Jdi na obsah Jdi na menu

Nový rok s novými klubíčky a také nové soutěže a zábava a dárky

5. 1. 2024

Krásný den všem!

Srdečně vás zdravím v novém roce a přeji ať je o trochu lepší než ten starý, přeji vám hodně zdraví a také spoustu nových klubíček na kreativní tvoření.

A co vám nadělil Ježíšek? Našly jste pod stromečkem nějaká klubíčka? A co vaše háčkované a pletené dárky? Měly úspěch? Já jsem také nadělovala "měkké" dárky v rodině a kamarádkám a mám děsnou radost, že dárky potěšily! 

A musím se na začátek trochu pochlubit. Dcera si přála klubíčka od Alize Puffy a hned po rozbalení balíčku jsme vymyslely střih, změřily velikost a pustily do tvoření. Za chvíli byla hotová úžasná medvídková kukla na hory na lyžařskou helmu. Medvídková kukla sklidila obrovský úspěch na sjezdovce a vypadá to, že budu muset přidělat zvířátkové kukly i pro naše kluky. Rychlý návod vám připravím, za večer máte kuklu hotovou, nosit se dá samozřejmě i bez helmy a zima ještě nekončí, tak můžete potěšit svoje děti nebo vnoučata.

img_4283.jpeg

V prosinci se událo zase tolik věcí a budeme si o nich povídat v mé reportáži. 

Jde o akce nejen plné háčkování, tvoření, kreativity ale také společné radosti z krásných výrobků. Samozřejmě jsem navštívila prodejnu Vlnika a vybírala klubíčka a věci na tvoření, vyptávala jsem se na novinky a nové barvy. A jsem tu opět pro vás s novou reportáží!

 

V nové roce jsem tu také s novinkami a s dárky! 

HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU 

Hned první dárek vám si můžete rozbalit právě nyní! Připravila jsem pro vás e-book HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU jedná se o soubor více než 60 projektů s návody a videonávody za celý rok 2023!

Můžete si stáhnout e-book jako pdf s tříděným obsah a odkazy, aby se vám umožní lépe hledal návod, který potřebujete. Nebo jste třeba některý z návodů přehlédly a nyní vám udělá radost a nebo jen hledáte inspiraci a některý z mých nápadů vás posune v dalším tvoření!

Tento soubor je ZDARMA a můžete jej sdílet se svými kamarádkami a přáteli. Vzhledem k velikosti je nutné si HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU stáhnout z odkazu (nelze zaslat jako přílohu do mailu). Klikněte na odkaz nebo na obrázek e-booku a napište si o HÁČKOVÁNÍ S LÁSKOU A NEBESKOU 

https://forms.gle/DKsJzjVD4NZn3JSj9 

hackovani-s-laskou-a-nebeskou-2023.jpeg

 

NOVINKA - NOVÝ TEPLOTNÍ PROJEKT PRÁVĚ ODSTARTOVAL

Nový rok jsem začali zvesela, barevně a kreativně - teplotním projektem - háčkovaným sametovým polštářkem - duhovou rybičkou. Polštářek má kruhový tvar a až jej doháčkujeme, tak spojíme dvě kola dohromady, sešije, našijeme pusu a ocas a vyplníme.

Ale to nás mezitím čeká háčkování 54 šupinek podle naměřené nejvyšší teploty v tom daném týdnu a podle zvolené barevné teplotní stupnice. Polštářek je háčkovaný nádhernou přízí Samet Soft Fine a já jsem moc ráda, že jsem jí vybrala, protože polštářek je příjemný a měkoučký a příze má krásné výrazné barvy. A co vy na to? Jedno barevné teplotní políčko za týden? To je výzva! Budu se těšit, že se pustíte do háčkování se mnou a za rok se pochlubíte svými polštářky.

