Jdi na obsah Jdi na menu
 


Mordechaim Levi

6. 4. 2023
Víte, kdo byl Moses Mordechaim Marx Levi?
KAREL MARX. Někteří z nás pamatují betonové podstavce s pomníky a nápisy Marx-Engels-Lenin. Tak Karel Marx byl žid jak poleno.
Karel Marx.
Odnož bavorských Iluminátů, kerá byla známa až do těchto časů jako „SVAZ SPRAVEDLIVÝCH“ (Leaque of the Just) a vznikla z nejúspěšnější revolucionářské tajné skupiny Francie „Společnosti čtyř ročních období“ získala s Židem Mosesem Mordechaiem Marxem Levi (alias Karl Marx) a jeho přítelem Fridrichem Engelsem, synem průmyslníka, dva nové členy, kteří pro ni napsali Komunistický manifest. Část manifestu vznikla přímo v jejich hlavách, větší část manifestu byla ideologie „Svazu spravedlivých“ a jiných francouzských tajných společností, které povstaly revolucionářsky proti Francii.
Gary Allen k tomu uvádí:
Ve skutečnosti byl komunistický manifest v běhu již mnohé roky předtím, než se jméno Karl Marx stalo tak široce známým , aby se mohlo použít pro autorství této revoluční knihy. Vše, co Marx ve
skutečnosti vykonal, bylo, že principy modernizoval a kodifikoval ty samé revolucionářské plány, které byly sepsány před sedmdesáti roky zakladatelem bavorských iluminátů Adamem Weishauptem. „Boji proti kapitalismu“ nyní již nic nestálo v cestě. Marxovi se podařilo díky jeho intelektuálním schopnostem, image svazu k jistém stupni tak změnit, , že se tento poté v roce 1847 přejmenoval na SVAZ KOMUNISTŮ“.
Zde je velmi dobře vidět, jak vytvořili bavorští Ilumináti v Anglii a Americe na jedné straně „kapitalistický“ systém a na druhé straně to „antikapitalistické“, řečeno komunistické zřízení, aby podle Machiavelliho využili vzniklý konflikt, udrželi lidstvo ve stálém sváru a z toho vyplývajícím zmatku.
Prvá světová válka měla být inscenována, aby se carské Rusko dostalo pod bezprostřední kontrolu bavorských Iluminátů. Rusko mělo být poté využito jako obětní beránek , aby se podpořily cíle
bavorských Iluminátů.
Druhá světová válka měla být vyrobena manipulací s panujícími názorovými rozdíly mezi německými nacionalisty a politickými sionisty. Tím mělo dojít k rozšíření ruské oblasti vlivu a
založení státu Izrael v Palestině. Na tomto místě je možno ještě poznamenat, že v pozadí druhé světové války mohl být docela jiný
scénář, než jaký se vyučuje v historických knihách.
Třetí světová válka měla podle plánu vyplynout jako výsledek názorových rozdílů, které Ilumináti vyvolali mezi sionisty a Araby. Bylo naplánováno celosvětové rozšíření konfliktu.
Částí třetí světové války bylo rovněž vypustit na sebe nihilisty a ateisty, aby se vyprovokoval sociální převrat, který by dosáhl nikdy nevídané brutality a bestiality.
Po zničení křesťanství a ateizmu by byla lidem naproti tomu nabídnuta pravá „ Luciferova doktrina“ a tak by se zabily dvě mouchy jednou ranou.