Nabízíme pro ptactvo černou krmnou  slunečnici v ceně 35 Kč/kg          Slunečnice je vhodná  jako doplněk stravy, nebo do míchanic především pro hlodavce a exotické ptactvo. Slunečnicová semínka jsou jedním z nejlepších zdrojů vitamínů, zejména vitaminu E, A, B. Dále jsou slunečnicová semínka plná zinku, selenu a železa.  Slunečnici můžeme dávat samostatně, přidat do krmiva nebo podávat i jako pamlsek.           

 

         slunecnice.jpg

NAŠE NABÍDKA NA PODZIM

 

Okrasné kapusty, vřesy, chryzantémy, macešky, drátovce, netřesky, podzimní věnce, aranžmá a doplňky k dalšímu tvoření, adventní věnce. Blíže o informaci ADVENTNÍ VĚNCE, klikněte na tento odkaz.

 

NABÍDKA K PODZIMU