 

NOVINKA - HRA O KLUBÍČKA MÁ SVOJI SKUPINKU

A jsou tu jdalší dárky! Můžete se těšit na pokračování oblíbené HRY O KLUBÍČKA! Stejně jako v minulém roce, budeme i letos hrát o klubíčka zdarma na vyzkoušení. Novinkou je, že na podporu této hry, jsem založila Facebookovou skupinku:

Háčkování, pletení a tvoření z JEDNOHO KLUBÍČKA. Tipy, inspirace a návody.

https://www.facebook.com/groups/1048496239530572 

crochet-drawstring-petals-bag.png

Srdečně vás do této skupinky zvu! Často mi posíláte ukázky výrobků z klubíčka, které jste vyhráli a já mám vždycky velkou radost, co se vám pod rukama urodí a je škoda, že to neviděli i ostatní, kdo soutěžili. Ale nemusí to být klubíčka pro výherce, skupinka je otevřená pro všechny, kteří se chtějí podělit o svoje výrobky.

Od ledna můžete všechny své výrobky Z JEDNOHO KLUBÍČKA sdílet se všemi ve skupince. Neváhejte zde představit vaše výrobky, projekty, nápady i návody z JEDNOHO KLUBÍČKA. Věřím, že si tady vytvoříme příjemnou inspirativní a tvůrčí atmosféru a budeme se vzájemně podporovat, moc se na to těším. 

 

UDÁLOSTI - JARMARKY A TRHY 

Navštívila jsem několik vánočních jarmarků a trhů a musím říct, že máte můj obdiv všechny, kdo na trzích prodávají. Třeba moje kamarádka Katka, která háčkuje, plete, šije a tvoří spoustu nádherných věcí, prodávala na Letenském Jarmarku a klobouk dolů, kolik výrobků měla nachystaných. Jaké je být prodejcem na trhu? Máte podobnou zkušenost? Podělte se o ni s námi.

 

img_3416.jpeg f6354179-510f-4e10-b88c-05bbad1dcf64.jpeg

 

SPOLEČNÉ HÁČKOVÁNÍ - SETKÁNÍ McHÁČEK

Opět jsme háčkovali a pletli společně na setkání skupinky McHáček. Obdivuji vždycky, kolik toho děvčata stihnou od minulého setkání vyrobit! Další setkání bude 9.1. v úterý odpoledne a těším se, že si povídáme, co kdo přes vánoční svátky vyrobil.  

img_3479.jpeg

 

 

OBLÍBENÉ NÁVODY V PROSINCI

Pořád je TOP a NEJ háčkovaný jednoduchý nákrčník pro úplné začátečníky. Jsem ráda, že se vám návod líbí - nákrčníky jsou moje srdcovka. Váš oblíbený návod na nákrčník: 

Mezi nejsledovanější návody se zařadit i nákrčník z Alize PUffy - jsem ráda, že se vám s touto přízí dobře pracuje, je skvělé i pro děti.

Dále u vás stále frčí háčkované pončo s rolákem:

Také se vám líbí trendy nákrčník - rolák s kapucí:

A mezi oblíbené návody patří i tato homeleska - čepice pro děti, která má snadný vzor a lehce se upraví na různé velikosti.

 

KLUBÍČKA JAKO DÁREK!

A jak už také dobře víte, jsou pro vás připravené dárky! Klubíčka přízí z prodejny Vlniky na vyzkoušení zdarma. Pojďme si připomenout pravidla.

PRAVIDLA HRY O KLUBÍČKO:

  • Neváhejte, mrkněte na reportáž a napište do komentáře pod video, jaké máte zkušenosti s prezentovanými přízemi nebo kterou přízi byste rádi vyzkoušeli a co byste uháčkovali nebo jaké barvy byste zvolili a na jaký model máte v plánu.
  • Sledujte mou facebookovou stránku Nebeska Creative Studio nebo stránku skupinky 
    Háčkování, pletení a tvoření z JEDNOHO KLUBÍČKA. Tipy, inspirace a návody.

  • Každý měsíc obdrží 3 vylosovaní klubíčko jako dárek. Vylosovaní budou zveřejněni na facebookové stránky vždy na začátku měsíce za měsíc předchozí
  • Vylosovaný mě musí po zveřejnění kontaktovat, sdělit adresu a kontakty pro zaslání klubíčka a to do 15. dne daného měsíce  
  • Klubíčko je zasíláno zdarma v rámci České republiky a Slovenska
  • Výherce musí po obdržení klubíčka odtajnit klubíčko, které získal a zveřejnit výrobek, který z klubíčka vytvořil 
  • Výrobek musí být zveřejněn do 6 měsíců od obdržení klubíčka

Těším se na všechny vaše reakce a komentáře, vždy mě svými reakcemi potěšíte a uděláte radost!

Nezapomeňte sledovat moji facebookovou stránku nebo skupinku Z JEDNOHO KLUBÍČKA, kde zjistíte, kdo dostane dáreček, klubíčko na vyzkoušení.

Zde https://www.facebook.com/nebeskacreative​

 

JAKÉ PŘÍZE SI TENTO MĚSÍC UKAZUJEME?

Zde jsou odkazy na příze, které si ukážeme:

Papatya Arctic

1 klubíčko: 190 g / 96 m / 20 vlna + 80 akryl
https://www.vlnika.cz/z20397-prize-papatya-arctic
Jemná akrylová příze s příměsí vlny, silnější vlákno o tloušťce cca 5mm. Ideální pro pletení objemnějších svetrů, kabátů, vest,.....

 

Daja 

1 klubíčko: 50 g / 42 m / 100 % polyester

Tato efektní žinylková příze je velmi oblíbená pro svoji charakteristickou měkkost a hřejivost.

https://www.vlnika.cz/z2108-prize-daja

 

Marion

1 klubíčko: 100 g / 115 m / 90 % polyester + 10 % nylon 

Jemná, měkká elefektní žinylková příze s lesklými vlákny.

https://www.vlnika.cz/z5452-prize-marion

 

Superlana Maxi

1 klubíčko: 100 g / 100 m / 75 % akryl + 25 % vlna  

Silná směsová příze s příměsí vlny, která vyniká jemností a značným objemem. Je vhodná pro chladnější období roku, na svetry, deky, čepice, ponča apod.

https://www.vlnika.cz/z17159-prize-superlana-maxi

 

Superlana Maxi Batik

1 klubíčko: 100 g / 100 m / 75 % akryl + 25 % vlna  

https://www.vlnika.cz/z22003-prize-superlana-maxi-batik

 

Angora Gold

1 klubíčko: 100 g / 550 m / 80 % akryl + 20 % vlna  

Klasická lehounká příze s podílem vlny a delším vlasem pro vzdušné pletené modely.
Příze je vhodná pro pletení (vel. 3-6) i háčkování (vel.2-4) a doporučujeme použití větších velikostí jehlic, či háčku.

https://www.vlnika.cz/z17178-prize-angora-gold

 

Angora Gold Simli
1 klubíčko: 100 g / 500 m / 80 % akryl + 10 % mohér + 10 % vlna   

Třpytivá jednobarevná příze s podílem vlny s delším vlasem pro vzdušné a efektní svetříky.
Příze je vhodná pro pletení i háčkování a doporučujeme použití větších velikostí jehlic, či háčku.

https://www.vlnika.cz/z15906-prize-angora-gold-simli

 

 

A pořád je tu tolik báječných klubíček, které bych ráda vyzkoušela!
Tak zase příště... Budu se těšit za měsíc s další reportáží.

Děkuji za pozornost. Neváhejte psát komentáře přímo pod video reportáž během celého měsíce, podělte se s námi o vaše názory a zkušenost.

Nezapomeňte sledovat moji facebookovou stránku, kde zjistíte, kdo dostane dáreček, klubíčko na vyzkoušení.

Zde https://www.facebook.com/nebeskacreative​

Nemáte nyní čas sledovat video reportáž
Připněte si článek na vaši nástěnku na Pinterestu a vraťte se k ní později.


O klubíčka si můžete psát celý měsíc!

A během následujících týdnů se s prezentovanými přízemi budete setkávat v mých video návodech. 

Mám od vás ještě několik dalších témat, o které jste si psali, že by vás zajímaly a postupně zařadím do návodů. Pokud byste měli jakékoliv nápady a doporučení, neváhejte a určitě mi zase napište!

 

pin-it-for-later-logo-1.jpeg

january-24_yout_-cz.jpg

 

TIPY NA MÁTE OTÁZKY? BUĎME V KONTAKTU - PŘIDEJTE SE K MOJÍ Facebook Skupince!

Doufám, že jsou pro vás články v mém blogu užitečné. Pokud máte jakékoliv další doplňující otázky, připomínky nebo komentáře, neváhejte se připojit k mé skupince na FACEBOOK. Tato skupinka je vytvořená ke sdílení příspěvků, obrázků, fotografií, pokládání otázek, vkládání komentářů a myslím, že si tak můžeme všichni vzájemně pomoci, pokud si nevíme rady. 

A co nás čeká dál? 

Uložte si tento návod. Připněte si návod na vaši nástěnku na Pinterestu a můžete se k němu kdykoliv vrátit. 

Ponechte komentář: Velice si vážím vaší zpětné vazby a každý komentář mě potěší. Napište mi, jak se vám návod a video návod líbil. 

Sdílejte příspěvek na sociálních sítích Instagram a Facebook: Pokud si uháčkujete projekt podle mého návodu, nezapomeňte se pochlubit vaším dílem a sdílet s ostatními, označte váš příspěvek tagem @sonanebeska.

Moc se těším, až mi ukážete, jak se vám háčkování povedlo! 

Zajímají vás další podobná videa? Nestihli jste předchozí reportáže z obchodu? Chcete načerpat inspiraci a podívat se na nová klubíčka? Zde je pro vás připravený playlist, kde si jistě vyberete! 

Háčkovaní - tipy, inspirace, soutěže a zábava

DALŠÍ NÁVODY! Co třeba tyto oblíbené návody:


Zajímají vás další návody ZDARMA? Co třeba návody na PONČA A KARDIGANY?
V mé kolekci háčkovaných návodů naleznete tyto návody zdarma a doplněné video návody. Podívejte se na tyto oblíbené:

Hodit by se také mohly návod na háčkované čelenky a čepice.

 

Přemýšlíte už jaké dárky na Valentýna? Možná vás zaujme některý těchto návodů  ❤️

♥♥♥

Přeji vám příjemné háčkování a budu ráda, pokud mi dáte vědět, jak se vám dílo vydařilo. Budu také ráda za každou vaši zpětnou vazbu ♥

Líbil se vám tento příspěvek a návod? Nezapomeňte jej lajkovat a sdílet svoji radost na sociálních sítích mezi svými přáteli a jako poděkování pro mě, tím mi i umožníte dále připravovat nové projekty a návody pro vás všechny.

Neváhejte se přihlásit k odběru dalších video návodů nebo se přidat do naší party na facebookuinstagramu či pinterestu. Budete mít stále aktuální přehled a informace, co nového připravuji a neujde vám žádný z mých nápadů a návodů.

V případě jakých dotazů k návodu jsem vám k dispozici. Návody zde uvedené jsou autorské, prosím používejte je jen pro vlastní potřeby. Návod a velikost je zpracován pro výše uvedenou konkrétní přízi a vybraný háček a také pro můj způsob háčkování. V případě, že použijete jinou přízi či háček, nezapomeňte, že velikost a výsledek se může lišit, každá máme svůj způsob háčkování, držení háčku a utahování. 

Ještě jednou děkuji za pozornost, za váš čas a přízeň a budu se těšit u mých dalších příspěvků.

♥♥♥