Jdi na obsah Jdi na menu

WHO + KOMISE EU A NAŠE ZDRAVÍ

Provozovatel webu LEPŠÍ ŽIVOT4 Tomáš Kašpar mě svým upozorněním na schválené PROVÁDĚCÍ NAŘÍZENÍ KOMISE EU 2023/5  ze dne 3. ledna 2023 platné od 24. 1. 2023 vyburcoval k reakci na změnu stavu  potravin. 

 

Článek 2

Pouze společnosti Cricket One Co. Ltd je povoleno uvádět na trh v Unii novou potravinu uvedenou v článku 1 po dobu pěti let ode dne vstupu tohoto nařízení v platnost 24. ledna 2023, pokud povolení pro tuto novou potravinu neobdrží další žadatel bez odkazu na vědecké údaje chráněné podle článku 3 nebo se souhlasem společnosti Cricket One Co Ltd.

Další důležitou částí je Příloha , kde je uvedeno, kde  může být tzv. nová  potravina: 

Povolená nová potravina

Specifikace

Částečně odtučněný prášek z Acheta domesticus (cvrčka domácího)

Popis/definice:

Novou potravinou je částečně odtučněný prášek získávaný z celého Acheta domesticus (cvrčka domácího) po řadě kroků zahrnujících 24hodinovou dobu, kdy hmyzu nepřijímá potravu, aby se zbavil obsahu střev, usmrcení hmyzu zmrazením, mytí, tepelné zpracování, sušení, extrakci oleje (mechanické lisování) a mletí.

Vlastnosti/složení: ... 

Těžké kovy:

Olovo: ≤ 0,1 mg/kg

Kadmium: ≤ 0,025 mg/kg

 

ZVÝRAZŇUJI TĚŽKÉ KOVY. Nezapomeňme na nedávne  dlouhodobé povinné nošení respirátorů a roušek, které také obsahovaly olovo, dále ještě měď, antimon, nanočástice plastů (více rubrika Respirators).

 

Pročtěte si přílohu, ale i rubriku Respirators, kde jsou ciztace z Listiny základních práv Evropské unie, jedná se o další poškozování zdraví. Vše nahrává pravdivosti vyjádření právníka R. Füellmicha - zde na webu naleznete, že se jedná o cílenou depopulaci. 

V první fázi, před napsáním tohoto článku jsem odeslal dva dopisy, které najdete ve složce Politicians Christine Anderson (1. 2.)  a Viktorovi Orbánovi (31. 1.) Zmínil jsem v nich dokonce pojmy typu HUXIT, CZEXIT, SKEXIT.  Z textu obou dopisů lze poznat, že ani jeden z politiků, nýbrž někdo jiný ze čtenářů se postaral o zastrašování přes mlčící telefon. Člověk však musí zůstat nezlomný Poprvé 8. 2. ve 12:04 mi volalo číslo 771258462, já řekl pouze "ano, prosím" - v telefonu žádný hlas jen hudba. Později opětovně, naposledy včera. Snažil jsem se z jiného telefonu zavolat, jestli to někdo zvedne, na mobilním telefonu naskočilo "odpojuji".  Proč bych se měl bát, vyhněme se diskriminaci, a nezapomeňme, že Česká televize, ..., o tomto nařízení ještě neinformovala - naše media nejsou spolehlivá.

Před necelým rokem uvedla ČTK : Klimatická změna a intenzivní zemědělství způsobují úbytek hmyzu.5Je zvláštní, že při zavedení tohoto předpisu na hmyz nikdo nemyslel. Jak je to tedy s tou klimatickou změnou? O tom v dalších textech. Jen připomeňme, co uvedli u svého oficiální videa RTV Relgionalfersehen: "24. ledna vstoupí v platnost regulace Komise EU, která umožňuje výrobcům potravin přidat do svých  výrobků cvrčka domácího   (Acheta domesticus) v práškové formě. Povolení se vztahuje na různé potraviny, jako je vícezrnný chléb, sušenky, výrobky těstovin, alternativy vegetariánského masa, polotovary z  masa, pizza, instantní polévka a mnoho dalšího." 6 Na to reagoval německý divákTheatralic Deluxe (před čtyřmi týdny):  >Kdo dohlíží, že bude existovat pouze „zdravý hmyz“? Čím chcete krmit tuny hmyzu? Mrtvoly? ....U hmyzích morů existují videa.....Oh, mohl bych psát stále více podrobněji, bylo by to jakékoli použití, s výjimkou těch, kteří skórovali všechno s škodlivou radostí neboť měli znovu jídlo pro svou ideologii?<

