Jdi na obsah Jdi na menu

vzpomínky...

Tyto vzpomínky -2- jsou pokračováním webových stránek "technik u dopravky", jelikož správce webu je max. vytížen v zaměstnání a rodinou a zde budu publikovat spíše své názory a vzpomínky-fota z různých setkání apod. rád přenechám správci, je v tom mistrem oboru., což dokázal na mou žádost okamžitým zveřejněním posledních fotek z RAFHAUSE, jelikož jsem tušil, co přijde a upozorňoval jsem veřejně na tuto lidskou zrůdu již téměř před 8 lety (doslov 2014).

NARCISTA, NARCISMUS V OSOBĚ MANIPULÁTORA: dle mne nejhorší spojení negatívních lidských vlastností, jaké existuje. Je to porucha osobnosti, kterou si dotyčný neuvědomuje a o to je děsivější. Mám s těmito lidmi vlastní zkušenosti, posledního asi před rokem...pokud se jim okamžitě nepostavíte čelem, jste ztraceni. (může děkovat pánubohu, že mám 65 let).

U Hitlera z východu tato porucha osobnosti dle mne začala v pubertě (jeho učitelé naznačují) a první varovný signál vyslal světu v r.2002 již v roli presidenta, když Čečenci přepadli moskevské divadlo-nemilosrdně zlikvidoval plynem cca 200 nevinných lidí včetně dětí a tím vyslal vzkaz: do ničeho se mi nikdy nepleťte, já si poradím sám. Následovaly další války, vraždění nepohodlných lidí a novinářů, Krym, sestřelení dalších 300 nevinných lidí ( to my ne !!!-to ukrajinci), vraždění nevinných Sýrijců, následné uprchlické krize až po napadení a okupaci celé Ukrajiny a dalšího plánovaného vraždění (slovo vražda se u Putina opakuje neustále-když jej Biden nazval zabijákem, chtěl jsem mu zavolat, že se hluboce mýlí, jelikož je masovým vrahem jako Miloševič, Karadžič a Mladič a dávno má být v teplácích v HAAGU). K tomu všemu mu poklonkovali užiteční idioti Trump, Klaus, Zeman, Nejedlý apod.- velezrádci.-

Proč zde vylévám své srdce ?-ze dvou důvodů: 

1.-demokratické země a jejich mocnosti zaspaly, na prevenci je pozdě.( slabina demokracie, kterou každý tyran okamžitě využije)

2.-děsivé hoaxy a názory lidí v důchodu dávno zabezpečených porevoluční demokratickou vládou-doporučuji zájezd do Ivančic.

Ivo Kauer, p.t. v.v.                                                                                                                                            11.3.2022.

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář