Jdi na obsah Jdi na menu

Šamanské léčení

Šamanské léčení přivede tvou duši domů. Šamani k léčení odpradávna čerpali ze síly a magie přírody. Nastartuj své tělo a podpoř znovunastolení rovnováhy v něm. Tvé tělo je mocný nástroj schopný uzdravit svá zranění. Toxiny a těžké kovy se do těla dostávají jídlem, pitím, dýcháním i kůží a oslabují imunitu. Existují kovy, které náš organismus potřebuje (železo, zinek, měď, chrom) a kovy, které tělu škodí (hliník, arsen, rtuť, kadmium, olovo, uran, cín).

Buňky zanesené toxiny a těžkými kovy způsobují celou řadu zdravotních problémů a civilizačních chorob. Detoxikace je očistný proces, kterým se odstraňují nejen toxiny, ale také se regeneruje a omlazuje organismus. A kdo by nechtěl dosáhnout dlouhověkosti ve zdraví, kráse a síle?

firefly-pozadi----vesmi--rna---energie--vysne--na---realita--za--r--i--ci---barvy-11543.jpg

Japonská sauna Iyashi Dome

Terapie Iyashi Dome prožene sluneční paprsky tvým nitrem. Energie slunečních paprsků vyčistí tvé tělo a zbaví ho všeho, co tam nepatří. Dopřej si terapii Iyashi Dome a měj slunce v duši i každičké buňce svého těla. Starodávná moudrost šamanů praví, že vše je tvořeno světlem. 

na--vrh-bez-na--zvu---1.jpg

Detoxikace těla šamanskou silou panenské přírody

Podpoř své zdraví tou nejvyšší kvalitou esencí z čistě přírodních zdrojů. Magické esence z divoké přírody pohladí Tvou mysl, tělo i duši. Šamanská síla panenské přírody se ukrývá v každé lahvi jako kouzelný Džin. Staň se Aladinem, který objevil kouzelnou lampu a přičaruj si harmonii.

Elixír života: BEWIT MERKABA ULTIMATE ELIXIR

Dračí krev: BEWIT DRAČÍ KREV S KADIDLOVÝM ESENCIÁLNÍM OLEJEM

Superpotravina Bohů: BEWIT PRAWTEIN CARBON ELIXIR PLUS S KADIDLOVÝM ESENCIÁLNÍM OLEJEM

Vyladění pH v organismu: BEWIT MIRACLE

Očista střev: BEWIT COLDET

img_2947.jpg

Šamanská síla přírody

 

Statistiky

Online: 1
Celkem: 17745
Měsíc: 1761
Den: 61