https://www.lepsizivot.shop/blog-zdravi/cvrckovy-chleba/?sid=99dd69d477d44440beed34450c35e46e&t=n&utm_source=newsletter&utm_medium=email&utm_campaign=campaign&utm_content=Cvr%C4%8Dkov%C3%BD%20chleba%3F

5https://www.ceskenoviny.cz/zpravy/klimaticka-zmena-a-intenzivni-zemedelstvi-zpusobuji-ubytek-hmyzu/2195162

6https://www.youtube.com/watch?v=zha3wcNUDUQ

17. 2. 2022

Rozšířeno 22. 2. 2023

 

 

"Ministerstvo zdravotnictví poskytlo některým občanům, redaktorům a novinářům na základě zákona č. 106/1999 Sb. o svobodném přístupu k informacím text dohody o spolupráci Ministerstva zdravotnictví ČR se Světovou zdravotnickou organizací (WHO) na příští dva roky." To uvádí na svém webu Otevřete oči David Formánek. To je předehra pro globální pakt, o kterém 1. prosince 2021 jednalo 194 členů WHO1 -  více souvislostí zde a v přiloženém dopise českému prezidentovi.

English version:

priloha_1036474789_2_2223_redigováno.pdf

 

Česká verze dokumentu, překlad -zdroj David Formánek2

Biennial-Plan-of-Cooperation22-23-cs.pdf

 

Důležitým  pojmem je  např. digitalizace zdravotní péče (srovnejte si to se zájmem digitalizace prezentovaným na webu ID 2020, "DOBRÝ ZDRAVOTNÍ PRŮKAZ(GOOD HEALTH PASS)"3 a co k tomu říká právník Rainer Fuellmich, zde na tomto webu též najdete. Digitalizace je velmi podrobně popsána v mém dopise prezidentovi Miloši Zemanovi ze dne 8. 3. 2022, kde je popsáno i pozadí celé záležitosti: Prezident Miloš Zeman.pdf 

 

Jistěže nelze nic namítnout proti pravdivosti  tvrzení: "Česká republika má výrazně vyšší úmrtnost na nemoci, kterým lze předcházet, než je průměr EU (216 na 100 000 obyvatel).", které přiložený dokument podepsaný ministrem Vlastimilem Válkem, cituje na str. 4. Je jedině možné podpořit občany, kteří mají tu touhu učinit změnu ve svém životě k vykročení za zdravým životním stylem bez alkoholu, tabáku a zdraví škodlivých potravin. Proto v této rubrice přikládám i odkazy pro vaši orientaci, jelikož životní styl není jen odbourání alkoholu, tabáku,... Začíná to v myšlení člověka, aby konkrétní jedinec drogy zvané tabák a alkohol nenahradil jinými drogami, např. nadmírou sladkého, což je rychlá cesta k obezitě, ačkoliv sám jsem nikdy nekouřil (alkohol též nepiji), vím, že shodit 124 kg při výšce 183 cm mi dalo velmi zabrat a dnes v mém jídelníčku např. nenajdete žádnou čokoládu, vánoční cukroví, a mnoho dalších potravin. Nejsem diabetik, nemám problémy se srdcem ani kardiovaskulární nemoci , "jen" jsem přišel o žlučník . To však už jsem měl nízkou hmotnost  asi tak 82 kg (důsledky se ozvaly později, rozbouřilo je arašídové máslo).   V mém životě bylo období, kdy jsem dokázal sníst i 4 tabulky čokolády večer u TV (v letech 2007- 2009). Malá poznámka, dnes žiji bez TV a nechybí mi, je to však otázka celkového životního stylu a nasměrování, nelze to vnutit. Žádná změna nemůže začít na Nový rok předsevzetím. Já jsem odstranil čokoládu naprosto v červnu 2009. Dnes může přede mnou stát mnoho čokoládových výrobků nevadí mi to, ale nerisknu si to ochutnat. Vím moc dobře, že odnaučený alkoholik se nesmí napít, jinak se rozjede znovu. U sebe jsem přesvědčen, že totéž by platilo s čokoládou. Na dvou přiložených fotografiích je jeden a tentýž člověk (vlevo, v létě  r. 2004 Mariánské Lázně)  vpravo 28. 2. 2022, Klecany; pěší túra Praha -  Kralupy nad Vltavou). Zvykl jsem si postupně na turistiku, tímto způsobem jsem shodil ty přebytečné kg hmotnosti, začal jsem jednoho dne délkou 6 km, a pak už to šlo postupně, výrazné kilogramy šli dolů rychle, hubnutí se zpomalilo až kolem 95 kg, mělo však cenu vytrvat dál.  Pokud chcete změnit životní styl, je to jako s vírou v Boha, nelze to přikázat. Není-li víra v Boha vaším přesvědčením, ke kterému by jste byli otevřeni, nelze Vás přesvědčit. Bude-li vás lékař nabádat, že musíte změnit životní styl, jinak tu nemusíte být, ale Vy to nemáte v hlavě jako přesvědčení, že je to nutné, neuděláte nic. Mě nepřesvědčoval lékař, pro mě prvním impulsem bylo, že jsem za čokoládu dával 4000,- Kč za měsíc, jako věřící, jsem se šel modlit, dopadlo to , jak jsem uvedl, nevadí mi pohled na čokoládu, otestoval to opakovaně výrobce dortů. Vnímám to jako dar shůry. Živá víra je pro mě důležitou součástí celého životního stylu. Má co nabídnout nejen jednotlivci, ale i jeho okolí.     

 

551633_545275555502545_1934708553_n.jpgdsc_0000253.jpg

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

1https://www.consilium.europa.eu/cs/policies/coronavirus/pandemic-treaty/

https://otevrisvoumysl.cz/valkova-dohoda-s-who-podporuje-i-nadale-cile-agendy-2030/?fbclid=IwAR32mAJF0sWMXGEkaPvN1h8wnfOCMKGk_esO4Xefk4amSwNeEJWtmr2I9Xk

3https://www.globenewswire.com/news-release/2021/08/12/2279925/0/en/Good-Health-Pass-Interoperability-Blueprint-proposes-a-privacy-preserving-alternative-to-vaccination-certificates-for-international-travel.html

 

 Čili ano, změňte životní styl, ale nenechte se zlomit žádnou diktaturou, která by omezovala vaše svobody, stůjte pevně. Já se v tom opírám o Hospodina a Ježíše se kterým jsem zažil mnoho niterného, nepřenositelného. V tuto chvíli vám mohu nabídnout např. odkazy pro orientaci o zdravém životním stylu v české i slovenské verzi. Kurz Vezmi zdraví do svých rukou má původ v Austrálii, Kurz Harmonická rodina je dílem českého autora. Podrobněji se zdravím , dokonce i ve spojitosti s Covid -19, co se týče posledních dvou let, zabývá také výživový poradce MUDr. Igor Bukovský, Ph.D.. 

 

VEZMI ZDRAVÍ DOSVÝCH RUKOU/VEZMI ZDRAVIE DO SVOJICH RÚK

https://www.skk.cz/kurzy/vezmi-zdravi-do-svych-rukou

https://zdravie.kurzyprezivot.sk/

HARMONICKÁ RODINA

https://www.skk.cz/kurzy/harmonicka-rodina

https://rodina.kurzyprezivot.sk/

 

Igor Bukovský

https://akv-tv.com/

 

22.5. 2022