Jdi na obsah Jdi na menu

Přání se plní. Jak si správně přát?

article preview

Informace se na nás valí ze všech stran a náš mozek to není schopný pobrat. Naštěstí, protože by se z toho člověk jinak zbláznil. Doslova. Doba internetová si žádá naši neustálou pozornost. Reklama na šťastný život, kde spokojená máma maže dětem na chleba Nutelu k snídani. Na cesty sbalí do batohu Tatranky a když přiběhnou z hřiště, dostanou Pinguin, protože tučňák. 

Všichni jsou usměvaví, odpočatí, děti nejsou hyperaktivní ani zlobivé. Idylický obrázek z reklam nám doplňují ještě idyličtější obrázky přátel, kteří mají práci snů, cestují po světě a ze sociálních sítích se na nás culí usměvavé tváře, lahodné obědy i luxusní dovolené. Zatímco ty si připadáš unaveně a vzdáleně svému vysněnému životu. 

Stop! Znáš svůj vysněný život? Víš do puntíku přesně, jak by takový život měl vypadat? Kde bydlíš, co děláš za práci, koho máš po svém boku, co vlastníš, jak se cítíš a co prožíváš? Pokud ne, nediv se, že ho nežiješ. Jedním z kroků úspěšné manifestace je vědět, co chceš. Po čem doopravdy toužíš. Tvá nejniternější touha, která rozvibruje celé tvé tělo, pokud na to pomyslíš. Skutečný sen tvojí duše. Ne to, co si myslíš, že bys měla chtít, protože to mají ostatní. Nic takového ti vesmír do cesty nepošle, pokud to nevibruje s tvou duší. 

Prvním krokem je podívat se dovnitř do sebe a pátrat ve svých hlubinách po touhách, které rezonují s tvou duší. Dej si na čas, nikam nespěchej. Věnuj se tomu třeba 15 minut denně. Pravidelně. Neodkládej to. Tvůj život nečeká.

A věř mi, že poznáš, až to objevíš. Je to stejné jako orgasmus. Pokud si jen myslíš, že jsi ho zažila, tak promiň, ale nezažila. Ve chvíli, kdy ho zažiješ, tak to poznáš. Od konečků prstů až po vstup do jiné dimenze. 

Jakmile touhy své duše objevíš, vytvoř si nástěnku snů. Popusť uzdu fantazie a tvoř tak, jak to cítíš. Je to tvá nástěnka, tak ať rezonuje s tebou. Nikomu jinému se líbit nemusí. Bude v ní otisk tvé duše. Můžeš obrázky malovat, vystřihovat z časopisů nebo použít fotografie. Vizualizace je důležitá, proto při tvorbě své nástěnky snů používej obrázky. 

Tvá přání se začnou plnit, když tomu věnuješ dostatečnou pozornost. Neodkládej své sny na jindy. Tvůj život se děje právě v tomto okamžiku, tady a teď. Jdi do svých denních návyků a připiš si tam: „Každý den se ponořím do hloubi své duše a budu pátrat po svých touhách. Věnuji tomu alespoň 15 minut denně. Až objevím své skutečné sny, po kterých toužím celou svou bytostí, přenesu je skrze obrázky na svou nástěnku snů.“ Mít své denní, týdenní, měsíční či roční návyky je důležité pro Tvůj osobní růst. Okřídlený obr Ti přináší vše pro Tvůj mimořádný život. Ještě nejsi součástí Orseus? Tak to změň a nastav svou hlavu na úspěch.

Objev touhy své duše a najdeš klíč ke štěstí. To Ti z celého srdce přeje Šamanka s dračí energií v srdci.

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář

Statistiky

Online: 1
Celkem: 18725
Měsíc: 2092
Den: 81