Jdi na obsah Jdi na menu
 


Parafínový zábal rukou

images (13).jpg
 
Ačkoliv si to jen málo kdo uvědomuje, pokožka našich rukou patří mezi nejnamáhanější části lidského těla. Je proto dobré se o ně starat a věnovat jim patřičnou péči. Odměňte je a dopřejte jim jednu z nabízených péčí. Bude to relax i pro Vás samotné.

Parafinový kosmetický vosk je velmi vhodný pro Vaše ruce a to jak v zimním tak i v letním období. Parafínový vosk obsahuje kolagen, vitamény a další výživné složky, zabraňuje tvorbě vrásek a má léčebný charakter. Velmi dobře udržuje teplotu a tím dochází ke zlepšení krevního oběhu. Póry pokožky se působením tepla otevřou a výživné látky se lépe vstřebávají a pokožka si lépe udržuje hydrataci. Pokožka pak působí zdravějším dojmem a je hladká. Zvlášť výrazně se léčebný efekt projevuje na suché, ztvrdlé, mozolovité a unavené pokožce. Parafín zvláčňuje, zjemňuje pokožku a odstraňuje odumřelé buňky kůže.

Parafínové zábaly působí blahodárně na nervovou soustavu, cítíte se po nich uvolněně a relaxovaně. Vhodné aplikovat co nejčastěji, nejlépe každý týden až 14 dní. Po parafínové kúře jsou ruce hladké a jemné, zbavené odumřelých buněk a suchých šupinek kůže.

Nabízím dva druhy:

' Péče o Vaše ruce (s parafínem) 35 min
(koupel, peeling, masáž, parafínová koupel, zábal)

' Parafínová koupel a zábal (20 min)
 
_vyrn_987parafin-vanicka-prislusenstvi.jpg
stažený soubor (8).jpg