Jdi na obsah Jdi na menu

Druhé předstartovní INFO k startu české fantasy

Důležité INFO, než začnete skládat sestavu pro start jarní fantasy.
- Oficiální informace o startu jarní části na sport.cz/fantasy zatím zejí prázdnotou. Snad se na poslední chvíli něco detailního objeví? Úderem 20. kola zde začíná nová doplňková soutěž „Druhá šance“. 
start7.jpg
  • „Vyhrát může opět úplně každý“, tuto zprávu má již každý hráč jako upozornění po přihlášení na svůj hráčský profil na sport.cz/fantasy.
  • Mimo oznámení o druhé šanci má každý hráč na svém profilu ještě jedno oznámení: „Posíláme dárek. Byl vám připsán 1x žolík Neomezené přestupy."

- Opakujeme včerejší informaci (první předstartovní INFO >> zde), že pokud máte více než tři hráče z jednoho týmu, je třeba se přebytečných hráčů zbavit. Máte nevalidní sestavu, jde s ní sice hrát, ale strhávají se za to body.

- 1x žolík Neomezené přestupy je příjemný dárek, neb většině hráčů se stalo, že v zimní pauze po přestupech v F:L mají nyní v sestavě více jak 3 hráče z jednoho klubu a musí udělat více přestupů najednou. Pro aktivní hráče, především se zkušenostmi z FPL, kteří pro žolíka uzpůsobili celou sezónu, je tohle rána do vazu ...

- Další důležitou informací před startem fantasy je, že počet zápasů v 20. kole není osm, ale jedenáct viz rozpis tohoto kola. Znamená to že pokud dáte do sestavy hráče týmů Slavie, Plzňe, Ostravy, Zlína, Pardubic nebo Karviné, mohou vám bodovat dvakrát.

rozpis-20kola.jpg


Velmi dobře „koho a proč“ dát do své sestavy, popisuje ve svém videu pro 20. kolo jeden z našich nejlepších hráčů Ligy bláznů Vojtěch Hanzlík, známý vod zkratkou VojtaFPL. 

vojtafpl_20kfl.jpg

VIDEO na YouTube od VojtyFPL naleznete >> ZDE.


PS: Hodně štěstí při výběru sestavy pro jarní sezónu. Ne, že bych opisoval, já již svého kapitána mám (Šulc) smiley. Přesto mne zajímá wink, komu ostatní dají kapitánskou pásku? Pište do diskuze pod článkem.

(pirates)

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář