Jdi na obsah Jdi na menu

Přihlášení do české F:L

(aktualizováno 22.9.2023) Zdravím všechny zájemce o Ligu bláznů. Nový ročník fantasy 2023/24 je rozehraný a kapacity a počty týmů ve skupinách jnelze měnit. Do zaběhlých soutěží Ligy bláznů (1,2,3. liga) ani do Divize se nikdo nový již nedostane. Skupiny na sport.cz sice nemají možnost omezit a zabránit vstupu, my ale na výsledky týmů co sem nepatří, nebudeme brát zřetel. V žebříčku hodnocení ani v tabulkách Ligy bláznů se objevovat "vetřelci" nebudou. Pokud se někdo z čtenářů našich stránek chce nově připojit a přidat do soutěžní komunity Ligy bláznů, nikdy není pozdě.

NOVÍ ÚČASTNÍCI se mohou neustále hlásit do nejnižší výkonnostní soutěže >> OKRESNÍ PŘEBOR Ligy bláznů. Jestli již fantasy hrajete a přidáte se do této skupiny, naskočí vám i všechny vaše dosavadní uhrané podzimní body na sport.cz. Tuto soutěž zatím nijak speciálně nehodnotíme, účastníky sledujeme a po skončení sezóny budeme znát přesný počet účastníků a týmů, které doplní divizní soutěže pro sezónu 2024/25.

Děkujeme za pochopení, přejeme co nejlepší bodové výsledky.

PS: Sledujte naše stránky, upozornění o aktualizaci a přidávání webových článků dáváme vědět na sociálních sítích "facebook nebo X twitter, kde je založena skupina Fantasy Liga bláznů. Pokud některou z těchto sítí používáte, stačí kliknout na některý z předchozích modrých odkazů a dát sledovat zmiňovanou skupinu. Nic aktuálního z Ligy bláznů vám již neuteče. 

f_l.jpg


 

(zveřejněno 18.5.2023) Noví zájemci o účast v LIZE BLÁZNŮ se mohou opět již hlásit. Přihláška je možná, ale jen do nejnižší soutěže, kterou je DIVIZE Ligy bláznů. Svou žádost o účast v české fantasy F:L zasílejte na emailovou adresu fantasyliga@volny.cz nebo dejte vyhledat na sport.cz tuto herní skupinu a přihlaste se.

Do emailu nebo do diskuze v herní skupině DIVIZE Ligy bláznů mi napište váš "NICK" (název týmu) a vaše jméno a název vašeho oblíbeného klubu v čechách nebo na slovensku. 

Děkuji za Vás zájem o účast v Lize bláznů, zdraví Pirates

 

 

Komentáře

Přidat komentář

Přehled komentářů

Zatím nebyl vložen žádný komentář