Jdi na obsah Jdi na menu

Divize a Okresní přebor Ligy bláznů, předstartovní preview

Start jarní části F:L se nezadržitelně blíží, liga začne za 8 dnů, přesně 10 února. Přinášíme nejen předstartovní fantasy preview, ale i informace o rozehrání, rozlosování a fungování divizních soutěží.

fantasyfotbal_puzzle.jpg

Již 28. prosince jsme poskládali složení jarní divizních skupin a objevilo se důležité INFO pro nejúspěšnějších 60 koučů z Divize a OP s výzvou pro zařazení do nově vytvořených divizních skupin A, B, C, D (info >> zde). Bohužel se víceméně minulo účinkem  ale naštěstí díky našemu ajťákovi a „bodovému správci Ligy bláznů“ (ykk44) je vše vyřešeno. Nikdo z divizních týmů nebude na startu jara v plánovaných divizních skupinách chybět, vše je vyřešeno na 100%. Díky jeho šikovnosti budeme data do duelů jednotlivých skupin budeme brát z hlavní divizní skupiny a OP. 
  • ​V nových duelových soutěžích Divize skupinách A,B,C,D, je bez týmu Pirates ACS (tým správce) celkem 60 týmů. Týmy jsou dle podzimního žebříčku LB rozřazeny tak, aby se v žádné ze skupin nepotkali jak 4 nejlepší týmy z podzimu, tak ani 4 nejhorší.
  • V průběhu jarní části fantasy se bude hrát celkem šestnáct kol a každý tým čeká jeden duel s ostatními soupeři ve skupině.
  • Dle bodů v konečné jarní tabulce, budou tři nejlepší týmy z každé skupiny postupovat do 3. ligy. Ostatní týmy zůstanou ve skupinách pro novou fantasy sezónu 2024/25 a budou k nim přiřazeny další týmy na konečný počet 30 účastníků.  

VÝHLEDY A TEORIE o průběhu jarní části
 
DIVIZE A: 
- Bude mít dle podzimních průměrů svého 100% a jasného favorita v týmu Hellfire Club. Favorizované jsou i Malenovice a Totální Slavia, kde pravděpodobnost postupu těchto dvou týmů je 75%. O svou šanci se však budou rvát i další týmy. Obsazení soutěže je níže v tabulce, rozlosování duelů >> zde.
divizea.jpg

DIVIZE B: 

- Má velkého lídra s 90% na postup v týmu SKS sever. Dle podzimních průměrů se předpovídá 80% šance na postup týmu Lamsova jedenáctka, 75% týmu AC Real Zlonín. Na postupový krok jsou nastaveni bojovat i další čtyři velcí kandidáti. Obsazení soutěže je níže v tabulce, rozlosování duelů >> zde.
divizeb.jpg

DIVIZE C: 

- Dva kandidáti postupu ze skupiny s předpovědí 80%, jsou týmy FC Jablunkov a Blitzkriegve. Za postupem půjde také určitě Sparta fans, jehož šance jsou tak 75%. Šance dvou dalších v pořadí jsou viděny na 60%. Obsazení soutěže je níže v tabulce, rozlosování duelů >> zde.
divizec.jpg

DIVIZE D: 

- Největšími favority poslední divizní skupiny jsou s 90% šancí na postup týmy OG team a The Champions. S 80% procenty je postupová předpověď nakloněna pro týmy Nejlepší útok je obrana, Kluci z cukrárny. Minimálně na jednoho z tipovaných místo nezbude. Obsazení soutěže je níže v tabulce, rozlosování duelů > zde.
divized.jpg

PS: na většinu nových hráčů z nižších soutěží nemáme kontakt. Zainteresovaným úspěšným koučům připomínáme, že by se měli přidat a přihlásit dle tabulek zveřejněných výše, do nově vytvořených jarních skupin. Kdo tak učiní, bude mít své jisté místo pro účast v sezóně 2024/25.

Tyto šestnáctičlenné skupiny se budou na podzim doplňovat na 30 týmů. Zašlete pro již nyní na email fantasyliga@volny.cz název vašeho týmu pro budoucí komunikaci spojenou s přípravou divizních soutěží.

Děkujeme za spolupráci (pirates)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář