Jdi na obsah Jdi na menu

OKTAGON ODHALUJE TIPSPORT GAMECHANGER CHALLENGE

1709307415273.jpg

Oktagon ve spolupráci s Tipsportem v prosinci oznámil pokračování projektu Tipsport Gamechanger a zároveň odhalil rozšíření projektu. Přichází Tipsport Gamechanger Challenge, tipovací hra, která vtáhne do hry fanoušky a zpestří jim sledování turnajů. Fanoušci si rozdělí ceny za 1 milion eur a jeden šťastný výherce si ve finále může odnést až 100 000 eur. Nyní je známo jak.

Tipsport Gamechanger Challenge bude kopírovat formát Tipsport Gamechangeru, ve kterém si to 16 špičkových lehkých vah z celé Evropy rozdá během 5 turnajů. Během těchto 5 turnajů se pak fanoušci mohou zapojit do velké tipovací hry. V každém hracím kole se tipují všechny zápasy dané fáze Tipsport Gamechangeru a vybrané bonusové zápasy. Na základě správného tipu následně soutěžící spustí minihru, v níž se dozví, jestli vyhrál. Hlavní cenu šek na 100 tisíc eur si pak odnese jeden z fanoušků v průběhu finálového večera. Co je ale pro fanoušky velmi příjemné, do soutěže se mohou zapojit klidně i během turnaje – není potřeba mít natipované všechny zápasy. Čím více, tím ale větší šance na výhru. S úplně každým tipem se totiž dostanou do hry – stačí se u kteréhokoli zápasu trefit a jsou mezi těmi, kteří již v 1. kole můžou vyhrát až 5000 €. A to bez jakéhokoli vkladu! V Tipsport Gamechanger Challenge je možné pouze vyhrát. Fanouškům milionová výzva zpestří sledování turnajů a ještě více je vtáhne do hry, aby prožívali každý zápas ještě intenzivněji.

o51_2240.jpg

K Tipsport Gamechanger Challenge se vyjádřil také Martin Filip, brand manager sázkové kanceláře. „Oktagon má skvělé fanoušky, kteří vzali hned první ročník Tipsport Gamechangeru za svůj a tak jsme pro ně s druhým ročníkem chtěli přinést něco výjimečného, co by je při sledování zápasů dostalo ještě více do hry. Jejich vlastní Challenge. Proto si na výhrách v soutěži rozdělí stejné prize money jako bojovníci a jeden z fanoušků si navíc na konci odnese výhru snů, celých 100 tisíc eur. Těšíme se na to, že si spolu s Oktagonem a Tipsportem užijí výjimečné zážitky při sledování všech letošních kol projektu Tipsport Gamechanger.“

Tipsport Gamechanger, evropská liga mistrů v MMA, startuje již 2.3. v Ostravě turnajem OKTAGON 54. Fanoušci se mohou těšit nejen na stálice Oktagonu jako Losene Keita, Rony Paradeiser, Vladimír Lengál či Mateusz Legierski, ale i na nové tváře, jako jsou Makwan Amirkhani, Mago Machaev nebo Daniel Torres, kteří se řadí mezi užší okruh aspirantů na celkové vítězství v turnaji a prémii 300.000 eur.

ZDROJ: Tisková zpráva OKTAGON MMA